تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: خرید ال جی حی 2 مینی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض خرید ال جی حی 2 مینی

با سلام دوستان عزیز من بعد از کلی پرس و جو و گشت و گذار در اینترنت به این نتیجه رسیدم که این گوشی رو بخرم اما تو شکم که واقعا انتخاب خوبی انجام دادم یا خیر .لطف کنید اون افرادی که این گوشی رو دارن نظر بدن واگر جواب مثبته لطف کنید رنگشم بهم پیشنهاد بدین .و اگرم جواب منفیس مدل مورد نظ رو پیشنهاد بدین با دلیل .واقعا تشکر میکنم از دوستانی که راهنماییم کنن
    من خودم سفیدو خیلی دوست دارم ولی میگن ی قاب سیاه رنگ داخل گوشی وجود داره که ممکنه بعد از خریدش تو ذوق بزنه ممنون میشم راهنمایی کنید..با تشکر از راهنماییتون ممنونم
    Last edited by mohabatbiend; 10-06-2014 at 03:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام دوستان عزیز من بعد از کلی پرس و جو و گشت و گذار در اینترنت به این نتیجه رسیدم که این گوشی رو بخرم اما تو شکم که واقعا انتخاب خوبی انجام دادم یا خیر .لطف کنید اون افرادی که این گوشی رو دارن نظر بدن واگر جواب مثبته لطف کنید رنگشم بهم پیشنهاد بدین .و اگرم جواب منفیس مدل مورد نظ رو پیشنهاد بدین با دلیل .واقعا تشکر میکنم از دوستانی که راهنماییم کنن
    من خودم سفیدو خیلی دوست دارم ولی میگن ی قاب سیاه رنگ داخل گوشی وجود داره که ممکنه بعد از خریدش تو ذوق بزنه ممنون میشم راهنمایی کنید..با تشکر از راهنماییتون ممنونم

اگه دو سیمکارت میگیری galaxy grand 2 و moto g 16 gig خوبن خودم grand 2 گرفتم راضیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کسی نیس جوابمو بده خواهشا بهم بگین چکار کنم فوری میخوام گوشی بخرم ....ممنونم میشم

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

من شنیدم چراغ هشدار نداره اگر درست باشه ضعف بسیار بزرگی هست و همین برای نخریدن یک گوشی کافیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کسی نیس تو انجمن که این گوشی رو خریذه باشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •