سلام بر همه
از اینکه تاپیک جدید ایجاد کردم معذرت میخوام
سوالی داشتم
اندازه استاندارد برای طراحی وبسایت چند هستش و با چه اندازه ای باید تو فتوشاپ طراحی رو شروع کرد و اندازه فونتها هم باید چند باشه؟؟؟؟
Sent from iPhone 4S
سلام بر همه
از اینکه تاپیک جدید ایجاد کردم معذرت میخوام
سوالی داشتم
اندازه استاندارد برای طراحی وبسایت چند هستش و با چه اندازه ای باید تو فتوشاپ طراحی رو شروع کرد و اندازه فونتها هم باید چند باشه؟؟؟؟
Sent from iPhone 4S
ببینید تمام این موارد بستگی به سایتتون داره.
بعضی سایت ها رسپانسیو و فول اسکرین هستند بعضی دیگه بیشتر جنبه پروفایل دارن که 500 پیکسل هم زیاده براش.
به شخصه در طراحی هایی که انجام میدم WIDTH رو درصدی وارد میکنم. بهتر جواب میده. البته 1 دیو رو درصدی وارد کنید، تا آخر راه باید با درصد برید جلو.
در بحث فتوشاپ هم اندازه باید بر اساس آبجکت های درون سایت تنظیم بشه. اما سعی کنید از حد مجاز کمی بزرگتر کار کنید.
سلام اندازه عرض استاندارد برای طراحی استاتیک 980 پیکسل هست.
همچین چیزی کاملا اشتباه هست. البته اشتباه هم نیست قدیمیه.
این روش برای وقتیه که برای بادی یک width قرار میدادن و آبجکت ها رو تو اون می چیدن. الان دیگه این روش ها منسوخ شده هست.![]()
عرض کردم برای یک صفحه استاتیک. بیشتر سایت هایی که ریسپانسیو نیستن از همین عرض استفاده میکنن.
Last edited by A.N.A.P; 09-06-2014 at 16:12.
ربطی به استاتیک یا داینامیک بودن نداره ؟
فکر میکنم شما درست متوجه استاتیک و داینامیک بودن یک پیج نیستید.
با این حساب ایندکس ها و صفحات پروفایل عرض همشون 980 باید باشه دیگه![]()
ممنون از همگی ، حالا بعنوان نمونه صفحه فیسبوک در حال حاضر در چه سایزی طراحی شده؟
Sent from iPhone 4S
شما متوجه نیستی عزیز. صفحه استاتیک رو فکر کنم با برنامه نویسی استاتیک اشتباه گرفتی.
صفحه استاتیک که Fixed هم بهش میگن ، صفحه ای هست که با ریسایز کردن صفحه تغییری نمیکنه.
قرار دادن اندازه برای یک صفحه منسوخ شده هست و تو وبسایت های چند سال پیش استفاده می شد. فیسبوک هم قالب جدیدی نداره دوست عزیز.
طراحی های جدید رو که ببینی، با تغییر اندازه فایرفاکس آبجت ها به مرکز قالب وبسایت نزدیک تر میشند. اما ایندکس فیسبوک رو که بررسی کنید متوجه میشی به دلیل قرار دادن اندازه برای صفحه، فایرفاکس اسکرول میخوره.
980 پیکسل هست.
دوست عزیز سخت در اشتباه هستی.
اصلا از اساس داری اشتباه فکر می کنی. اصولا برنامه نویسی استاتیک و داینامیکی وجود نداره ! به صفحات برنامه نویسی شده داینامیک و صفحاتی که برنامه نویسی نشدن و فقط html+css+jquery خالی هستند و در واقع به دیتابیس متصل نیستند استایتک می گن. ( گرچه وبسایت هایی هستند که برنامه نویسی دارند اما نیازی به دیتابیس ندارند و اطلاعات رو تحت سرور پردازش می کنن مثله صفحات تماس با ما اما عمدتا وبسایت های داینامیک با دیتابیس شناخته میشن )
اون طراحی هایی هم که میگید با تغییر رزولیشین مکان آبجکت ها تغییر می کنه طراحی داینامیک نام نداره. طراحی رسپانسیو نام داره.
اصلا فرض میگیریم صحبت های بالا اشتباه ! شما به بنده بگو ببینم فرق برنامه نویسی استاتیک با داینامیک و طراحی استاتیک و داینامیک در چییست ؟![]()
اشتباه فکر نمیکنم
من حرفی از طراحی داینامیک نزدم . پست دومم :
عرض کردم برای یک صفحه استاتیک. بیشتر سایت هایی که ریسپانسیو نیستن از همین عرض استفاده میکنن.
قضیه همچین چیز پیچیده ای نیست.شما پیچوندی قضیه رو. گفتم صفحه استاتیک یا Fixed ( فکر کنم روی کلمه استاتیک گیر هستید) ثابت هستن. صفحات فلوید مثل P30world ، اساسشون درصد هست .صفحات آداپتیو هم بر اساس گجت ها طراحیشون فرق داره .ریسپانسیو هم با اسکیل کردن مرورگر تغییر میکنه .
توضیحاتتون هم بی ربط هست.
فیـسبوک توی نسخه جدیدش مقداری سعی کرده ریسپانسیو کار کنه . ولی هنوز بصورت کلی Adaptive هست.ممنون از همگی ، حالا بعنوان نمونه صفحه فیسبوک در حال حاضر در چه سایزی طراحی شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)