تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: راهنمایی خرید بین چند غول سخت افزاری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

1 راهنمایی خرید بین چند غول سخت افزاری

سلام به اساتید محترم. قصد خرید سیستمی جدید جهت آهنگسازی پیشرفته دارم. سیستم فعلی دیگه کشش نرم افزارهارو نداره. فعلا چند قطعه خریدم که شامل ssd silicon power 240 و green x9 v2 میشه.
    نرم افزارها به گرافیک بالا نیازی نداره. (همون گرافیک مجتمع فکر میکنم کافیه) به جز ssd حدود 5 ترا هارد هم دارم و نیازی به هارد نیست. دی وی دی رایتر هم دارم.
    حدود 4000000 کنار گذاشتم ( 200 300 بالا پایین مشکلی نداره) و لوازم جانبی هم نمیخوام . یعنی فقط cpu - mb - cooler - power - ram .
    این لیست انتخاب خودمه : بین آنهایی که or دارند یکی رو پیشنهاد بدید یا اگه انتخاب اشتباهیه لطفا پیشنهاد دیگه ای بدید. ( بدلیل کمبود بودجه خرید سوکت 2011 امکانپذیر نیست). قیمت های حدودی رو هم نوشتم.

Mb : ASUS Z87-Deluxe/QUAD -1300000
    Or
    ASUS Maximus VI formula
    چون اولی تاندربولت داره چشم رو گرفته. البته از لحاظ زیبایی یکسان بودن رنگ بندی maximus با رم ها خیلی بهتره. از طرفی مدل extreme رو به این دلیل انتخاب نکردم که پرت PCI-e 1 نداره و من مهمترین کارتم از این پورته. ( نمیدونم مادربورد اینقدر بالا منطقیه یا نه. (اورکلاک نمیکنم))

Cpu : Core i7-4770K Haswell - 1065000
    اورکلاک نمیکنم . علت انتخاب ضریب باز برای فروش راحتتر و متقاضی بیشتره.

Ram : Corsair vengeance 2*8gig 2400 - 900000
    or
    gskill trident 2*8gig 2400 - 900000
    در آینده 2 تا 8 گیگ دیگه اضافه خواهم کرد

cooler : corsair h100i - 450000
    or
    corsair 110 - 470000
    اورکلاک نمیکنم که به واتر کولر نیاز شه اما چون هر روز حدود 16 ساعت دارم با سیستم کار میکنم (و بر روی سی پی یو و رم فشار زیاده) کولینگ خیلی برام مهمه.

power: نمیدونم بین green و enermax و corsair کدوم رو انتخاب کنم. ولتاژ رو هم لطفا طوری انتخاب کنید که در اولین فرصت ظرف 1 الی 2 ماه 1 یا 2 کارت گرافیک خیلی خوب اضافه خواهم کرد ( برای کار های گرافیک مثل 3dmax و aftereffect . فعلا به دلیل کمبود بودجه کارهای گرافیکی انجام نمیدم .بازی هم متاسفانه فعلا نمیکنم )

خیلی ممنون.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام

واقعاً این مادربردهای گرانقیمت به کار شما میاد؟!

سری ROG ایسوس رو از اونجایی که مادربردهای گیمینگ هستن، بهتره فراموش کنید و به سراغ سایر مدل ها برید.

سایر انتخاب هاتون خوب هست. در مورد رم، قطعا GSkill. شکی وجود نداره. علتش هم اینه که تایمینگش کمتره، کیفیتش برتره. پتانسیل اورکلاکش بسیار بالاتره در حد رکوردهای گینس! ضمن اینکه خنک تر هم هست. تنها ضعفش اینه که گارانتی متفرقه اس.

پاور قطعاً بین انرمکس و کرسیر، یکی رو انتخاب کنید... خیلی تفاوتی نداره بین این دو. 750 وات براتون کفایت می کنه. اگر قصد بهره وری از دو کارت گرافیک به صورت همزمان رو داشتید، حتماً 1000 وات خریداری کنید.
    اگر سیستم شما به مدت طولانی قرار نیست روشن بمونه، جهت صرفه جویی در هزینه، انتخاب از برند Green خوبه به نظرم.

کولر H110 احتمالش کمه تو کیس ایکس 9 جا بشه. اما یقیناً نمی تونم بگم.
    در مورد کولر H100 هم اگر هیتسینک خنک کننده ی مادربرد انتخابی شما، شانه بلند نباشه، به خوبی با کیس ایکس 9 سازگار خواهد بود و قطعاً هم انتخاش ایده آل هست.
    البته فراموش نکنید که با گارانتی اصلی این دو کولر موجود نیستن در کشور!

در مورد کار صداتون؛ آیا به کارت صدا احتیاج ندارید؟ کارت صدای آنبرد مادربرد اهمیتی نداره براتون که در چه سطحی باشه؟
    Last edited by Hessam 2; 29-05-2014 at 13:18.

3. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

ممنون. مادربورد به دلیل تاندربولتش خوشم آمده چون کارت صداهای جدید دارن به این پورت مجهز میشن. و کلا دوست دارم چیز خوب بگیرم. اگه مدل پایین تر مناسب کارم هست معرفی کنید (نمیخواد حتما تاندربولت داشته باشه چون تا 2 سال آینده قصد تعویض کارت صدامو با تاندربولت ندارم. ایران هم شاید نیومده باشه)
    gskill 2666 هم داره. فکر میکنم اون رو بگیرم بهتره.
    سیستم حدود 16 ساعت در روز استفاده میشه. و سی پی یو و رم در حال فشار هستند در کل این ساعات. یعنی با سیستم در کل ساعت ها کار میکنم نه وب گردی و ... .
    ""در مورد کولر H100 هم اگر هیتسینک خنک کننده ی مادربرد انتخابی شما، شانه بلند نباشه"" در مورد هیتسینک خنک کننده ی مادربرد اطلاعاتی ندارم. شانه بلند باشه رادیاتور جا نمیشه؟ این کیس deluxe شانه بلند هستش؟
    واترکولر انرمکس چطوره؟
    خیر نیازی به کارت صدا نیست. کارت صدای جداگانه به ارزش حدود 4 میلیون دارم.

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خب خوبه...

به نظرم فرصت خوبیه دست نگه دارید که Z97 بیاد. نهایتاً تا 2 هفته دیگه تو بازاره!

در مورد رم، نیازی نیست. همون 2400 کفایت می کنه. تایمینگش مناسب تره. 2666 برای اورکلاکرهای حرفه ای هست که به صورت مطلقاً کاربریشون اورکلاکه!

خب با توجه به مواردی که در مورد پاور فرمودید، خرید از برند انرمکس رو توصیه می کنم.

در مورد کولر، شانه بلند باشه، خود کولر جا نمیشه. یه جور مانع هست برای کولر هیتسینک مادربرد. مگر اینکه کمی کج بسته بشه رو سقف کیس! البته مادربردهای دلوکس بعید می دونم خیلی اذیت کنه. اما برای یقین پیدا کردن، باید تست کرد.

واترکولر انرمکس هم عالیه. هیچکدوم از دو برند بد نیستن. شما از بهترین های دنیا رو دارید نام ببرید که خوشبختانه در کشورمون موجود هستن.
    بین H100i و ELC 240 به طور حتم مدل کرسیر بهتره. اما خب این برتریش اونقدر زیاد نیست. چند درجه ای خنک تره به عنوان مثال.
    Last edited by Hessam 2; 29-05-2014 at 13:45.

6. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

ممنون بابت راهنمایی سریع و هوشمندانه. z97 قیمت بالایی نخواهد داشت؟ نمیخوام بیشتر از این هزینه کنم. توجیه اقتصادی با توجه به کارم نداره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

تفاوتشون با z87 چیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خواهش می کنـــــــم.

نه. اتفاقاً قیمتشون یکسانه!

تفاوتش قابلیت ارتقا تا دو نسل آینده ی اینتل (Brodwell ها) رو دارا هست.
    ضمناً حدوداً تا پایان سال 1393 نسل هاسول ایی از سوکت 2011 اینتل و رم های دی دی آر 4 به بازار میاد که مادربردهای چیپست X99 این سوکت رو پشیتبانی می کنند به علاوه قابلیت استفاده از رم های DDR4 در این سوکت فراهم خواهد بود!

حتی می تونید بعداً به سوکت 2011 هم مهاجرت کنید که خب البته دیگه مادربرد و پردازنده و البته رم فعلی به کار نمیان!

در مورد کولر کرسیر و انرمکس عین این می مونه بگید Benz بهتره یا BMW؟!
    Last edited by Hessam 2; 29-05-2014 at 13:59.

10. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

خیلی ممنون. حالا به نظر شما من باید چکار کنم؟ منتظر ورودشون بمونم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

قطعاً...! به نفع شماست. شاید تو هفته ی آینده هم بیان. معلوم نیست. اما به تیر نمی کشه. همین خرداد قطعاً میان!
    در ایران رونمایی شدن همشون!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Hessam 2; 29-05-2014 at 14:12.

13. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

خیلی خیلی ممنونم.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •