تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: راهنمایی برای ارتقا کامپیوتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض راهنمایی برای ارتقا کامپیوتر

با سلام خدمت دوستان.می خوام کامپیوترم رو ارتقا بدم(رم و کارت گرافیک )برای اجرای بازی های روز روی حداکثر گرافیک
    مشخصات فعلی:
    مادر بورد:GIGABITE
    GA-880GM-USB3
    cpu : AMD PHENOM II X6
    ram:2gb ddr3 1600
    کارت گرافیک:رادئون 5700 سافایر
    با این سیستم تونستم بلک آپس 2 رو روی حد اکثر با 30 تا 60 فریم داشته باشم.کرایسیس 3 رو هم همینطور فقط چون رمم 2 هست کمی لگ داشت.
    دوستان حد اثر رزولوشن مانیتورم 1600 در 900 هست .پس لطفا برای این رزولوشن کارت معرفی کنید.حداکثر بوجه 600 یا 700
    ببخشید یه سوال دیگه دارم:قیمت یک رم 8 گیگ DDR3 1600 چه قدر هست
    و اگه یه کارت 79XX بزنم چقد تغییر احساس میکنم یا این که همین کارت خوبه؟کارت خودم رو چه قدر می خرن؟
    با تشکر ببخشید خیلی سوال نوشتم.

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    احتمالا مانیتور شما باید 20 اینچ باشه !
    برای رم میتونید 2 ماژول 4 گیگابایتی 1600 از برند CORSAIR XMS3 تهیه کنید بقیمت کلی 290 تومن .....
    برای گرافیک هم با بقیه بودجتون (اگه پاورتون کمتر از 430 وات نباشه) من 7790 یا AMD R7 260X رو پیشنهاد میدم

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.می خوام کامپیوترم رو ارتقا بدم(رم و کارت گرافیک )برای اجرای بازی های روز روی حداکثر گرافیک
    مشخصات فعلی:
    مادر بورد:GIGABITE
    GA-880GM-USB3
    cpu : AMD PHENOM II X6
    ram:2gb ddr3 1600
    کارت گرافیک:رادئون 5700 سافایر
    با این سیستم تونستم بلک آپس 2 رو روی حد اکثر با 30 تا 60 فریم داشته باشم.کرایسیس 3 رو هم همینطور فقط چون رمم 2 هست کمی لگ داشت.
    دوستان حد اثر رزولوشن مانیتورم 1600 در 900 هست .پس لطفا برای این رزولوشن کارت معرفی کنید.حداکثر بوجه 600 یا 700
    ببخشید یه سوال دیگه دارم:قیمت یک رم 8 گیگ DDR3 1600 چه قدر هست
    و اگه یه کارت 79XX بزنم چقد تغییر احساس میکنم یا این که همین کارت خوبه؟کارت خودم رو چه قدر می خرن؟
    با تشکر ببخشید خیلی سوال نوشتم.
    مدل دقیق پردازنده چی هست؟
    چون فکر کنم ضعیفه و نمیتونه با گرافیکی مثل 7970 کار کنه!

درضمن مدل دقیق گرافیک رو هم نگفتید! چون سری 5700 هم مدل 5750 هست و هم 5770 که اختلاق تقریبا قابل توجهی دارند.

ولی در کل:
    1: رم سیستم رو ارتقاع بدید! چون 2 گیگ خیلی کمه!
    یه رم 2 گیگ باس 1600 اضافه کنید و میزان رم به 4 گیگ برسه، خیلی اختلاف کارایی خواهید داشت!حدود 130 تومن هزینه خواهد داشت.
    *ارتقاع به 8 گیگ زیاد منطقی نیست چون سیستمتون قدرت استفادش رو نداره.(تو سیستم من با پردازنده i7-3770 و گرافیک GTX770 و مانیتور 1920*1080 متوسط استفاده از رم حداکثر 5 گیگ بود)
    **باید در نظر بگیرید که هم پردازنده و هم گرافیک من قویتر هست! مانیتور هم با کیفیتتر! پس 4 گیگ رم برای سیستم شما کاملا کافیه!

2:یه گرافیک r7 260x بگیرید ! مثلا Sapphire R7 260X 2GB GDDR5 بقیمت 550 تومن که اختلاف قدرت حداقل 2 برابری برای شما خواهد داشت! و بیشتر از این منطقی نیست چون پردازنده شما ضعیفه.

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

ممنون پاورم 680 و خورده ای است (گرین)کارت گرافیک دقیقا 5700 هست.همچنین می خوام بازی کنم مثل واچ داگز با call of duty ghosts که همه رم بالای 6 می خوان.
    مانیتورم یه LED 20 اینچ LG هست.ویندوز هم 64bit
    این پردازنه مشکلی بااستفاده از رم 8 نداره!!!!یکی از دوستام سیستم بست حداقل بوجه رو گذاشت رو CPU و یه I3 بست که خیلی خلیلی از مال من ضعیف تر است ولی 8 گیگ رم بست و بقیه بوجه رو گذاشت رو گرافیک پس من مشکلی با 8 ندارم.
    این پردازنده برای خیلی از بازی ها مناسب هست.
    الان بیشترین مشکل با رم هست.همین الان که دارم می نویسم 75 درصد پر هست.پس حتما 2 تا4گیگ می زنم که بشه 8.
    ببخشید یه سوال دیگه:گرافیک معرفی شده میتونه در 1600 در 900 بازی هارو رو بهترین اجرا کنه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این پردازنه مشکلی بااستفاده از رم 8 نداره!!!!یکی از دوستام سیستم بست حداقل بوجه رو گذاشت رو CPU و یه I3 بست که خیلی خلیلی از مال من ضعیف تر است ولی 8 گیگ رم بست و بقیه بوجه رو گذاشت رو گرافیک پس من مشکلی با 8 ندارم.
    مدل دقیق cpu خودتون رو نگفتین !
    به نظر منم اگه میخوای بازی کنی 8 گیگ رم بزار خیلی از بازی ها دیگه 4 گیگ واسشون کافی نیست
    البته اینم یادت باشه i3 نسل 4 اینتل از جمله مدل معروف 4130 عملکرد ضعیفی تو بازی ها نداره و فکر نکن چون i3 خیلی داغونه ! ( همین i3 دسکتاپ از بعضی i7 لپتاپ که ملت پزشم میدن خیلی قوی ترن ! )

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

ممنون پاورم 680 و خورده ای است (گرین)کارت گرافیک دقیقا 5700 هست.همچنین می خوام بازی کنم مثل واچ داگز با call of duty ghosts که همه رم بالای 6 می خوان.
    مانیتورم یه LED 20 اینچ LG هست.ویندوز هم 64bit
    الان بیشترین مشکل با رم هست.همین الان که دارم می نویسم 75 درصد پر هست.پس حتما 2 تا4گیگ می زنم که بشه 8.
    ببخشید یه سوال دیگه:گرافیک معرفی شده میتونه در 1600 در 900 بازی هارو رو بهترین اجرا کنه؟

1: ممکن نیست 5700 باشه! چون sapphire همچین مدلی نداره! اینم لیست کارت های سری 5700 از برند sapphire :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2:مهم نیست که مشکلی با رم 8 گیگ داره یا نه! مهم اینه که لازم داره یا نه!؟ من نتیجه تست خودم رو دارم میگم که با پردازنده قویتر، گرافیک قویتر، مانیتور بزرگتر و با کیفیتر تست کردم خیلی کم بیشتر از 4 گیگ استفاده کرد!

3: 2 تا 4 گیگ 100% بهتر هست! ولی برای اینکه رم 8 گیگ داشته باشید، باید حدود 200 بیشتر هزینه کنید! اگه بودجه این کار رو دارید، خوب 100% باید انجام بدید... (ولی بازم میگم افزایش رم از 2 به 4 گیگ تا 95% مشکل کمبود رم رو جبران میکه)

4:بازی های ضعیفی مثل کال اف یا بتلفیلد رو که میتونه با کیفیت خیلی بالایی اجرا کنه! ولی بازی هایی مثل کرایسیس رو نباید انتظار داشته باشید روی حداکثر تنظیمات فریم مناسب بده!
    ولی R7 260X حدود 2 تا 2.5 برابر قویتر از HD 5750 هست.

5:شدیدا پیشنهاد میکنم که CPU خودت رو زیاد تحویل نگیری! چون چندان قدرتمند نیست! اینم نتیجه تست چند سایت معتبر:

**

**

**

مخصوصا تو عکس سوم، ردیف چهار رو دقت کن!
    تو تست OpenGL که مربوط به گرافیک هست تا 4 برابر ضعیفتر عمل کرده!

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام
    مدل cpu من 1090t هست.پردازنده ای که بالا مقایسه کردید خیلی از مال من ضعیف تره.واسه کارت گرافیک ببخشید 5770 هست
    من با این سیستم تونستم کرایسیس 3 رو با حداکثر تنظیمات بیارم فقط تو صحنه های خیلی اکشن (سنگین) به دلیل کم بود رم کمی لگ داشت. بعد چطور با یه سیستم بهتر نتونم اونو رو حد اکثر بازی کنم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

1: گرافیک r7 260x در مقابل 5770 هم حداقل 2برابر قویتر هست.

2:پردازنده Phenom ii x6 1090t حدود 5 تا 25% در تست ها از 1035 قویتر هست!
    و در مقابل i3-4330 کمی وضعیت بهتری نسبت به 1035 داره!
    ولی یادتون نره که با یک پردازنده رده پایین مثل 4330 داره مقایسه میشه و در مقابل پردازنده های قویتر مثل 4670 یا 4770 کلا رده خارج هست.
    پس 1090 یک پردازنده متوسط حساب میشه نه یک پردازنده قوی...

3:این نتیجه تست تنظیمات مختلف در بازی کرایسیس هست با گرافیک GTX680 :

همانطور که میبینی در رزلوشن 1600*900 با حداکثر تنظیمات فقط 47 فریم گرفته!
    و با درنظر گرفتن اینکه این گرافیک حدود 4 برابر قویتر از گرافیک شما هست، پس ممکن نیست بتونید با گرافیک 5770 و آخرین تنظیمات بالای 25 30 فریم بگیرید!(اونم شاید ، و در بهترین شرایط)
    و بازی کردن با 25 فریم کلا خیلی ناجوره...

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

با سلام و تشکر
    من حودا 35 تا بازی می کردم و اصلا مشکلی نبود و هیچ گیری حس نمی شد!!!!! همچنین نگفتم که بهترین cpu رو دارم وگفتم 8گیگ براش زیاد نیست . میدونم الان بهترین های amd سری fx هست نه phenom پس از بحث cpu جدا بشید .الان هم می خوام سیستمی داشته باشم که بتونم بازی های جدید کالاف دیوتی و یا اساسین black flag رو در30 و یا 35 فریم رو حد اکثر تنظیمات و با رزولوشن گفته شده بازی کنم.پس لطفا بگيد فقط رم رو ارتقا بدم یا گرافیک رو هم همین ارتقا بدم.لطفا با انتظاراتی که دارم کارت معرفی کنید و به سراغ cpu نرید. با تشکر
    Last edited by mehdi 78; 03-06-2014 at 01:28.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

با سلام و تشکر
    من حودا 35 تا بازی می کردم و اصلا مشکلی نبود و هیچ گیری حس نمی شد!!!!! همچنین نگفتم که بهترین cpu رو دارم وگفتم 8گیگ براش زیاد نیست . میدونم الان بهترین های amd سری fx هست نه phenom پس از بحث cpu جدا بشید .الان هم می خوام سیستمی داشته باشم که بتونم بازی های جدید کالاف دیوتی و یا اساسین black flag رو در30 و یا 35 فریم رو حد اکثر تنظیمات و با رزولوشن گفته شده بازی کنم.پس لطفا بگيد فقط رم رو ارتقا بدم یا گرافیک رو هم همین ارتقا بدم.لطفا با انتظاراتی که دارم کارت معرفی کنید و به سراغ cpu نرید. با تشکر
    اگه من بودم :

اولین کار یک رم 2 گیگ میگیرفتم!(اگه از دوستان کسی هست که بتونه چند ساعت یک رم 2 گیگ در اختیارتون قرار بده تا تست کنید،که خیلی عالی میشه)
    چون بزرگترین مشکل سیستم شما رم هست.
    همانطور که گفتم، افزایش میزان رم به 4 گیگ 95% مشکل کمبود رم رو جبران میکنه! هزینه ای هم که داره حدود 70~80 تومن هست.
    ولی اگه بودجه ای حدود 250~300 تومن برای رم دارید، میتونید 2 تا 4 گیگ بگیرید...

دومین کاری که میتونید بکنید تعویض گرافیک هست که باید حداقل 260x بگیرید تا تفاوت رو احساس کنید، کمتر از این چندان منطقی نیست تعویض کنید.

*ولی میتونم بگم که با افزاش رم به 4 و گرافیک 260x باری هایی مثل کال اف رو روی رزلوشن 1600*900 خیلی راحت میتونید اجرا کنید.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •