سلام به همه دوستان عزیز
من میخولم یه لپ تاپ msi ge60 بخرم خواهشا این لپ تاپ بدرد میخوره یا نه؟چون شنیدم سیستم coolingاِش مشکل داره آیا میشه درستش کرد؟
آیا دووم میاره؟ چون دگ بودجه خرید یکی دگ رو ندارم.
سرعتش خوبه؟
گرافیکش خوبه؟
سلام به همه دوستان عزیز
من میخولم یه لپ تاپ msi ge60 بخرم خواهشا این لپ تاپ بدرد میخوره یا نه؟چون شنیدم سیستم coolingاِش مشکل داره آیا میشه درستش کرد؟
آیا دووم میاره؟ چون دگ بودجه خرید یکی دگ رو ندارم.
سرعتش خوبه؟
گرافیکش خوبه؟
در ادامه همون تاپیک قبلی هم سوال میکردی جوابت رو میگرفتی.
سیستم کولینگ سری گیمینگ msi نه تنها ایراد نداره بلکه با دو تا فن و لوله های مسی ، کاملا از شرمندگی گرما درمیاد. یعضی ها از صدای فن ها در هنگام کار سنگین مثل بازی کردن ایراد می گیرن که از نظر من بیمورده چون اگه فن با قدرت کار نکنه باعث آسیب دیدن قطعات سیستم میشن. کلا سری گیمینگ msi که بهش دراگون هم میگن معروف به سگ جون بودن هستند و معمولا msi بیشتر از ظاهر به داخل و باطن لب تاپ های گیمینگ حود میرسه و از قطعات و آی سی های کلاس نظامی در داخل لب تاپ های گیمینگ حود استفاده میکنه. سری ge هم سری ارزان گیمینگ msi هستش که برای کاهش قیمت از کیفیت جنس یدنه لب تاپ کم کرده وگرنه داخلش کم و کسری نداره. مهمتر از همه اینه که ماتریس گارانتی خوب و منصفانه ای رو ارائه میده. هیچ برندی بدون ایراد نیست ولی مهم اینه که موقع ایراد پیدا کردن مشکلتو بدون دردسر حل بکنند. من نزدیک به 2.5 ساله msi ge70 با کارت گرافیک 660m دارم که مثل بولدوزر کار کرده و یک بار هم ماه های اول کیبوردش ایراد پیدا کرد که بدون اذیت و آزاری برام درستش کردند.
گرافیک لب تاپ مورد نظر شما هم 765m هستش که هنوز جزو گنده لات های گرافیک حال حاضره !و ماتریس خدائیش داره با قیمت نسبتا خوبی در مقایسه با دیگر برندها میفروشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)