تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: کارآگاه معروف دنیای ادبیات به موزه لندن می‌رود - Sherlock Holmes is focus of London museum show

  1. #1
    l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile
    پست ها
    5,126

    پيش فرض کارآگاه معروف دنیای ادبیات به موزه لندن می‌رود - Sherlock Holmes is focus of London museum show


    موزه لندن میزبان معروف‌ترین لندنی تاریخ می‌شود که هیچگاه وجود نداشته است: شرلوک هلمز.



    This image made available by the Museum of London shows the illustration The Adventure of the Silver Blaze - "Holmes gave me a sketch of the events", from the Strand magazine Vol iv.1892, page 646. The Museum of London on Tuesday May 20, 2014 announced an exhibition devoted entirely to the detective, from Arthur Conan Doyle's hand-written manuscripts to the coat worn by Benedict Cumberbatch in the BBC series "Sherlock." It is the first time the museum devoted to London's history has held a show about a fictional character. (AP Photo/Museum of London)l

    Associated Press


    موزه لندن سه‌شنبه (20 می 2014 - 30 اردیبهشت 1393) اعلام کرد نمایشگاهی را به کارآگاه ویکتوریایی داستان‌های سر آرتور کانن دویل (22 مه 1859 - 7 ژوئیه 1930) اختصاص داده که همه چیز را دربرمی‌گیرد، از دست‌نوشته‌ها گرفته تا اورکتی که بندیکت کامبربچ در مجموعه تلویزیونی «شرلوک» تولید بی‌بی‌سی، به تن کرد.

    برای اولین بار است که این موزه تاریخی نمایشگاهی را به یک شخصیت داستانی اختصاص می‌دهد. هلمز یکی از معدود مخلوقاتی است که بیش از خالقش دوام آورده و بیش از یک قرن است در تخیلات عامه مردم نقش بسته است.

    الکس ورنر برگزارکننده اصلی نمایشگاه گفت: «بعضی‌ها فکر می‌کنند او یک شخصیت واقعی است.»

    ورنر گفت با توجه به اینکه نسل جدید هلمز را با اقتباس «بشاش و تحسین‌آمیز» شبکه بی‌بی‌سی می‌شناسند، اکنون بهترین زمان برای برگزاری یک نمایشگاه مرور آثار اوست.

    او ادامه داد: «در این لحظه می‌توان گفت هلمز یکی از نمادهای لندن است. او کمک کرد لندن شهری باشد که الان هست.»

    نمایشگاه شرلوک هلمز 17 اکتبر افتتاح می‌شود و تا 12 آوریل 2015 ادامه دارد.

    این نمایشگاه ریشه‌های هلمز را در مجموعه داستان‌های کانن دویل، پزشک و بعدها نویسنده اسکاتلندی و تحول او در هزاران اقتباس نمایشی، تلویزیونی و سینمایی، مورد توجه قرار می‌دهد.

    ورنر گفت هدف از نمایشگاه نشان دادن لایه‌های شخصیتی فردی است که همزمان یک کارآگاه، یک دانشمند قضایی، یک کولی‌ که گاهی اوقات مواد مخدر استفاده می‌کند و در کل نمونه واقعی یک مرد انگلیسی است.

    کتابخانه فیلادلفیا صفحه‌هایی از نسخه دست‌نویس کتاب «قتل‌های خیابان مورگ» (1841) نوشته ادگار آلن پو را به موزه لندن قرض داده است. از این کتاب به عنوان اولین داستان کارآگاهی یاد می‌شود که کتاب محبوب کانن دویل در دوران کودکی هم بوده است.

    یک نقاشی رنگ روغن از کانن دویل هم هست که سیدنی پجت سال 1897 آن را کشید. او طراح اولین داستان‌های هلمز در مجله «استرند» بود که هلمز را به همان صورت که بیشتر مردم در ذهن دارند تصویر کرد: لاغر با صورت کشیده.

    پت هاردی مسئول نقاشی‌ها و طراحی‌های موزه لندن گفت کانن دویل با بدن توپر و سبیل، به وضوح دکتر واتسن را تداعی می‌کند.

    در کنار اشیاء نمایشگاه شرلوک هلمز، نقاشی‌ها، طراحی‌ها و عکس‌هایی از لندن اواخر قرن نوزدهم هم به نمایش گذاشته می‌شود.

    ورنر گفت این نمایشگاه با نوعی تجربه مرگ به پایان می‌رسد که از مرگ هلمز بر اثر سقوط از آبشار در داستان «مشکل آخر» (1893) الهام گرفته شده است. البته هلمز برای مدت طولانی نمرد. فریادهای یک طرفدار باعث شد کانن دویل در 1903 بار دیگر او را زنده کند.

    ورنر گفت: «کمی پس از آنکه کانن دویل، شرلوک هلمز را خلق کرد قصد داشت او را بکشد. او فکر می‌کرد داستان‌های هلمز به لحاظ ادبی ارزش ندارند.»

    تاریخ ثابت کرد او در اشتباه بود.



    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

  2. 2 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #2
    l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile
    پست ها
    5,126

    پيش فرض


    ورنر گفت این نمایشگاه با نوعی تجربه مرگ به پایان می‌رسد که از مرگ هلمز بر اثر سقوط از آبشار در داستان «مشکل آخر» (1893) الهام گرفته شده است. البته هلمز برای مدت طولانی نمرد. فریادهای یک طرفدار باعث شد کانن دویل در 1903 بار دیگر او را زنده کند.

    Sherlock
    S3-E1
    حضور ناگهانی هلمز پس از دو سال، به عنوان پیشخدمت زمانی که واتسن درحال خواستگاری از مری است


    :Holmes
    Well, the short version
    not Dead



  4. 2 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •