تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: چرا قیمت های فروش هاست اینقدر متفاوته ؟

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

13 چرا قیمت های فروش هاست اینقدر متفاوته ؟

سلام
    میخواستم بدونم چرا قیمتهای فروش هاست اینقدر متفاوته ؟
    چرا در حالی که بعضی از ارائه دهندگان هاست ، هاست های خودشون را با قیمت مثلا هر گیگا بایت با تمام امکانات نامحدود و ... فقط هزار تومن ارائه میدن هاست هایی هم هستند که حتی با امکاناتی کمتر از اونها همین مقدار فضا رو بیشتر از یک میلیون تومن میدن !
    سوال بعدیم اینه که بدون امتحان کردن یک هاست و فقط با دیدن امکاناتی که اون هاست ارائه میده چطور میتونیم بفهمیم که اون هاست قابل اعتماد هست یا نه ، در واقع ارائه چه امکاناتی برای اثبات خوب بودن یک هاست ضروریه ؟
    ممنون

حـــــرفـه ای Elfin-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام سوت جان(كم پيدايي عزيزم)
    سوال اولتون:چون قيمت اجاره سرور در خارج كشور تقريبا واحده و به دليل اينكه اينجا ايرانه و هر كس هر كاري دلش ميخواد انجام ميده قسمت هاست هم سليقه اي هست.اين قيمتهايي كه شما ميبينيد همه از روي علاقه ي ريسلر اون سرور هست و امكانات كم و زياد براي ريسلر در قيمت هيچ تفاوتي نداره
    تنها نكته ي مهم هاست امنيت اون هست كه اون رو فقط از كساني كه روي اون سرور سايت دارن ميشه پرسيد

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

Elfin-D جان ممنون از جوابی که دادی ( )
    میخواستم بدونم برای پیدا کردن هاستهای مورد اطمینان میتونیم از سایتهای معتبر خارجی که در زمینه معرفی هاستهای برتر فعالیت میکنن استفاده کنیم ؟
    اگر میشه لطف کنید و چند تا از سایتهایی رو که در این زمینه فعالیت دارن رو معرفی کنید
    ممنون

آخر فروم باز PC-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط soooot
    سلام
    میخواستم بدونم چرا قیمتهای فروش هاست اینقدر متفاوته ؟
    چرا در حالی که بعضی از ارائه دهندگان هاست ، هاست های خودشون را با قیمت مثلا هر گیگا بایت با تمام امکانات نامحدود و ... فقط هزار تومن ارائه میدن هاست هایی هم هستند که حتی با امکاناتی کمتر از اونها همین مقدار فضا رو بیشتر از یک میلیون تومن میدن !
    سوال بعدیم اینه که بدون امتحان کردن یک هاست و فقط با دیدن امکاناتی که اون هاست ارائه میده چطور میتونیم بفهمیم که اون هاست قابل اعتماد هست یا نه ، در واقع ارائه چه امکاناتی برای اثبات خوب بودن یک هاست ضروریه ؟
    ممنون
    در مورد سوال اولت توضیح بدم که فرقش تو اینه که یه سایت مثله enovin که قیمتاش از همه کمتره رو سرورش 800 تا سایت داره از ساپورت افتضاحش بگذریم که همیشه تعطیله به سرور خامش می رسمک که 1000 تا مشکل داره بعدش هم یهو دیدی سایت واسه خودش Down شد مثله مال من که یهو بلند شدم دیدم سایت بالا نمیاد بعدش زنگ زدم گفتن شما از اینجا هاست نخریدین اصلا!!!!حالا پیدا کنین پرتقال فروش رو
    حالا چی شد رو بگدریم
    من با یه هاستینگ دیگه کار کردم که عالین و بی نظیرن
    با ساپورت عالی
    حتما یه تست کن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به خدا نه فامیلمن نه دوستم .فقط نمی خوام مثله من 200.000 تومانت یه گوش بخوابه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •