تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: سوال درباره تعویض مادربورد

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض سوال درباره تعویض مادربورد

دوستان من یک مادربورد ایسوس p8z68-v دارم که میخام بفروشم و یه اینتل dh87rl بگیرم.آیا این اینتل به پردازنده i5 2500k سازگاره؟
    علت تعویضمم ناهماهنگی و هنگ های مکرر با کارت دی و ی بی هست.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

دوستان من یک مادربورد ایسوس p8z68-v دارم که میخام بفروشم و یه اینتل dh87rl بگیرم.آیا این اینتل به پردازنده i5 2500k سازگاره؟
    علت تعویضمم ناهماهنگی و هنگ های مکرر با کارت دی و ی بی هست.
    چیپ H87 فقط با پردازنده های هاسول سازگار هست! مثل i5-4440 یا i7 4770 یا i3 4130 یا ...

3. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

ای وای پس باید سی پی یو رو هم عوض کنم.الان یه سی پی یو مناسب چی هست تو بازار که با dh87 سازگار باشه؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

ای وای پس باید سی پی یو رو هم عوض کنم.الان یه سی پی یو مناسب چی هست تو بازار که با dh87 سازگار باشه؟
    خوب اگه به چبرب هم رده i5-2500 بخوای، باید Intel® Core i5-4440 بگیری که حدود 550~600 قیمتشه.

البته پردازنده خودت رو هم میتونی بفروشی که قسمتی از هزینه رو پوشش میده (از قیمتش خبر ندارم)

6. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

خوب اگه به چبرب هم رده i5-2500 بخوای، باید Intel® Core i5-4440 بگیری که حدود 550~600 قیمتشه.

البته پردازنده خودت رو هم میتونی بفروشی که قسمتی از هزینه رو پوشش میده (از قیمتش خبر ندارم)
    به نظر من اینی که خودم دارم خیلی قویه و تا این حد لازم نیست.اینم که میبینید گرفتم جوگیر شدم وگرنه تا حالا یک بار هم اورکلاک نکردم.من بیشتر برای اینترنت و مولتی مدیا و شاید ماهی یکبار بازی میخام.بریی این کارهای من چه مدلی رو پیشنهاد میدید؟فکر کنم i3 هم کافی باشه.درسته؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

به نظر من اینی که خودم دارم خیلی قویه و تا این حد لازم نیست.اینم که میبینید گرفتم جوگیر شدم وگرنه تا حالا یک بار هم اورکلاک نکردم.من بیشتر برای اینترنت و مولتی مدیا و شاید ماهی یکبار بازی میخام.بریی این کارهای من چه مدلی رو پیشنهاد میدید؟فکر کنم i3 هم کافی باشه.درسته؟
    من یه سیستم دارم که برای کار های عادی/اینترنت/فیلم/... ازش استفاده میکنم!
    پردازندش هم G1620 هست! گرافیکم ندارم و از گرافیک خود پردازنده استفاده میکنم!

برای همچین کار هایی حتی کمتر از i3 هم بدون هیچ مشکلی جواب میده!
    مثلا G3220 با قیمت حدود 170~175 تومن.

قدرت پردازنده ها تو این چند ساله خیلی پیشرفت کرده! مثلا همی G3220 که یکی از ضعیفترین های هاسول هست، تو بعضی از تست ها با پردازنده Intel Core2 Quad Q9300 برابری میکنه.

ولی اگه بخوای کمی قویتر باشه میتونی Intel Core i3-4130 بگیری که اینم با Intel Core2 Extreme X9770 برابری میکنه!

*جالبه Intel Core2 Extreme X9770 قیمتش 1400 دلار بوده، ولی Intel Core i3-4130 حدود 110 دلار!
    واقعا علم چقدر پیشرفت میکنه

9. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

دستت درد نکنه داداش.این 4130قیمتش چجوریاست.البته بعضا بازی میکنم.این جواب میده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •