باسلام،وقتی هاردم رو متصل میکنم به کامپیوتر،نمیتونم بازش کنم و میگه باید فرمت کنی اما پیام hdd cannot be formatted میده،چجوری میتونم مشکل رو حل کنم و بعدش با چه نرم افزاری بازیابی کنم؟
باسلام،وقتی هاردم رو متصل میکنم به کامپیوتر،نمیتونم بازش کنم و میگه باید فرمت کنی اما پیام hdd cannot be formatted میده،چجوری میتونم مشکل رو حل کنم و بعدش با چه نرم افزاری بازیابی کنم؟
سلام .
قبل از اینکه بخواهید فرمت کنید ببینید میتونید با برنامه easeus data recovery wizard professional (از قسمت Complete recovery اقدام کنید) اطلاعات را ریکاوری کنید ؟ اگر اطلاعات بازیابی نمیشود و اگر اطلاعات برای شما مهم هست من پیشنهاد میکنم به مراکز تخصصی ریکاوری و تعمیرات بفرستید . فرمت کردن شانس ریکاوری مطلوب را پایین میآورد .
اگر اطلاعات برای شما مهم نیست و میخواهید تحت هر شرایطی فرمتش کنید ، ببینید میتونید تحت Dos هارد دیسک را Zero fill کنید ؟ برای اینکار برنامه مناسب در سایت سازنده موجود هست . نیازی نیست که کل فضای هارد را Zero fill کنید فقط اجازه بدید چند دقیقه برنامه کار کند و سپس باید پارتیشن بندی و با فایل سیستم NTFS فرمت کنید .اما پیام hdd cannot be formatted میده،
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)