تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: مشکل ریست شدن سیستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض مشکل ریست شدن سیستم

سلام
    دو سه روز پیش دو تا مادربرد ایسوس h87 plus خریدم. با 4 تا رم 4 گیگ کورسیر. روی یکی از مادربردها رم ها فقط در یکی از اسلات ها جواب میدهند آن هم به صورت تکی. فقط یک رم دیگر اضافه میشود سیستم بالا نمی آید و مدام ریست می شود. با آپدیت بایوس هم مشکل برطرف نشد. در مادر برد دیگر هم وقتی دو تا رم در اسلات های دوال قرار میگیرند سیستم بالا می آید. ولی وقتی در یک اسلات دیگر رم قرار میدهم بالا نمی آید. مادربرد های ایسوس قابلیتی به نام Memok دارند که بعضی ناسازگاریهای مربوط به رم را حل می کند. برای سیستم من وقتی سیستم بالا می آید یا چراغ قرمز مربوط به آن دائم روشن میماند یا مدام سیستم ریستارت می شود. با فشردن دکمه هم چیزی حل نمی شود. لطفا راهنمایی کنید.
    ممنون از توجه شما
    Last edited by mojtaba_1362; 05-06-2014 at 22:28.

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دو سه روز پیش دو تا مادربرد ایسوس h87 plus خریدم. با 4 تا رم 4 گیگ کورسیر. روی یکی از مادربردها رم ها فقط در یکی از اسلات ها جواب میدهند آن هم به صورت تکی. فقط یک رم دیگر اضافه میشود سیستم بالا نمی آید و مدام ریست می شود. با آپدیت بایوس هم مشکل برطرف نشد. در مادر برد دیگر هم وقتی دو تا رم در اسلات های دوال قرار میگیرند سیستم بالا می آید. ولی وقتی در یک اسلات دیگر رم قرار میدهم بالا نمی آید. مادربرد های ایسوس قابلیتی به نام Memok دارند که بعضی ناسازگاریهای مربوط به رم را حل می کند. برای سیستم من وقتی سیستم بالا می آید یا چراغ قرمز مربوط به آن دائم روشن میماند یا مدام سیستم ریستارت می شود. با فشردن دکمه هم چیزی حل نمی شود. لطفا راهنمایی کنید.
    ممنون از توجه شما
    سلام

رم ها رو که باید دوگانه قرار بدید ولی تا اونجایی که من متوحه شدم فکر می کنم مشکل از مادربورد باشه تا سریع عوض می کنند ببرید عوض کنید.

راستش من دقیق نفهمیدم مشکلش چیه ولی انگار اسلات ها خرابند درسته ؟

موفق باشید

3. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    ممنون از توجه شما

با یک پاور دیگه هم تست کنید درست نشد احتمال ناسازگار بودن رم ها با مین است با یک برند دیگه رم هم تست کنید که کورسیر نباشه ببینید بازم اینطوری است یا نه

5. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

یکی دیگر از دوستان هم 2 3 ماه پیش همین کیس و همین پاور رو گرفته فقط رمش vengence کورسیر هست و مشکلی نداره. فکر کنم مشکل از ناسازگاری رم ها باشه. حالا باید چیکار کرد؟ نمیشه با تنظیم دستی تایمینگ چیزی رو تغییر داد. در یکی از سیستم ها که روش ویندوز نصب کردم سیستم با یک رم بالا می آید.
    Last edited by mojtaba_1362; 06-06-2014 at 08:50.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی دیگر از دوستان هم 2 3 ماه پیش همین کیس و همین پاور رو گرفته فقط رمش vengence کورسیر هست و مشکلی نداره. فکر کنم مشکل از ناسازگاری رم ها باشه. حالا باید چیکار کرد؟ نمیشه با تنظیم دستی تایمینگ چیزی رو تغییر داد. در یکی از سیستم ها که روش ویندوز نصب کردم سیستم با یک رم بالا می آید.
    بله

درسته من هم قبلا با P35 و دو تا دو گیگ Kingston همین مشکل رو داشتم و وقتی یکی از رم ها رو وصل می کردم مشکلی نداشت ولی وقتی دو تا رم رو وصل می کردم ریست میشد و صفحه آبی Fatal Error میومد.

با اینکه باس رم ها هر 4 تاش یکی بود فقط تنها تفاوت تو برندشون بود که مشکل ساز شده بودند

آخر سر مجبور شدم رم ها رو با Patriot عوض کردم همه چی درست شد.

8. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

حالا گارانتی رم قبول میکنه عوض کنه. آخه دیگه پولی نمونده؟
    با یک رم سیستم بالا میاد و سیستم عامل لود میشه اما دو تا رم اصلا سیستم بالا نمیاد. یعنی post هم نمیشه. یعنی هیچی رو مانیتور نیست

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا گارانتی رم قبول میکنه عوض کنه. آخه دیگه پولی نمونده؟
    با یک رم سیستم بالا میاد و سیستم عامل لود میشه اما دو تا رم اصلا سیستم بالا نمیاد. یعنی post هم نمیشه. یعنی هیچی رو مانیتور نیست
    شاید گارانتی قبول کنه. ولی شما بهتره از جایی که رم ها و مادربورد رو خریرد برید و رم از یک برند دیگه بگیرید. چون اون ها باید جوابگو مشکلتون باشند

11. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

بعضی جاها خوندم شاید تایمینگ رو دستی بدید بشه! البته نمیدونم چطور؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعضی جاها خوندم شاید تایمینگ رو دستی بدید بشه! البته نمیدونم چطور؟
    تایمینگ یعنی زمان پاسخگویی رم بعید می دونم ربطی داشته باشه ولی تو بایوس دستگاه چک کنید در هر صورت.

اما شما میگید که با اون یکی رم حتی تصویر هم ندارید. رم مشکل ساز رو به تنهایی هم تست کردید ببینید کار می کنه یا نه ؟

14. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

بله تو یک اسلات همه رم ها کار میکنند. جاهایی دیدم که در بعضی مادربردها مادربرد مشخصات رم رو اشتباه میشناسه و باید دستی تنظیم کرد.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •