تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: خرید کفش مناسب ...

  1. #1
    پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    پست ها
    841

    پيش فرض خرید کفش مناسب ...

    سلام دوستان ...

    شما وقتی میخواین کفش بخرید از چه معیارهایی استفاده میکننید؟
    چطور تشخیص میدید که جنس خوبه؟
    به چه مواردی در کفش دقت میکنید؟
    از مارک خاصی استفاده می کنید؟
    از فروشگاه خاصی خرید می کنید یا از بازار یا از کفش ملی و بلا و ...؟


    اگر تجربه خاصی دارید یا از یک مارک خوب استفاده میکنید که دوام خوبی برای شما داشته لطفاً راهنمایی بفرمائید تا در هنگام خرید دچار سردرگمی نشیم ...

  2. #2
    پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    پست ها
    947

    پيش فرض

    من پیاده روی زیاد میکنم معمولا روزی 3 کیلومتر.انواع کفش ها رو امتحان کردم .یک مسیله ای که باید دقت کرد اینه که زیره کفش ترک نخورهچون معمولا بعد از 6 ماه هرکفشی که داشتم ترک خورد و مجبور شدم بندازم کنار.یک مسیله دیگه اینه که وقتی زیاد پیاده روی میکنی زانو درد نشی.
    یک کفش طبی 2 سال پیش خریدم مربوط به کارخانه پاروپا بودولی بعد از 5 ماه کفش ترک خورد .خیلی هم راحت بود .ضمانت داشت دادمش مجانی درست کردن ولی باز بعد از 5 ماه دوباره ترک خورد.
    یک کفش بود مال فرزین تبریز و3 سال پوشیدمش خیلی هم عالی بود .کاترپیلار هم داشتم1سال بیشتر دوام نیاورد و ترک خورد .
    کفش ورزشی سالامون گرفتم با قیمت 190 ولی 6ماهه کفش سابیده شدو مدتی هم بود که زانو درد داشتم و وقتی که کفشم رو عوض کردمو یک کفش طبی طرح کلارک پاسارگاد تهران گرفتم برطرف شد .
    کفش شاهین اصفهان هم خیلی مدل هتی عالی داره و جون میده برای راه رفتن .
    کفش ملی رو هم نگاه کردم و ورزشی های خوبی داره مخصوصا دو مدلی که قیمنشون 160 تومنه .
    بنظرم شما توی مدل های داخلی دنبال یک کفش خوب باش مثلا همین شاهین که تمام چرمه و خیلی هم عالیه.میتونی بری سایتشون مدل هاش رو نگاه کنی

  3. 2 کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  4. #3
    پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    پست ها
    841

    پيش فرض

    من از ترک خوردگی زیر کفش جزء یک مورد زیاد ضربه نخوردم عوضش پارگی درز کنار کفش - ای امان ...
    نمیدونم دور دوخت بودن تاثیر داره یا نه؟
    در ضمن یک مورد هم گرفته بودم که دو روز نشد پوسته داد ...

  5. #4
    اگه نباشه جاش خالی می مونه Enemy Killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ساری
    پست ها
    197

    پيش فرض

    سلام

    مشکل اصلی اینجاست که وقتی می ری برای خرید کفش معمولی از فروشنده می پرسی این کفش ساخت کجاست می گن ترکیه وقتی زیز کفشو نگاه می کنی نوشته Made In China قیمتشم که خدا صبر بده وقتی هم می خریش می پوشیش بعد از ده دقیقه پیاده روی می بینی مچ پاهات می خواد منفجر بشه
    برای همین من چند سالی هست که کفش طبی می گیرم اولش که معلومه ساخت کجاست دومش خیلی نسبت به کفش های معمولی راحتتر هستش و قیمتش هم زیاد با نمونه معمولی تفاوت نداره
    ماندگاری خیلی بالاتری هم دارند من الان دوساله یکشو دارم فقط یک بار دادم دور دوزیش کردن .


  6. این کاربر از Enemy Killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  7. #5
    کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37
    پست ها
    1,535

    پيش فرض

    بچه ها مثلا الان کسی بخواد با 150 تومن کفش اسپرت بگیر چیز خاصی گیرش میاد ؟
    من معمولا چرم میپوشیدم ولی الان دوست دارم یه اسپرت بخرم
    راستی اگه برند خاصی سراغ دارین یا سایت فروش اینترنتی که عکس واضح بذاره معرفی کنینی

  8. #6
    پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    پست ها
    841

    پيش فرض

    چه کفشی بپوشیم؟
    ----------------------------------------------
    به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :قدمت كفش در ایران به 4500 سال قبل برمی‌ گردد. آن ‌وقت‌ها پاپوشی‌ در ایران استفاده می ‌شد كه به آن "غوشنگ" می‌ گفتند. بعد از آن نوبت چارق بود كه آثارش را در نقوش باقی مانده تخت جمشید می ‌بینیم. كفش در آن زمان، محصولی نرم، سبك، راحت و با كیفیتی مرغوب بود اما تولید كفش در ایران و جهان، بعد از صنعتی شدن، سمت و سوی دیگری را در پیش گرفت. امروزه هم با واردات انواع و اقسام كفش‌های موسوم به "چینی" قضیه بغرنج‌تر شده است. به اعتقاد متخصصان، شروع بسیاری از بیماری‌های عضلانی اسكلتی، از آزارهایی است كه به كف پا یا نواحی دیگر آن وارد می‌ شود .متأسفانه در كشور ما، فرهنگ اهمیت دادن به انتخاب كفش، بسیار پایین است. بیشتر افراد به همان اندازه‌ای كه به انتخاب لباس، اهمیت می ‌دهند، در انتخاب كفش دقیق نیستند. بسیاری از بیماری‌ها و دردهای مزمن سیستم عضلانی اسكلتی، با انجام كارهای ساده مانند یك تغییر نگرش، آموزش اولیه و ورزش ابتدایی قابل اصلاح و درمان هستند.
    انتخاب كفش:


    دقت در انتخاب كفش و توجه به رعایت اصول استاندارد در تولید آن، یكی از ضروری ‌ترین نیازهای حفظ سلامت افراد بوده و باید توجه بیشتری به آن بشود. وقتی برای خرید كفش، به مغازه‌ای می ‌روید با صدها نوع كفش‌ در مدل‌ها و رنگ‌های گوناگون مواجه می‌ شوید كه بنا به ادعای فروشنده همگی آخرین مدل‌های روز بوده و كیفیتی مرغوب دارند. انتخاب كفش در وهله اول، باید بر اساس نوع استفاده‌ای كه از آن می ‌شود، صورت بگیرد. همانطور كه زمستان، كفش مخصوص خودش و تابستان، كفش مخصوص خودش را دارد. همچنین بعضی از مشاغل، كفش‌های مخصوص خودشان را می‌ خواهند. مثل بعضی از كفش‌های مخصوص(کفش ایمنی) كه در كارگاه‌ها استفاده می‌ شود، یا كفش‌های ورزشی كه حتی درباره آنها نیز بر اساس نوع ورزش، انتخاب كفش تغییر می‌ كند. در واقع این، به نوع نگاه خریدار برمی‌ گردد و اینكه او چقدر به سلامت خود اهمیت می ‌دهد و چقدر از حق و حقوق خودش، آگاه است.

