سلام
کسی از دوستان میدونه از کدوم سایت میشه اپدیت سری W تلوزیون سونی با ساپورت فارسی رو دانلود کرد؟
سلام
کسی از دوستان میدونه از کدوم سایت میشه اپدیت سری W تلوزیون سونی با ساپورت فارسی رو دانلود کرد؟
دوست عزیز
از این سایت استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
File Description Date Version Instruction & Download System Software Update (Version PKG4.410GAA) For Asia Pacific 16 Apr 2014 PKG4.410GAA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] System Software Update (Version PKG3.105GAA) For Asia Pacific 10 May 2013 PKG3.105GAA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] System Software Update (Version PKG3.009GAA) For Asia Pacific 11 Apr 2013 PKG3.009GAA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین آپدیت pkg4.550 اومده که بنده الان دانلود کردم ولی وقتی به تی وی زدم پیام داده بروزرسانی مناسب پیدا نشده !
نام پوشه رو با فایل یکی کردم به دایرکتوری فلش انتقال دادم و در حالت روشن به تی وی زدم
فریموری که حدود دو سال پیش اپ کردم pkg3.901 هست .
Last edited by 01110362; 22-02-2016 at 16:09.
فایلی را که دانلود کردی اکسترکت کن و بریز توی فلش و بزن به تی وی ...
همينكار رو انجام داده بودم
نشد !
این اپدیت همون ورژن قدیمتر هستش ولی هنگام دانلود نوشته 550 که درست نیست ! برای همینه که دستگاه اپدیت را منتقل نمی کنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)