تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: یه سوال در مورد شبکه

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض یه سوال در مورد شبکه

من برای اینترنت آی پی ثابت دارم یعنی باید تو مرورگر آی پی ست کنم میخواستم ببینم راهی هست که که بشه تو مرورگر موبایل هم آی پی ست کرد یا مرورگری که همچین قابلیتی داشته باشه؟ چون من ندیدم تو تنظیماتش باشه

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من برای اینترنت آی پی ثابت دارم یعنی باید تو مرورگر آی پی ست کنم میخواستم ببینم راهی هست که که بشه تو مرورگر موبایل هم آی پی ست کرد یا مرورگری که همچین قابلیتی داشته باشه؟ چون من ندیدم تو تنظیماتش باشه
    سلام

شما باید از توی تنظیمات مودم آی پی تون رو ست کنید. اون موقع هر کی به مودم وصل بشه همون آی پی رو می گیره.

3. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام

شما باید از توی تنظیمات مودم آی پی تون رو ست کنید. اون موقع هر کی به مودم وصل بشه همون آی پی رو می گیره.
    مشکل اینجاست که مودم مال شرکته یوزر پسش هم دست آی تیه شرکته

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل اینجاست که مودم مال شرکته یوزر پسش هم دست آی تیه شرکته
    خب شما نمی تونید یوزر پسش رو بگیرید ازشون ؟

باید تو تنظیمات گوشی بگردید ببینید جایی هست که آی پی ست کنید ؟ و اینکه شاید نرم افزاری برای سیستم عامل گوشیتون باشه که اینکار رو انجام بده.

در کل راحت ترین راه ست کردن آی پی تو مودم ــه

6. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خب شما نمی تونید یوزر پسش رو بگیرید ازشون ؟

باید تو تنظیمات گوشی بگردید ببینید جایی هست که آی پی ست کنید ؟ و اینکه شاید نرم افزاری برای سیستم عامل گوشیتون باشه که اینکار رو انجام بده.

در کل راحت ترین راه ست کردن آی پی تو مودم ــه
    خب این راه ها که میگین به ذهنم رسیده بود دنبال همون نرم افزار میگردم که بشه آی پی ست کرد
    تو تنظیمات هم که جایی برای وارد کردن آی پی نداره یوزر پس مودم که بخوام ازشون بهم مشکوک میشن

داره خودمونی میشه star254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

سلام یعنی چی تو مرورگر IP ست میکنی کجای کدوم مرورگر IP رو وارد میکنید ؟ IP در قسمت آدرس بار فقط آدرس مقصد هست اما در تنظیمات کارت شبکه شناسه سیستم در اون شبکه میباشد . اون چه هم که به مودم مربوط میشه همین شناسه برای شبکه هست و در صورتی که ادمین شبکه DHCP رو در شبکه غیر فعال کرده باشه برای هر سیستم میبایست به صورت دستی تنظیمات IP وارد بشه که این اجازه به کلاینت ها داده نمیشه .اگه از ISA server هم استفاده کرده باشه بیخود وقت و فکرت رو به هدر نده به جواب نمیرسی

9. 2 کاربر از star254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام یعنی چی تو مرورگر IP ست میکنی کجای کدوم مرورگر IP رو وارد میکنید ؟ IP در قسمت آدرس بار فقط آدرس مقصد هست اما در تنظیمات کارت شبکه شناسه سیستم در اون شبکه میباشد . اون چه هم که به مودم مربوط میشه همین شناسه برای شبکه هست و در صورتی که ادمین شبکه DHCP رو در شبکه غیر فعال کرده باشه برای هر سیستم میبایست به صورت دستی تنظیمات IP وارد بشه که این اجازه به کلاینت ها داده نمیشه .اگه از ISA server هم استفاده کرده باشه بیخود وقت و فکرت رو به هدر نده به جواب نمیرسی
    تو مرورگر های ویندوز اگه تو options برین مثلاً برای فایر فاکس از قسمت advance و network و proxy network configuration میشه آی پی سرور رو دستی وارد کرد که از بخش آی تی اومدن دستی دونه دونه واسه تمام سیستم هامون وارد کردن حالا اگه من بخوام با گوشیم به اینترنت وصل بشم باید این آی پی رو روی مرورگر گوشی هم ست کنم وگرنه اینترنت دارم ولی ارور نت ورک میده من دنبال راهی هستم که تو گوشی آی پی مرورگر ویندوزم رو ست کنم
    ببخشید دیر جواب دادم چون فکر نمیکردم کسی جوابم رو بده دیگه این تاپیک رو باز نکرده بودم

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو مرورگر های ویندوز اگه تو options برین مثلاً برای فایر فاکس از قسمت advance و network و proxy network configuration میشه آی پی سرور رو دستی وارد کرد که از بخش آی تی اومدن دستی دونه دونه واسه تمام سیستم هامون وارد کردن حالا اگه من بخوام با گوشیم به اینترنت وصل بشم باید این آی پی رو روی مرورگر گوشی هم ست کنم وگرنه اینترنت دارم ولی ارور نت ورک میده من دنبال راهی هستم که تو گوشی آی پی مرورگر ویندوزم رو ست کنم
    ببخشید دیر جواب دادم چون فکر نمیکردم کسی جوابم رو بده دیگه این تاپیک رو باز نکرده بودم
    ببینید اگر گوشی تون این قابلیت رو نداره و نرم افزاری هم برای گوشیتون نیست که بشه باهاش اینکار رو کرد فکر نمی کنم بشه کاری کرد !

برای پیدا کردن نرم افزار هم باید سرچ کنید.

12. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ببینید اگر گوشی تون این قابلیت رو نداره و نرم افزاری هم برای گوشیتون نیست که بشه باهاش اینکار رو کرد فکر نمی کنم بشه کاری کرد !

برای پیدا کردن نرم افزار هم باید سرچ کنید.
    گشتم چیزی پیدا نکردم گفتم شاید مرورگری واسه موبایل باشه که بشه باهاش آی پی ست کرد
    بهرحال ممنون از راهنمائیتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه .Ashkan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تـهــران

پيش فرض

نیازی به مرورگر نیست. بستگی به مدل گوشیت داره. توی تنظیمات WiFi، روی نتورکی که بهش وصلی بزن و تنظیمات Static IP و Pro.x.y رو همونجا وارد کن. اگرم این امکان نیست، یه بار Forget Network بزن و دوباره کانکت بشو. این دفعه این تنظیمات رو وارد کن. البته اگه DHCP غیرفعال باشه، باید به بخش IT بگی تا برای گوشیت یه IP ست کنن و بهت بدن.

15. این کاربر از .Ashkan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •