تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: کمک برای Assemble کردن سیستم با 3 تومن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

14 کمک برای Assemble کردن سیستم با 3 تومن

با سلام
    من یه سیستم دارم که می خوام تغییرات خیلی زیادی توش اعمال کنم فکر کنم اگه از اسمبل کردن سیستم جدید استفاده کنم بهتر باشه تا ارتقا دادن به هر حال از دوستانی که تجربه ی این کارو دارن خواهش می کنم تا کمکم کنن
    مشخصات سیستمم فعلیم اینه
    CPUualcore E5700
    Graphic: Geforce GT240
    Main: Asus P5G41T-MLX
    Power : G_power AtX800
    Monitor: LG LCD flatron wide 19
    Hard: Western 2 TB
    Ram : 2GB دوتا
    و البته یه رم 8 دارم که کلا استفاده نشده و تازه خریدمش
    ----------------------------------------------------------------------------------
    هاردم که نسبتا خوبه رمم حدودا 10 دارم واسه سیستم بعدی حالا می مونه قطعات بعدیش که باید انتخاب کنیم
    من دوست دارم تا Core i7 4770k بگیرم پس باید main حتما تغییر کنه و اگه اشتباه نکنم این power سیستمم جواب نمیده و یه نکته ی خیلی مهم اینه که اگه گرافیکو تغییر بدم مانیتورمم باید عوض کنم چون رزولوشنش 1440*900
    بودجه این کارم حدودا 3 تا 3.200 تومنه خواهشا اگه می تونین تو انتخاب قطعات کمکم کنین

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

پردازنده Intel® Core i7-4770K حدود 1060 تومن
    مادربورد MSI Z87-G41 PC Mate حدود 480 تومن
    پاور Power Green GP650B-OC حدود 415 تومن
    گرافیک GIGABYTE GTX 760 OC WF 3X 2GB GDDR5 حدود 1060 تومن
    قیمت اینا حدود 3015 تومن درمیاد!

رم هم که داری (البته اگه بتونی عوضش کنی و 2 تا 4 گیگ بگیری خیلی بهتر جواب میده)
    مانیتور هم نیازی به تغییر نیست!

ولی من پیشنهاد میکنم پردازنده رو بجای 4770k نسخه معمولی یعنی i7-4770 بگیر که حدود 100 تومن ارزونتره!
    مادربورد رو هم ASUS H87M-E بگیر که حدود 130 ارزونتره!

چون میتونم 100% اطمینان بدن که در کاربری عادی و بازی و ... هیچ تفاوتی ندارند!
    خودمم قبل خرید خیلی روی نسخه K بودن پردازنده حساس بودم، ولی بعد خرید دیدم بیخود بوده... (البته اگه حرفه ای اورکلاک نمیکنید...)

3. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

پردازنده Intel® Core i7-4770K حدود 1060 تومن
    مادربورد MSI Z87-G41 PC Mate حدود 480 تومن
    پاور Power Green GP650B-OC حدود 415 تومن
    گرافیک GIGABYTE GTX 760 OC WF 3X 2GB GDDR5 حدود 1060 تومن
    قیمت اینا حدود 3015 تومن درمیاد!

رم هم که داری (البته اگه بتونی عوضش کنی و 2 تا 4 گیگ بگیری خیلی بهتر جواب میده)
    مانیتور هم نیازی به تغییر نیست!

ولی من پیشنهاد میکنم پردازنده رو بجای 4770k نسخه معمولی یعنی i7-4770 بگیر که حدود 100 تومن ارزونتره!
    مادربورد رو هم ASUS H87M-E بگیر که حدود 130 ارزونتره!

چون میتونم 100% اطمینان بدن که در کاربری عادی و بازی و ... هیچ تفاوتی ندارند!
    خودمم قبل خرید خیلی روی نسخه K بودن پردازنده حساس بودم، ولی بعد خرید دیدم بیخود بوده... (البته اگه حرفه ای اورکلاک نمیکنید...)
    سلام
    بابت راهنمایی خوبتون ممنونم
    می دونم مانیتورو حتما نباید تغییر بدم ولی دوست دارم led با رزولوشن بالا بگیرم چون من خودم با نرم افزاری گرافیکی کار می کنم ( 3ds max و zbrush و ......) اگه میشه لطفا چند مدل بهم معرفی کنین که قیمتش حدود 500 یا 550 باشه هزینه ی این مانیتورم شما جدا از سیستم بالایی که در نظر گرفتین بگیرین
    راستی یه سوال هم داشتم برای سیستمی که دارم با cpu core i7 می بندم واسه سی پی یوش حتما باید خنک کننده ی قوی بگیریم یا همین فن سی پی یوی معمولی که ارزونه روش جواب میده
    راستی این دوتا main که معرفی کردین اگه اشتباه نکنم هردوتاشون رم 32 رو ساپورت می کنن دیگه چون رم واسم مهمه تا بتونم بعدا ارتقاش بدم
    Last edited by yashar98; 03-06-2014 at 11:58.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام
    بابت راهنمایی خوبتون ممنونم
    می دونم مانیتورو حتما نباید تغییر بدم ولی دوست دارم led با رزولوشن بالا بگیرم چون من خودم با نرم افزاری گرافیکی کار می کنم ( 3ds max و zbrush و ......) اگه میشه لطفا چند مدل بهم معرفی کنین که قیمتش حدود 500 یا 550 باشه هزینه ی این مانیتورم شما جدا از سیستم بالایی که در نظر گرفتین بگیرین
    راستی یه سوال هم داشتم برای سیستمی که دارم با cpu core i7 می بندم واسه سی پی یوش حتما باید خنک کننده ی قوی بگیریم یا همین فن سی پی یوی معمولی که ارزونه روش جواب میده
    راستی این دوتا main که معرفی کردین اگه اشتباه نکنم هردوتاشون رم 32 رو ساپورت می کنن دیگه چون رم واسم مهمه تا بتونم بعدا ارتقاش بدم
    رم رو مادربورد ساپورت نمیکنه، پردازنده ساپورت میکنه! خیلی وقته که مموری کنترلر ها داخل پردازنده ها هستند نه روی مادربورد.
    *و جواب:
    بله هر 2 پردازنده و هر 2 مادربورد رم 32 رو ساپورت میکنن.

پردازنده با فن استوک هم بدون مشکل کار میکنه! ولی:
    سری ای وی و هاسول کلا داغ هستند و داشتن یه کولر بهتر در طول عمر پردازنده خیلی تاثیر داره!
    مثلا ThermalRight True Spirit 120M با قیمت حدود 120 تومن کاملا کافی هست!

مانیتور هم ASUS VS228N LED فکر کنم خوب باشه با قیمت حدود 650 تومن.

6. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

رم رو مادربورد ساپورت نمیکنه، پردازنده ساپورت میکنه! خیلی وقته که مموری کنترلر ها داخل پردازنده ها هستند نه روی مادربورد.
    *و جواب:
    بله هر 2 پردازنده و هر 2 مادربورد رم 32 رو ساپورت میکنن.

پردازنده با فن استوک هم بدون مشکل کار میکنه! ولی:
    سری ای وی و هاسول کلا داغ هستند و داشتن یه کولر بهتر در طول عمر پردازنده خیلی تاثیر داره!
    مثلا ThermalRight True Spirit 120M با قیمت حدود 120 تومن کاملا کافی هست!

مانیتور هم ASUS VS228N LED فکر کنم خوب باشه با قیمت حدود 650 تومن.
    بازم ممنونم از جوابتون من زیاد از سخت افزار سر در نمیارم چند ماه پیش من واسه خودم رفتم یه رم 8 گرفتم و بعدش که وصلش کردم رو مینم دیدم اصلا کار نمی کنه الان می خوام بدونم این وصل کردن رم به سیستمم آسیبی بهش وارد نکرده البته خیلی زود کندمش بعد از اینکه ویندوزو بالا آوردم دیدم رمم کار نمی کنه کندمش این کارو دوسه بار تکرار کردم فکر می کردم خوب جاش نزدم کار نمی کنه که بعدا فهمیدم مشکل چیز دیگس

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

بازم ممنونم از جوابتون من زیاد از سخت افزار سر در نمیارم چند ماه پیش من واسه خودم رفتم یه رم 8 گرفتم و بعدش که وصلش کردم رو مینم دیدم اصلا کار نمی کنه الان می خوام بدونم این وصل کردن رم به سیستمم آسیبی بهش وارد نکرده البته خیلی زود کندمش بعد از اینکه ویندوزو بالا آوردم دیدم رمم کار نمی کنه کندمش این کارو دوسه بار تکرار کردم فکر می کردم خوب جاش نزدم کار نمی کنه که بعدا فهمیدم مشکل چیز دیگس
    1: منظور از اینکه " رم رو کندید" چی هست؟
    احتمالا در زمان کندن رم، سیستم که روشن نبوده؟

2:اگه کار نمیکرد، چطوری ویندوز رو بالا اوردید؟

9. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

1: منظور از اینکه " رم رو کندید" چی هست؟
    احتمالا در زمان کندن رم، سیستم که روشن نبوده؟

2:اگه کار نمیکرد، چطوری ویندوز رو بالا اوردید؟
    درسته که از سخت افزار زیاد سر در نمیارم ولی دیوانه نیستم که از سیتم روشن بکنمش
    واسه اینکه یه رم 2 هم بود کنارش روشن کردم دیدم هشته کار نمی کنه خاموش کردم درش آوردم

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

درسته که از سخت افزار زیاد سر در نمیارم ولی دیوانه نیستم که از سیتم روشن بکنمش
    واسه اینکه یه رم 2 هم بود کنارش روشن کردم دیدم هشته کار نمی کنه خاموش کردم درش آوردم
    مدل رم چی هست؟
    احتمالش هست که ایراد داشته باشه!
    ولی نمیشه 100% گفت! باید روی یک بردی که از سلامتش مطمعن هستید تست بشه...

12. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

مدل رم چی هست؟
    احتمالش هست که ایراد داشته باشه!
    ولی نمیشه 100% گفت! باید روی یک بردی که از سلامتش مطمعن هستید تست بشه...
    kingston khx1600c10d3b1/8g
    hyperx blu DDR3
    خودم فکر نمی کنم چیزی شده باشه این رم اگه سالم باشه واسه این سیستمی که دارم می بندم خوبه
    Last edited by yashar98; 03-06-2014 at 17:13.

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

kingston khx1600c10d3b1/8g
    hyperx blu DDR3
    خودم فکر نمی کنم چیزی شده باشه این رم اگه سالم باشه واسه این سیستمی که دارم می بندم خوبه
    مادربوردهای قدیمیتر ممکنه برای ساپورت رمهای با ظرفیت بالا مثل 8 گیگ مشکل داشته باشن. البته در بعضی مدلها این ایراد با آپدیت بایوس مرتفع شده.

15. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •