تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: بهترین تلوزیون تا سقف 4000000 تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض بهترین تلوزیون تا سقف 4000000 تومان

سلام دوستان گلم
    یک تلوزیون با کیفیت تصویر بالا و سایز 46 اینج یا بالاتر میخوام بگیرم با توجه به اینکه بندر هستم وتفاوت قیمت تا شهرستانها اینجا هفتصد هزار تومان پایینتره جه پیشنهاد میدید کیفیت تصویر بالا وهرتز بالا و همچنین ساپورت فورمت های تصویری در USB هم خوب باشه پیشنهاد دوستان واساتید محترم چیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه bestmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اگه کیفیت براتون مهمه اول شارپ بعد هم سونی پاناسونیک هم دوستان خیلی تعریف میدادند من خودم ندیدم از نزدیک پیشنهاد میکنم برین مدلها رو از نزدیک ببینید و مقایسه کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

از دوستانی که تجربه دارند می خوام که کمک کنند با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه ! Alex !'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

عزیز من مثل بقه حرفه ای شاید حرفه ای نباشم اما من خودمم دنبال هم چین تلویزیونی هستم
    از من میشنوی فقط دنبال پاناسونیک و ال جی برو

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

تا 4 تومان الان میخوام تلویزیون بخرم
    46 اینچ

بین 6850 و 6450 کدوم رو انتخاب کنم ؟؟

6850 مدل 46 پیدا میشه ؟؟؟؟؟ (( بعد از اینکه متوجه شدم سونی زیرنویس ساپورت نمیکنه بیخیالش شدم ))

تو این رنج قیمت سامسونگ و الجی کدوم بهتره ؟؟ (( فقط 46 بگید یا 47 ))

اگه الجی مد نظر هست یه چند مدل بگید

این چند مدل رو ببینید

46F 6850
    46F 6450

47LA 7400
    47LA 6600

ممنون
    Last edited by wooooow; 04-06-2014 at 23:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bestmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

تا 4 تومان الان میخوام تلویزیون بخرم
    46 اینچ

بین 6850 و 6450 کدوم رو انتخاب کنم ؟؟

6850 مدل 46 پیدا میشه ؟؟؟؟؟ (( بعد از اینکه متوجه شدم سونی زیرنویس ساپورت نمیکنه بیخیالش شدم ))

تو این رنج قیمت سامسونگ و الجی کدوم بهتره ؟؟ (( فقط 46 بگید یا 47 ))

اگه الجی مد نظر هست یه چند مدل بگید

ممنون
    دوست من از من به تو نصیحت هیچ وقت کیفیت رو فدای کمیت نکن شما بخاط زیرنویس میخوای کیفیت رو بی خیال شی؟ خوب شما اگه پلیر خوب بگیری همه فرمتها و زیرنویسها رو ساپورت میکنه ولی هیچ وقت نمیتونی کیفیت تلویزیون رو عوض کنی
    بر اساس تجربه میگم تقریبا همه برندهای بازار رو از نزدیک مقایسه کردم به جز پاناسونیک که بعضی از دوستان خیلی تعریف میدن بهتر از همه شارپ هست که از لحاظ کیفیت بی نظیره با پنل ژاپن واقها از بقیه مدلها سرتره بعد از اون سونی مدلهای واقعا با کیفیت داره که انتخاب کنی درمورد ال جی و سامسونگ به این نتیجه رسیدم که جنسی که بهت میفروشن به اندازه پولی که میدی ارزش داره نه بیشتر و به همون اندازه کار میکنه برات معمولا کیفیت تصویر تلویزیون هاشون هم پایین تر از برندهای ژاپنی هست رنگهاشون هم غیر واقعیه البته بعضی ها از همین خوششون میاد که سلیقه ای هست
    در آخر پیشنهادم اینه که برید بازار و از نزدیک مدلهای مختلف رو نگاه و مقایسه کنید و هر مدلی که دوست داشتید و پسندیدید بخرید موفق باشید

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوست من از من به تو نصیحت هیچ وقت کیفیت رو فدای کمیت نکن شما بخاط زیرنویس میخوای کیفیت رو بی خیال شی؟ خوب شما اگه پلیر خوب بگیری همه فرمتها و زیرنویسها رو ساپورت میکنه ولی هیچ وقت نمیتونی کیفیت تلویزیون رو عوض کنی
    بر اساس تجربه میگم تقریبا همه برندهای بازار رو از نزدیک مقایسه کردم به جز پاناسونیک که بعضی از دوستان خیلی تعریف میدن بهتر از همه شارپ هست که از لحاظ کیفیت بی نظیره با پنل ژاپن واقها از بقیه مدلها سرتره بعد از اون سونی مدلهای واقعا با کیفیت داره که انتخاب کنی درمورد ال جی و سامسونگ به این نتیجه رسیدم که جنسی که بهت میفروشن به اندازه پولی که میدی ارزش داره نه بیشتر و به همون اندازه کار میکنه برات معمولا کیفیت تصویر تلویزیون هاشون هم پایین تر از برندهای ژاپنی هست رنگهاشون هم غیر واقعیه البته بعضی ها از همین خوششون میاد که سلیقه ای هست
    در آخر پیشنهادم اینه که برید بازار و از نزدیک مدلهای مختلف رو نگاه و مقایسه کنید و هر مدلی که دوست داشتید و پسندیدید بخرید موفق باشید
    شما این 3 تا کدوم رو انتخاب میکنی ؟؟

46 یا 47 یا 48

همه سونی

47w804a
    46w700a
    48w600b
    Last edited by wooooow; 05-06-2014 at 00:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    من یه ال ای دی 55 یا 60 اینچ می خوام، 3D و 4K برام اصلا کاربردی نداره و مهم نیست، بین 2 تا مدل موندم ، خواهشا راهنماییم کنین ، از بین اینا کدوم؟

PHILIPS FULL HD SMART LED TV 55PFT6609
    SONY LED FULL HD SMART TV KDL-60W600

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •