تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: لطفا راهنمایی بفرمایید-تقویت آنتن مودم wifi بین دو منزل مسکونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

9 لطفا راهنمایی بفرمایید-تقویت آنتن مودم wifi بین دو منزل مسکونی

سیلام
    من یه مشکل خاص دارم راهنماییم کنید ممنون میشم.
    منزل من و داداشم کنار هم قرار گرفته طوریکه یه خونه دیگه بین ما هست و هر ۳تا خونه ویلایی و یک طبقه هست و عرض خونه ها ۱۰ متریه. یعنی از مرکز خونه من تا مرکز خونه داداشم از لحاظ سیم کشی مستقیم حدودا ۸۰ متر و فاصله بیسیم حدود ۴۰ متر هست و وجود حداقل ۵ عدد دیوار فوق العاده قطور!!!
    حالا مشکل چیه? ما غریب نصف سال رو خونه اونا پلاسیم ینی به عبارتی شب و روز رفت و امد داریم اما ازونجا که خان داداش اکثرا منزل نیست اینترنت هم نداره. من مودم وای فای d-link 2730u دارم. اما حتی پشت درب حیاط هم آنتنش میره با این دیوارا! میخوام ببینم چطور میشه اینترنت خونه خودمو به زور با وای فای بکشونم خونه اونا اعتیاده و هزار درد
    لطفا نفرمایید کابل کشی که هرچند همسایه انسان متینی هستن ولی قبلا تجربشو با خود همسایه داشتیم به هزار دلیل امکانش نیست درضمن خرید ۸۰ متر کابل شبکه و بعد بازم یه مودم وای فای اصصصلاااا عاقلانه نیست. استفاده من خونه اونا از طریق گوشیه و کابل جواب نمیده! یه راه کم خرج بهم راهنمایی بدید. با تشکر
    Last edited by AAb NAbAT; 05-06-2014 at 08:43.

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بعیده با این مودم جواب بده مگر دوستان کمک کنند در مورد تقویت کننده ها راهنمایی کنند شاید با اونا بشه

3. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نه خب میدونم که جواب نمیده واسه همین پرسیدم. ارزونترین و بهترین راهش چیه?
    با access point شدنی نیست از مودم هم گرونتره! درمورد repeater اطلاعی ندارم که چی هست و چطور کار میکنه

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

روش های مختلفی هست
    اول شما بفرمایید چه میزان می خوای هزینه کنی؟

6. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

راستش نمیدونم اصلا هزینه ها به چه صورته فقط میدونم این مودم رو 85 گرفتم و access point هم همین قیمت بود که به کار من نمیاد. کابل هم متری 1000 تومن به بالاست. دیگه اطلاعی از قیمتا ندارم. شما ارزانترین راه رو معرفی بفرمایید ببینم ارزونش چقدر در میاد

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مودم شما تک آنتن هست درسته ؟ می تونید آنتن ها قوی براش بخرید ولی باز هم فکر نکنم اونطوری جواب بده.

ولی می تونید یک مودم سه آنتن بخرید ببینید اگر جواب نداد سه تا آنتن قوی 8dbi یا 10dbi بخری که اونجوری هم خیلی هزینت میره بالا و هم معلوم نمیشه این مسیر رو جواب بده یا نه

می تونی یک دستگاه که امواج رو تقویت می کنه بخری و نصب کنی

9. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

مودم شما تک آنتن هست درسته ؟ می تونید آنتن ها قوی براش بخرید ولی باز هم فکر نکنم اونطوری جواب بده.

ولی می تونید یک مودم سه آنتن بخرید ببینید اگر جواب نداد سه تا آنتن قوی 8dbi یا 10dbi بخری که اونجوری هم خیلی هزینت میره بالا و هم معلوم نمیشه این مسیر رو جواب بده یا نه

می تونی یک دستگاه که امواج رو تقویت می کنه بخری و نصب کنی
    حرف پویا رو تایید می کنم
    فقط اگه از قبل می تونستید یه آنتن قوی پیدا کنید واسه آزمایش بهتر بود

11. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

راستش قرار نبود اول این مسیرو پوشش بدم ولی الان واقعا آزار دهندس بدون نت! مودم تک آنتنه. repeater چقدر هزینه داره? عملکردش چطوریه? ممکنه مفید باشه? چون همین مودم خیلی قویه طوری که منزل ما ۲۰۰ متره تمام نقاطش آنتن فول هست اما دیوارا خیلی قطوره تو کوچه دیگه آنتن ندارم البته اگه درب ورودی خونه و درب حیاط باز باشه کاملا کوچه هم انتن میده.درحالیکه اونجا دو خونه اونطرف تره با همین شکل ساخت و کنار هم. اگه روبرو بود همین مودم جواب میداد!

داره خودمونی میشه star254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

دوست عزیز کم هزینه ترین روشها عبارتند از
    1- استفاده از اینترنت رایتل که اگه تحت پوشش شبکه باشین امکان پذیره و سرعت خوبی هم داره - 2 - راه اندازی اینترنت تو منزل داداشتون و گرفتن یه مودم برای اونجا در غیر این صورت هزینه ای حدود 500 تومن رو باید متقبل بشین . چنین هزینه ای براتون معقوله ؟

14. 2 کاربر از star254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نه دیگه پشیمون شدم. خونه اونا اینترنت با سرعت فوق العاده داشت ولی دیگه به دلایلی نمیتونه نت بگیره گفتم شاید بشه از نت خودم با هزینه کم اونجا استفاده کنم که ظاهرا نمیشه. ممنون بابت راهنمایی ها

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •