تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: راهنمایی برای دسترسی آسان به اینترنت

اگه نباشه جاش خالی می مونه amlak021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

14 راهنمایی برای دسترسی آسان به اینترنت

سلام.برای مدت 4 یا 5 ماه برای کاری باید به نوشهر برم.از لپ تاپ استفاده می کنم و در روز حدود 50 تا 100 مگ ترافیک کارم با اینترنته.به هیچ وجه از وایمکس مبین نت و کلا همه سرویس های داتک هم نمی خوام استفاده کنم.
    تو این قسمت نوشهر قبلا با موبایل و لپ تاپ از طریق سیم کارت ایرانسل به نت وصل شدم متاسفانه مثل اینکه هنوز EDGE ندارن و gprs وصل می شد (در حالی که تو تهران راحت با همون امکانات به edge وصل میشدم.)

بهترین و ارزون ترین راه برای دسترسی به اینترنت با سرعت 15 kb/s بدون قطعی و دردسر و ..... چیه؟اگر به جز موارد زیر پیشنهادی دارید ارایه کنید.

1)خرید مودم adsl و گرفتن اشتراک از یه شرکت مثل شاتل یا مخابرات برای 4 ماه.

2)خرید مودم usb سیم کارت خور مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . لطفا اگر این نوع مودم ها رو توصیه می کنید یه مارک و مدل معتبر با قابلیت edge معرفی کنید.

3)خرید این نوع از مودم همراه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نیازی به اشتراک گذاری نت ندارم ولی اگر فکر می کنید این مدل از مودم ها از اون usb ها بهترن بگید.

4)وایمکس ایرانسل.

بچه ها اطلاعاتم در مورد رایتل در حد صفره اگر فکر میکنید این سیم کارت از ایرانسل از نظر اینترنت بهتره بگید تا بخرم.مرسی از راهنمایی هاتون.

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

بچه ها کسی اطلاعی در این زمینه نداره؟

شاید سوالم رو کمی سخت پرسیده باشم.

بهترین راه اتصال به اینترنت در یک نقطه دوردست چیه؟

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

فکر نکنم رایتل آنتن بده اونجا ولی اگــه بده واسه شــما عالیه
    یه سیمکارت اعتباری یا دیتا بگیر یک ماه یک گیگ بسته بگیر 12500 زیــاد هم شایــد بیاد واسه کار شما

4. این کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

فکر نکنم رایتل آنتن بده اونجا ولی اگــه بده واسه شــما عالیه
    یه سیمکارت اعتباری یا دیتا بگیر یک ماه یک گیگ بسته بگیر 12500 زیــاد هم شایــد بیاد واسه کار شما
    مرسی شایان جان از راهنماییتون.
    به نظر شما از موبایل به عنوان مودم استفاده کنم یا برم از این مودم usb ها که سیم کارت می خوره بگیرم؟

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی شایان جان از راهنماییتون.
    به نظر شما از موبایل به عنوان مودم استفاده کنم یا برم از این مودم usb ها که سیم کارت می خوره بگیرم؟
    من جای شما بودم چون میگید که حدود 4-5 ماه کار دارید مودم می خریدم دردسرش کمتره. شما یک مودم و یک سیم کارت جدید بخر گوشیت رو هم با خطش داشته باش نیاز نیست اون رو وصل کنی به اینترنت. البته نظر شخصی من بود شاید شما نظر دیگه ای داشته باشید

7. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

من جای شما بودم چون میگید که حدود 4-5 ماه کار دارید مودم می خریدم دردسرش کمتره. شما یک مودم و یک سیم کارت جدید بخر گوشیت رو هم با خطش داشته باش نیاز نیست اون رو وصل کنی به اینترنت. البته نظر شخصی من بود شاید شما نظر دیگه ای داشته باشید
    ممنونم پویا جان.دقیقا مشکل اینه که من از این روشای جدید هیچی نمی دونم که نظری داشته باشم و نظرات شما برام مهمه .می تونید یه مدل مودم خوب هم بهم معرفی کنید یعنی هم مارک و هم مدل دقیق بگید.در مورد سیمکارت نظر شما هم رایتله؟

9. این کاربر از amlak021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

ممنونم پویا جان.دقیقا مشکل اینه که من از این روشای جدید هیچی نمی دونم که نظری داشته باشم و نظرات شما برام مهمه .می تونید یه مدل مودم خوب هم بهم معرفی کنید یعنی هم مارک و هم مدل دقیق بگید.در مورد سیمکارت نظر شما هم رایتله؟
    دوست عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این طرح رایتل رو ببین
    همراه با مودم دانگل خود شرکتش ولی بدیش اینه یکساله است سرویسش ، رایتل بهتره اگه صبرتون کمِ و بحث پولش نیست
    ولی اگه صبرتون بالاس ایرانسل به صرفه تره با یه مودم حدود 40 50 تومن

11. این کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش می کنم. همونطور که دوستمون هم گفتند شما چک کن ببین اون منطقه ای که می خوای بری رایتل آنتن دهی خوبی داره یا نه ؟ اصلا آنتن داره ؟

ببینید شما می تونید مودم رو از خود رایتل تهیه کنید. ولی به نظر من این مودم هم خوبه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این مودم مارکش D-link هست و حداقل شرکت سازندش معتبره. این رو هم می تونید بخرید حدود 90 تومان 100 تومان هست.

از بحث مودم بیایم بیرون. به نظر من چون برای مدت کوتاهی استفاده دارید اگر رایتل سرویس داره تو اون منطقه خوبه ولی ایرانسل و همراه اول واقعا آدم رو حرص میده.

می تونید یک سیم کارت دیتا رایتل بگیرید و ماهانه اینترنت تون رو تمدید کنید.

خوبی این روش اینه که مودم های USB مثل فلش می مونند و هر جا هم خواستید برید راحت با خودتون می تونید ببریدش

موفق باشید

13. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •