سال 2011 | 240 صفحه | ISBN: 9780762437986 | 62,1 MB |
معرفی: فصل گرما نزدیک است و بهترین زمان برای تهیه بستنی در خانه برای مهمانیها، ضیافتهای حیاط خلوت خانه و یا در کنار ساحل میباشد. کتاب “اسکوپ” راهنمای بیش از بیست تا از بهترین لبنیاتیهای صنعتگر بهشمار میآید که شما را به سفری رنگارنگ با تصاویر، داستانها و تاریخچههای این فروشگاهها هدایت میکند.
Ellen Brown نویسنده کتاب، دستورالعملهای کلاسیک برای آشپزی در خانه را که مدتهاست ثابت ماندهاند، دوباره تفسیر کرده است. هر کدام از آنها برای محبوبترین فریزرهای بستنی در بازار مناسب میباشند.
با این کتاب، در فروشگاههای محبوب بستنی با مجموعهای از تصاویر لذیذ و ۱۵۰ دستورالعمل شامل بستنی، ژلاتو، سربت و دسرهای دیگر، کاوش کنید.
کتاب “اسکوپ” یک راهنمای ضروری برای متخصصان بستنی در خانه میباشد.
هرچه بیشتر کتاب بخوانید، بیشتر از زندگی حقیقی برخوردار خواهید شد. "فرانسوا ولتر"