تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: کمک برایه باز کردنه سایت

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

14 کمک برایه باز کردنه سایت

درود دوستان ایا راهی هست بشه سایتاییو که با موبایل باز میشن با کامپیوتر باز کرد؟ مثل این سایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه به نظرم راهی نیست به غیر از اینکه هکش کنید اسکریپتش اگر با موبایل نباشی می فهمه و سایت رو باز نمی کنه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نه به نظرم راهی نیست به غیر از اینکه هکش کنید اسکریپتش اگر با موبایل نباشی می فهمه و سایت رو باز نمی کنه.
    راه که داره چون دیدم بازش کردن.حالا چطوری؟ لابد با یه نرم افزار

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راه که داره چون دیدم بازش کردن.حالا چطوری؟ لابد با یه نرم افزار
    راه هست ولی -- کردنش ساده تر تا بخوای بازش کنی نه شوخی کردم. باید UserAgent مرورگرت رو تغییر بدی. یکم پیچیدست ولی اگر واقعا نیاز دارید روی کامپیوتر بازش کنید همینجا بگید تا توضیح بدم. ولی به نظرم روی همون موبایل بازش کنی راحت تره دردسر هم نداره.

ولی در هر صورت اگر خواستید اینجا بگید یا پ.خ بدید تا راهنمایی تون کنم

البته کار سختی هم نیست میشه گفت سادست باید User Agent Switcher نصب کنید. مرورگرتون چیه ؟
    Last edited by Mr.Pooya; 20-05-2014 at 16:47.

5. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب این هم از باز شدن سایت روی کامپیوتر خودم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باید بگید از چه مرورگری استفاده می کنید تا بتونم راهنمایی تون کنم.

7. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

راه هست ولی -- کردنش ساده تر تا بخوای بازش کنی نه شوخی کردم. باید UserAgent مرورگرت رو تغییر بدی. یکم پیچیدست ولی اگر واقعا نیاز دارید روی کامپیوتر بازش کنید همینجا بگید تا توضیح بدم. ولی به نظرم روی همون موبایل بازش کنی راحت تره دردسر هم نداره.

ولی در هر صورت اگر خواستید اینجا بگید یا پ.خ بدید تا راهنمایی تون کنم

البته کار سختی هم نیست میشه گفت سادست باید User Agent Switcher نصب کنید. مرورگرتون چیه ؟
    ممنون از پاسخگوییت ولی اون افزونه هم به مرورگره فایرفاکس اضافه کردم اما باز داخل اون سایت که میرم نمیتونم کد تویه کادرش وارد کنم.
    Last edited by AMNA; 20-05-2014 at 22:44.

9. این کاربر از AMNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از پاسخگوییت ولی اون افزونه هم به مرورگره فایرفاکس اضافه کردم اما باز داخل اون سایت که میرم نمیتونم کد تویه کادرش وارد کنم.
    خواهش می کنم.

کد نمی تونید وارد کنید یا کد رو وارد می کنید ارور میده ؟ اگر ارور میده که اون دیگه به مسئله باز کردنش مربوط نمیشه چون سایت رو باز کردید و محتویاتش رو می بینید. ولی اگر نمی تونید چیزی بنویسید داخل کادرش مسئلش فرق می کنه. از UserAgent چه گوشی استفاده کردید ؟

این متن رو از قسمت Help پیدا کردم:

You should be visiting this site from an offer wall. Input code you received to proceed.

پس به این نتیجه می رسیم که سایت به تنهایی کار نمی کنه و باید از برنامه یا سایت دیگه ای منتقل بشید به این سایت که فکر می کنم بیشتر برای همون موبایل بکار بیاد.

اگر بتونید بگید که این سایت رو چرا می خواید روی کامپیوتر باز کنید بهتر میشه راهنمایی کرد.

موفق باشید
    Last edited by Mr.Pooya; 21-05-2014 at 00:14.

11. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خواهش می کنم.

کد نمی تونید وارد کنید یا کد رو وارد می کنید ارور میده ؟ اگر ارور میده که اون دیگه به مسئله باز کردنش مربوط نمیشه چون سایت رو باز کردید و محتویاتش رو می بینید. ولی اگر نمی تونید چیزی بنویسید داخل کادرش مسئلش فرق می کنه. از UserAgent چه گوشی استفاده کردید ؟

این متن رو از قسمت Help پیدا کردم:

You should be visiting this site from an offer wall. Input code you received to proceed.

پس به این نتیجه می رسیم که سایت به تنهایی کار نمی کنه و باید از برنامه یا سایت دیگه ای منتقل بشید به این سایت که فکر می کنم بیشتر برای همون موبایل بکار بیاد.

اگر بتونید بگید که این سایت رو چرا می خواید روی کامپیوتر باز کنید بهتر میشه راهنمایی کرد.

موفق باشید
    خیلی ممنون از راهنمایی ههایه شما راهه حل همون افزونه بود که شما گفتین اضافه کن رو حالت ایفون قرار دادم و شد که کدو اضافه کنم. خیلی ممنون. از وقتی که گذاشتین.فقط تو مرورگره موزیلا چطوری افزونه رو بیارم اون بالایه مرورگر که دیده بشه؟
    Last edited by AMNA; 21-05-2014 at 05:55.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنمایی ههایه شما راهه حل همون افزونه بود که شما گفتین اضافه کن رو حالت ایفون قرار دادم و شد که کدو اضافه کنم. خیلی ممنون. از وقتی که گذاشتین.فقط تو مرورگره موزیلا چطوری افزونه رو بیارم اون بالایه مرورگر که دیده بشه؟
    خواهش می کنم خوشحالم مشکلتون حل شد. تو آخرین نسخه فایرفاکس 29.0.1 (البته تو بقیه نسخه ها هم تقریبا یکی هست) باید دقیقا زیر علامت ضربدر Close گزینه ای که عکس سه تا خط هست رو بزنید یک منو باز میشه از قسمت پایین سمت چپ این منو Customize رو انتخاب کنید به یک صفحه دیگه منتقل میشید. اونجا User Agent Switcher رو می بینید از همونجا بکشیدش هرجا که خواستید بعد هم Exit Customize رو بزنید و تمام این هم چند تا عکس که دیدنشون خالی از لطف نیست:

توی فایرفاکس به جز UserAgentSwitcher یک راه هم هست که به صورت دستی UserAgent رو عوض کنید ولی خب هر تو اون روش هر دفعه باید UserAgent ــی رو که میخواید وارد کنید و دوباره UserAgent رو پاک کنید که UserAgent پیش فرض خود فایرفاکس فعال بشه که البته شما چون اون افزونه رو نیاز کردید هم خیلی بهتره هم راحت تر و نیازی نیست که دستی عوضش کنید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خواهش می کنم خوشحالم مشکلتون حل شد. تو آخرین نسخه فایرفاکس 29.0.1 (البته تو بقیه نسخه ها هم تقریبا یکی هست) باید دقیقا زیر علامت ضربدر Close گزینه ای که عکس سه تا خط هست رو بزنید یک منو باز میشه از قسمت پایین سمت چپ این منو Customize رو انتخاب کنید به یک صفحه دیگه منتقل میشید. اونجا User Agent Switcher رو می بینید از همونجا بکشیدش هرجا که خواستید بعد هم Exit Customize رو بزنید و تمام این هم چند تا عکس که دیدنشون خالی از لطف نیست:

توی فایرفاکس به جز UserAgentSwitcher یک راه هم هست که به صورت دستی UserAgent رو عوض کنید ولی خب هر تو اون روش هر دفعه باید UserAgent ــی رو که میخواید وارد کنید و دوباره UserAgent رو پاک کنید که UserAgent پیش فرض خود فایرفاکس فعال بشه که البته شما چون اون افزونه رو نیاز کردید هم خیلی بهتره هم راحت تر و نیازی نیست که دستی عوضش کنید.

یه دنیا ممنون از لطفه شما

15. این کاربر از AMNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •