سلام
یه سیستم می خواهم برای بازی تا 900 تومان فقط کیس دارم و هارد بقیه روو لطفا راهنمایی کنید
سلام
یه سیستم می خواهم برای بازی تا 900 تومان فقط کیس دارم و هارد بقیه روو لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز بودجتون برای بازی خیلی کمه. بهتره برین سراغ کنسول های نسل قبل مثل اکس باکس ۳۶۰
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
نام کالا قیمت Motherboard [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1,970,000 ریال CPU [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1,170,000 ریال RAM [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 690,000 ریال
DVD - RW [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 520,000 ریال Power [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 590,000 ریال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 260,000 ریال Mouse [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 150,000 ریال Speaker [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1,090,000 ریال
این سیستم کارت گرافیک نداره چطوری برای گیم معرفیش کردین؟
سلام دوستان....
من میخوام سیستم بگیرم با مشخصات زیر ، لطفا ببینید خوبه یا نه
مورد استفادم بازی هست ولی نه در حد حرفه ای
call of duty - nfs - assassins - battelfild - fafa اصولا بازی میکنم
MB : ASUS H81-PLUS
CPU: CORE I3 4130 HASWELL
RAM:KINGSTONE hyperX Blue 4G - 1600 *2
HDD: Seagate 1T 7200RPM 64MBuffer
VGA: ASUS Nvidia GT 640 - 2G - 128 Bit
Power : Green 430w
موس کیبورد اسپیکر مانیتور کیس هست فقط قطعات داخلی رو می خوام
سیستمه خوبیه ولی در بازی های آینده دچار لگ میشین و روی تنظیمات متوسط میتونید بازی کنید ولی بازی هایی که نام بردی رو راحت جواب میده
هارد رو هم داشتین دیگه این شد یه چیزی!
دیگه کمتر از این نشد!
جمع کل 1042 هزار تومان
ولی به نظر من بهتره بودجه رو افزایش بدین و سی پی یو corei3 و گرافیک بالاتری بخرین
با کر ای 3 چند هست و گرافیگ چی بگییرم وقیمت اش چند هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)