تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: کمک درباره هارد وبازیابی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض کمک درباره هارد وبازیابی

باسلام،وقتی هاردم رو متصل میکنم به کامپیوتر،نمیتونم بازش کنم و میگه باید فرمت کنی اما پیام hdd cannot be formatted میده،چجوری میتونم مشکل رو حل کنم و بعدش با چه نرم افزاری بازیابی کنم؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باسلام،وقتی هاردم رو متصل میکنم به کامپیوتر،نمیتونم بازش کنم و میگه باید فرمت کنی اما پیام hdd cannot be formatted میده،چجوری میتونم مشکل رو حل کنم و بعدش با چه نرم افزاری بازیابی کنم؟
    سلام .

قبل از اینکه بخواهید فرمت کنید ببینید میتونید با برنامه easeus data recovery wizard professional (از قسمت Complete recovery اقدام کنید) اطلاعات را ریکاوری کنید ؟ اگر اطلاعات بازیابی نمیشود و اگر اطلاعات برای شما مهم هست من پیشنهاد میکنم به مراکز تخصصی ریکاوری و تعمیرات بفرستید . فرمت کردن شانس ریکاوری مطلوب را پایین میآورد .

اما پیام hdd cannot be formatted میده،
    اگر اطلاعات برای شما مهم نیست و میخواهید تحت هر شرایطی فرمتش کنید ، ببینید میتونید تحت Dos هارد دیسک را Zero fill کنید ؟ برای اینکار برنامه مناسب در سایت سازنده موجود هست . نیازی نیست که کل فضای هارد را Zero fill کنید فقط اجازه بدید چند دقیقه برنامه کار کند و سپس باید پارتیشن بندی و با فایل سیستم NTFS فرمت کنید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •