سلام. بازم منو یه چمدون سوال
میخوام واسه pc یه هارد اکسترنال ترجیحا آینده نگرانه بخرم ینی بهترین و کاربردی ترین هارد با بودجه خیلی خیلی گرون بشه 400 تومن!
کلی سوال دارم دعاتون میکنم اگه خوب راهنماییم کنید.
الان حدود 1 ترابایت فیلم دارم که رو چندین پک دی وی دی رایت زدم و اعصاب خرد کن شده خوره فیلم و گیم هستم و هارد pc خودم 320 هستش میخوام یه هارد 2ترابایت قطعا بدون آداپتور بخرم که با کلی تحقیق به western my passport ultra 2tb usb 3 رسیدم اما....
حالا که تحقیق کردم میگن گیم رو اکسترنال بزنی اجراش مشکل میشه یا دائم به pc وصل باشه پدرش درمیاد یا مثلا چون usb هست سرعتش 5200 میشه و خیلی سرعتش پایینه. از همه بدتر اینکه عزیزی میگفت شما اینترنال بخر هروقت خواستی با یه قاب 20-30 تومنی راحت تبدیل میشه به اکسترنال!!!! اینا خیلی دو دلم کرده نمیدونم چیکار کنم. من استفاده فیلمم تقریبا روزانست. از طرفی خونه اینو اون میبرم به تلویزیون میزنم به pc به لب تاب میزنم... جابجایی دارم. حتی سفر میبرم. از یه طرفم شاید در آینده لپ تاپ بگیرم که دراونصورت یه هارد ssd 500 داشته باشه با یه اکسترنال 2tb میشه هلو! حالا شما راهنمایی کنید. بنظرتون اکسترنال بگیرم با اونهمه معایب? یا اینترنال سریع و بی دغدقه بگیرم و تبدیل به اکسترنال کنم با کلی دردسر?????خرابی کدوم کمتره???