    كفش استاندارد: یك كفش استاندارد، سه مشخصه بارز دارد:


    1) جنس خوب 2) پاشنه استاندارد
    3) قالب و پنجه استاندارد


    اجزای کفش:

    رویه کفش:
    رویه بیشتر كفش‌های موجود در بازار، از دو جنس مختلف است. آنها یا رویه‌ای از چرم طبیعی دارند یا از پلاستیك و چرم مصنوعی تهیه می ‌شوند. به تازگی هم بعضی از تولید كنندگان كفش، اقدام به زدن اسپری بوی چرم طبیعی به چرم‌های مصنوعی كرده و خریداران را در انتخاب محصول با مشكل مواجه می‌ كنند.
    چرم طبیعی، به علت دارا بودن منافذ طبیعی در بافتش، امكان تبادل هوا میان بیرون وداخل كفش را فراهم آورده و به اصطلاح،باعث تنفس پا می ‌شود. به همین دلیل ساده، بهترین رویه برای كفش، همان رویه چرم طبیعی است. رویه مصنوعی به علت عدم تبادل هوا، باعث بوی بد پا و عرق كردن بیش از حد آن می ‌شود.



    زیره كفش :زیره كفش‌های موجود در بازار دو نوع است


    1) زیره پی او (po) 2)زیره پی ‌وی ‌سی (pvc)


    زیره‌های po، نسبت به pvc سبك ‌تر، راحت‌ تر و در برابر سایش مقاوم‌ تر بوده و دوام ‌شان بیشتر است. ظاهر این زیره‌ها، توپُر بوده و در حالت خم كردن، انعطاف‌ بیشتری دارند. در هنگام خرید، باید به این نكته دقت كرد كه كف زیره نباید صاف باشد، بلكه باید آج ‌دار بوده تا از لیز خوردن جلوگیری كند. توجه به استانداردهای پنجه كفش در انتخاب آن بسیار مهم است.



    قالب ‌بندی:

    از نظر قالب ‌بندی، فضای پنجه كفش باید طوری باشد كه به انگشت‌های پا فشار وارد نكند. كفش‌هایی كه پنجه آنها باریک است، باعث می ‌شوند، انگشت‌های پا در كفش روی هم بیفتند. این كفش‌ها، انگشتان پا را تحت فشار قرار داده و آنها را بد فرم می ‌كنند. این امر در خانم‌ها شایع‌تر است. به طوری كه انحراف شست پا در خانم‌ها، 9 برابر آقایان است.





    تنه كفش:

    پوشيدن کفش نامناسب، تنگ و پاشنه بلند فقط به پاها آسيب نمي‏رساند، بلکه بهزانو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمر، استخوان‏هاي ستون فقرات و لگن هم آسيب وارد مي‏کند.
    مورد بعدی تنه كفش است كه در واقع چارچوب روی كفش بوده و دور پا را دربرمی ‌گیرد، كفش هم باید به راحتی در برابر فشارهای وارده، مقاومت كرده و شرایط آناتومیكی پا را حفظ كند. علاوه بر فاكتورهای استاندارد مربوط به جنس و ساختمان كفش، فاكتورهای دیگری نیز درباره خود افراد، صدق می ‌كند كه به همان اندازه اهمیت دارند


    فرم کف پا: کف پای افراد معمولاً به 3 شکل دیده می شود:


    1-كف پای قوس دار:اگر نواری باریك، پنجه پا و پاشنه را به هم وصل كند احتمالاً شما كف پای قوس دار دارید و از این رو مستعد پیچ خوردگی پا هنگام راه رفتن هستید. همیشه به دنبال خرید كفشی باشید كه كفی مناسبی برای پوشش دادن قوس کف پای شما داشته باشد و یا از كفی مناسب برای پای خود استفاده كنید.
    2-كف پای معمولی : اگر نواری كه پنجه و پاشنه پا را به هم وصل می كند، پهنای معمولی داشته باشد می توان كف پای شما را ایده آل دانست و این بدین معنی است كه پای شما استعداد پیچ خوردگی به سمت داخل یا خارج را ندارد. یك كفش خوب و معمولی انتخاب مناسبی برای شماست.
    3-كف پای پهن :در این نوع كف پا خیلی كم قوس وجود دارد و اغلب پاشنه ی پا، تحت فشار شدید قرار می گیرد. این افراد معمولاً هنگام راه رفتن دچار پیچ خوردگی داخل پا می شوند. پس نوعی از كفش را انتخاب كنید كه شست پای شما را به خوبی حمایت كرده و تحت فشار قرار ندهد.


    خطر کفش ‏هاي پاشنه بلند:
    گاهي وقت‏ها خانمها با پوشيدن يک کفش پاشنه بلند آن قدر از بلند قد شدن کاذب و موقت احساس رضايت مي‏کنند که يادشان مي‏رود پوشيدن اين کفش ممکن است به سلامتي شان آسيب برساند. ضمن اينکه پوشيدن کفش نامناسب، تنگ و پاشنه بلند فقط به پاها آسيب نمي‏رساند، بلکه به زانو، کمر، استخوان‏هاي ستون فقرات و لگن هم آسيب وارد مي‏کند



    وقتي شما کفش پاشنه بلند مي‏پوشيد، کمر براي جبران فشار وارد شده به پاها، قوس زيادي به خود مي‏گيرد و از حالت طبيعي خارج مي‏شود. در اين حالت فشار زيادي به ديسک‏هاي بين مهره‏اي ستون فقرات و مفصل زانو وارد مي‏شود. مقدار اين فشار به ارتفاع پاشنه ي کفش بستگي دارد و هر چه پاشنه کفش بلندتر باشد، فشار بيشتري به عضلات، استخوان‏ها و مفاصل وارد مي‏شود. در مقايسه با کفش‏هاي پاشنه کوتاه، کفشي با پاشنه‏اي حدود 2/5 سانتي ‌متر 22 درصد، کفشي با پاشنه 5 سانتي ‌متر 57 درصد و کفشي که پاشنه 8 سانتي ‌متري دارد 76 درصد به ديسک‏هاي بين مهره‏اي و زانو بيشتر فشار وارد مي‏کند.به علاوه کفش‏هاي پاشنه بلند، عضلات پشت ساق پاها را فشرده و منقبض مي‏کنند و عمليات خون‌رساني در اين عضلات را مختل مي‏کنند. همچنين کفش‏هاي تنگ و پاشنه بلند پوست پا را از حالت طبيعي خارج کرده و پس از مدتي آن را ضخيم کرده و پينه ايجاد مي‏کنند. پينه‏هاي پا، اغلب دردناک بوده و پا را بد شکل مي‏کنند.


    اگر از درد دائمی و تورم در پاهای خود رنج می برید، به یك متخصص ارتوپد مراجعه كنید.

    نکات لازم هنگام خريد کفش:


    1- براي پاي بزرگ‌تر (راست یا چپ) کفش بخريد. در بعضي افراد اندازه هر دو پا کاملا يکي نيست و ممکن است يکي از پاها بزرگ‌تر از ديگري باشد. اگر لازم بود براي پاي کوچک تر از کفي استفاده کنيد.
    2- صبح هنگام به خريد نرويد. ساعات پاياني روز بهترين زمان براي خريد کفش است. پاها در پايان روز و بعد از چند ساعت راه رفتن و ايستادن، اندازه بزرگ‌تري نسبت به ساعات اوليه روز دارند.
    3- اول کفش را بپوشيد، بعد بخريد. ممکن است اندازه پاها تغيير کند. براي خريد کفش حتماً خودتان برويد و آن را در مغازه بپوشيد و امتحان کنيد و صرفاً به خاطر اينکه کفشي اندازه کفش قبلي تان است، آن را نخريد.
    4- به پنجه کفش دقت کنيد. پنجه کفش نبايد باريک و تيز باشد. انگشت‏ها بايد راحت بوده و روي هم قرار نگيرند. دقت کنيد انگشت شست به اندازه کافي جا داشته باشد و راحت بتواند حرکت کند. کفش نبايد آن قدر گشاد باشد که هنگام راه رفتن پاشنه پا از کفش بيرون بيايد.

    5-کفشي با رويه مناسب بخريد. جنس رويه کفش بايد نرم و قابل انعطاف باشد. کفش‏هاي چرمي‏، مناسب ترين جنس رويه هستند. کفش‏هايي با رويه پلاستيکي مناسب نيست و موجب تعريق و بوي بد پا مي‏شود. کفش‏هاي پارچه‌اي و برزنتي هم براي فصول گرم سال انتخاب مناسبي هستند.
    6- قسمت بيروني و خارجي کف کفش که با سطح زمين تماس دارد، بايد از جنس محکم و با دوام بوده و سطح آن هم صاف و ليز نباشد. قسمت داخلي کفي بايد نرم باشد تا پا در آن احساس راحتي کند.
    7- کفش‏هاي پاشنه بلند و همچنين تخت نخريد. کفش‏هاي پاشنه کوتاه آسيب کمتري به پاها مي‏رسانند، اما کفش‏هاي بدون پاشنه با کفي تخت مناسب نيستند. بهتر است پاشنه کفش باید بین 5-3 سانتي‌متر باشد.
    8) خانمها در دوران بارداری باید کفش‌هایی بپوشند که فشار زیادی بر پا و ناحیه پشت وارد نکند. معمولا در این دوران، بین نیم تا یک نمره، تغییر سایز خواهند داشت که با توجه به این تغییر، باید کفشی مناسب انتخاب کنند.
    9- اگر از کمردرد مکرر رنج می‌برید،‌ حتما با دقت بیشتری کفش‌هایتان را انتخاب کنید و سعی کنید کفش‌های طبی به پا کنید، زیرا این کمردردها گاهی از عواقب پوشیدن کفش‌های نامناسب و غیر استاندارد هستند.
    10- اگر اضافه وزن دارید، پوشیدن کفش‌های تخت و راحت به شما توصیه‌ می‌شود. راه رفتن با کفش‌های پاشنه بلند برای کسانی‌ که اضافه وزن دارند باعث عدم تعادل می‌شود.
    11- خانم‌هایی که قدی متوسط یا کوتاه همراه با اندامی متوسط و چاق دارند، بهتر است از کفش‌های پاشنه‌داری استفاده کنند که پاشنه‌هایش ضخیم و بلند است. استفاده از این کفش‌ها، باعث زیباتر شدن حرکات و برقراری تعادل بیشتر هنگام راه ‌رفتن می‌شود. ولی استفاده از کفش‌های پاشنه‌دار سوزنی برای این خانم‌ها مناسب نیست.
    12- ‌بهترین کفش‌ها برای پیاده‌روی، کفش‌هایی هستند که به خوبی پاها را در بر‌گیرند و هنگام پیاده‌روی به عنوان محافظی برای پا عمل کنند. همچنین انعطاف‌پذیر باشند و پا در آن خسته نشود.

    فقط به رنگ و مدل کفش نگاه نکنید و دنبال مُد نباشید، بلکه دقت کنید کفشی که می خرید کاملا راحت و مناسب پای شما باشد، زیرا سلامت پاهای شما به کفش شما نیز بستگی دارد و سلامت پاها بر سلامت کل بدن موثر است.
    Last edited by Masoud-2014; 27-05-2014 at 13:35.

  9. #7
    پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    پست ها
    841

    پيش فرض

    سلام

    مشکل اصلی اینجاست که وقتی می ری برای خرید کفش معمولی از فروشنده می پرسی این کفش ساخت کجاست می گن ترکیه وقتی زیز کفشو نگاه می کنی نوشته Made In China قیمتشم که خدا صبر بده وقتی هم می خریش می پوشیش بعد از ده دقیقه پیاده روی می بینی مچ پاهات می خواد منفجر بشه
    برای همین من چند سالی هست که کفش طبی می گیرم اولش که معلومه ساخت کجاست دومش خیلی نسبت به کفش های معمولی راحتتر هستش و قیمتش هم زیاد با نمونه معمولی تفاوت نداره
    ماندگاری خیلی بالاتری هم دارند من الان دوساله یکشو دارم فقط یک بار دادم دور دوزیش کردن .

    کفش طبی رو از کجا تهیه کنیم؟ سایت یا نمایندگی؟برند خاصی تهیه می کنید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •