تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 59

نام تاپيک: ریشه یابی مولتی یوزر بودن در فضای مجازی

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض ریشه یابی مولتی یوزر بودن در فضای مجازی

با درود خدمت همه دوستان.

یک بحثی که همیشه دوست داشتم اون رو ریشه یابی کنم ولی هیچ وقت فرصت نمیکردم، بحث مولتی یوزر بودن یا چند نام کاربری داشتن در فضای مجازی هست.
    چه این فروم، چه سایر فروم ها و چه سایت هایی نظیر فیسبوک و ...

با کاربرانی مواجه میشویم که چندین یوزر دارند و البته مشکل اصلی جایی هست که این یوزرها به طور همزمان در حال فعالیت هستند.

کاراکتر و جنسیت این یوزرهای مختلف نیز معمولا متفاوت است.
    یعنی یک فرد در عین حال که با یک یوزر طرفدار یک قضیه ای هست، در همان حال با یوزری دیگر مخالف آن هم هست.
    در عین حال که با یک یوزر پسر هست، در همان حال با یک یوزر دختر هم در حال فعالیت هست!!

بحثی که شاید مدیریت اکثر فروم ها صرفا ترجیح دادن برخورد سلبی کنن با اخراج کردن یا قطع دسترسی و...

اما مسلما این روش های سلبی آن طور که لازم هست باز دارنده نخواهند بود و حتی ممکنه فرد خاطی رو تشویق به عکس العملی خلاف شخصیت واقعی اش کند، یا فرد مولتی یوزر حس کند از آنجا که حقی از او زائل شده و ندای او شنیده نشده، عملیات تخریبی بیشتری انجام بده.
    پدیده ای که من نام اون رو اسید پاشی مجازی میذارم !!!
    .
    .
    .
    .

در این تاپیک اگر دوستان موافق باشن این بحث رو ریشه یابی کنیم، نه از جهت توهین کردن و زیر سئوال بردن شخصیت این افراد.
    بلکه بررسی چرایی های روی آوردن به فعالیت همزمان با چندین یوزر به امید پایان دادن به نقاب زدن.

سئوالاتی که در این تاپیک مورد بررسی قرار میگیرن :

چه عواملي باعث مي شود يك فرد در دنياي مجازي به طور همزمان نام های کاربری متعددی را انتخاب كرده و به بیان نظر عمومی یا خصوصی بپردازد؟

آيا با يك نام کاربری نمي توان عقايد و نظرات خويش را بيان داشت؟

چرا بعضي از افراد با علم به اين كه ديگران از شخصيت اصلي آن ها باخبرند، باز هم اقدام به چنين كاري مي كنند؟

اين كار صحيح است يا غلط؟ فوايد و مضرات آن چيست؟
    Last edited by B.Russell; 26-05-2014 at 10:43.

2. 13 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بحثی که شاید مدیریت اکثر فروم ها صرفا ترجیح دادن برخورد سلبی کنن با اخراج کردن یا قطع دسترسی و...
    اتفاقا مشکل از بالایی-هاست که به پایینی-ها سرایت میکنه مطمئنی مدیران از این مورد منزه هستن ؟ چه نفعی بالاتر از اینکه فرومشون شلوغ بشه ؟

4. 3 کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اتفاقا مشکل از بالایی-هاست که به پایینی-ها سرایت میکنه مطمئنی مدیران از این مورد منزه هستن ؟ چه نفعی بالاتر از اینکه فرومشون شلوغ بشه ؟
    در انتهای تاپیک صراحتا نوشتم که از زیر سئوال بردن شخصیت دیگران خودداری کنید.
    ما جای دیگران نیستیم و قضاوت کردن هم درست نیست، شاید شما یا بنده نوعی جای اونیکه متهم هست بودیم، همون کارهارو انجام میدادیم.

نظر شما اینطوری بیان بشه بهتره :

مولتی یوزر بودن میتواند گامی باشد برای تبلیغ و درآمد زایی.
    اونوقت میتونین این رو ریشه یابی کنید که چرا بد هست و چه فواید و مضراتی داره.

6. 8 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

کلا نه تنها این انجمن بلکه انجمن های دیگه هم سیاست ها ی خاصی رو برای شلوغ کردن فروم دارند
    چه عواملي باعث مي شود يك فرد در دنياي مجازي به طور همزمان نام های کاربری متعددی را انتخاب كرده و به بیان نظر عمومی یا خصوصی بپردازد؟
    اول اینکه بیکاره.دوم اینکه ذخیره برای خودش جمع می کنه.مثلا اگه یکی از یوزر ها مسدود شد دستش خالی نباشه.سوم اینکه باز هم بیکاره و با یوزرهای مختلف می خواد برای کاربرهای مختلف یک چیزی رو بگه.
    آيا با يك نام کاربری نمي توان عقايد و نظرات خويش را بيان داشت؟
    میشه.
    چرا بعضي از افراد با علم به اين كه ديگران از شخصيت اصلي آن ها باخبرند، باز هم اقدام به چنين كاري مي كنند؟
    این قدر پشت کامپیوتر نشستند معتاد شدند.
    اين كار صحيح است يا غلط؟ فوايد و مضرات آن چيست؟
    به هیچ وجه مفید نیست.و فرد رو از کار و زندگیش می اندازه.
    اقا اصلا یک پیشنهادی دارم:به نشانه اعتراض به مدت 10 روز این تاپیک رو تحریم کنیم

8. 4 کاربر از رضاس1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

این کار کاملا غیر اخلاقیه, که فقط به خاطر ابراز عقاید مختلف نیست,
    گاهی برای بالا بردن لایک, بازدید کنندگان صفحات خیلی کاربرد داره . . .

10. 5 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

این کار کاملا غیر اخلاقیه, که فقط به خاطر ابراز عقاید مختلف نیست,
    گاهی برای بالا بردن لایک, بازدید کنندگان صفحات خیلی کاربرد داره . . .
    یک جور کاربر ازاری هم هست.و یک جور کار مافیایی!!!!!!.مثلا یک کاربری داره یک پستی رو ارسال می کنه.بعدش می بینی از زمین و زمان حمله می کنند به فرد پست دهنده و جالب اینکه خیلی هاشون پست های همدیگه رو الکی لایک می کنند که به طرف مقابل بگن اهان دیدی داری چرت و پرت میگی!!!!!! حالا تو این وسط هم یک کاربر هزار چهره هم وجود داره که از اب گل الود ماهی میگیره.مثلا میبینه به پست یک کاربری همین جوری حمله شده و اون هم میاد وسط و همصدا شدن با اون عده ی هماهنگ.

12. 4 کاربر از رضاس1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

در انتهای تاپیک صراحتا نوشتم که از زیر سئوال بردن شخصیت دیگران خودداری کنید.
    ما جای دیگران نیستیم و قضاوت کردن هم درست نیست، شاید شما یا بنده نوعی جای اونیکه متهم هست بودیم، همون کارهارو انجام میدادیم.

نظر شما اینطوری بیان بشه بهتره :

مولتی یوزر بودن میتواند گامی باشد برای تبلیغ و درآمد زایی.
    اونوقت میتونین این رو ریشه یابی کنید که چرا بد هست و چه فواید و مضراتی داره.
    تناقض داره حرفات (نوشته-هات)
    بلکه بررسی چرایی های روی آوردن به فعالیت همزمان با چندین یوزر به امید پایان دادن به نقاب زدن

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

تناقض داره حرفات (نوشته-هات)
    لئو جان، ازتون خواهش میکنم بحث هارو با شیوه اسپم وار پیش نبرین.
    حداقل برای عرایضتون کمی بیشتر وقت بذارین، تعداد نوشته زیاد مزیت نیست.

نقاب زدن، به معنای زیر سئوال بردن شخصیت و توهین به افراد نیست.
    نقاب زدن حقیقتی هست که هر کدوم از ما به نحوی توی زندگی انجامش دادیم و میدیم، چون معمولا خودمون رو توجیه میکنیم که حق با ماست.

اکثر عزیزانی هم که چند یوزر دارن، کاملا توجیه هستن که کارشون دلایل منطقی داره و این نقاب زدن رو بی دلیل انجام ندادن.
    اینجا میخواهیم ریشه یابی کنیم که همین دلایل رو به نحوی دیگر بروز بدن نه با یوزرهای متعدد.
    هرچند من انتظار بحث های بهتری از دوستان داشتم ولی گویا آدما زیاد نمیخوان خودشون رو واکاوی کنن.

15. 4 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

اکثر عزیزانی هم که چند یوزر دارن، کاملا توجیه هستن که کارشون دلایل منطقی داره و این نقاب زدن رو بی دلیل انجام ندادن.
    اینجا میخواهیم ریشه یابی کنیم که همین دلایل رو به نحوی دیگر بروز بدن نه با یوزرهای متعدد.
    هرچند من انتظار بحث های بهتری از دوستان داشتم ولی گویا آدما زیاد نمیخوان خودشون رو واکاوی کنن.
    من فکر می کنم که شما از اون دست کاربرهایی هستید که چند تا یوزر دارید.
    ولی دوست من توجه داشته باش حرف های من و دوستان شاید رنگ و بوی حاشیه رو بده ولی از اون واقعیت هاییست که تلخه.البته ممکنه که از نظر شما و در واقعیت هم واقعا کاربری به دلایل توجیه پذیری برای خودش چند تا یوزر بسازه. به همین دلیل من نوعی دوست دارم به جنبه مثبتی که اگه وجود داره توجه کنم و نظرات شما و بقیه دوستان رو هم در این مورد بدونم.
    مولتی یوزر بودن که چیز بدی نیست. بالاخره دارندگی و برازندگی

17. 3 کاربر از رضاس1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من فکر می کنم که شما از اون دست کاربرهایی هستید که چند تا یوزر دارید.
    ولی دوست من توجه داشته باش حرف های من و دوستان شاید رنگ و بوی حاشیه رو بده ولی از اون واقعیت هاییست که تلخه.البته ممکنه که از نظر شما و در واقعیت هم واقعا کاربری به دلایل توجیه پذیری برای خودش چند تا یوزر بسازه. به همین دلیل من نوعی دوست دارم به جنبه مثبتی که اگه وجود داره توجه کنم و نظرات شما و بقیه دوستان رو هم در این مورد بدونم.
    مولتی یوزر بودن که چیز بدی نیست. بالاخره دارندگی و برازندگی
    البته اگر راستش رو بخواهید کاربرانی که نام های کاربری مثل شما دارن بیشتر بهشون میخوره مولتی یوزر باشن.
    و همچنین معمولا مولتی یوزرها علاقه به فعالیت های تخریبی براشون اولویت بیشتری داره تا فعالیت های روشن گرایانه.
    یعنی مهمترین هدفشون زیر سئوال بردن هر آنچه جلولشون هست چه موافق باشن باهاش چه مخالف، شما هم اگر چنین افرادی رو کشف کردین که شبیه بنده بودن!!! حتما با مقامات در میان بذارید.

در مورد مزایا این حرکت، بنده در جریان نیستم که مزیت هاش چی هست، چون برای این انجمن وقت کافی با همین یک نام کاربری رو هم ندارم.
    مخصوصا که اینجا متعصبین از هر دو قشر مومن و کافرش یک کم زیادی زیاده !!!

اما در مورد گذشته قبلا توی یک فروم دیگری به مدت خیلی کوتاهی دوتا یوزر رو استفاده کردم.
    چون بهم گفتند یکی از دوستانت یک شایعه عجیبی رو پشت سرت راه انداخته، ازش میپرسیدم انکار میکرد ولی با یوزری دیگر فهمیدم نه متاسفانه حقیقت داره !!!!!!!!
    گاهی وقت ها یک یوزر میتونه گامی باشه در جهت پی بردن به حقایق تلخ. (همون لباس مبدل)

شما اگر از نگاه اعورانه به زندگی پایین بیایید، میتونین در هر چیزی دلایلی منطقی رو ببینید و بهش فکر کنید.

پی نوشت :

مراد از نگاه اعورانه، نگاه با یک چشم به همه قضایا و سپس صادر کردن حکمی کلی بدون در نظر گرفتن شرایط گوناگون هست.

19. 6 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •