سلام
می خوام لپتاپی انتخاب کنم با مشخصات زیر :
- حداکثر بودجه ام 2.5 هست .(حالا 100 هزار هم بالا پایین بشه اشکالی نداره )
کاربرد اصلی من برنامه نویسی با نرم افزارvisual studio 2012 و.. و کارهای گرافیکی و طراحی سایت هست . با فتوشاپ هم کار میکنم . و وبگردی هم که هست. ((یعنی 90 درصد استفاده ام از لپ تاپ این موارد هست که ذکر کردم)
- ممکنه 4-5 بار در سال رندر های 1-2 ساعته هم انجام بدم.
- لپ تاپ معرفی شده باید دوام و قدرت مناسب برای روشن بودن طولانی و استفاده زیاد در طول روز رو داشته باشه .
- سیستم خنک کننده خود لپ تاپ قابل قبول باشه (می دونم باید کول پد تهیه کنم ولی خود لپ تاپ تا جایی که امکان داره داغ نشه که اولین عامل خرابی داغ شدن زیاد هست )
- گرافیک خوب و قابل قبول داشته باشه (تو این رنج قیمت قوی باشه باشه)
- پردازنده هم توی این رنج قیمت قوی باشه
- برای دیدن فیلم ممکنه گاهی از لپ تاپ استفاده کنم . مدلی معرفی کنین که اگر هرازگاهی فیلم بخوام ببینم مشکل ایجاد نشه . (کارت گرافیک خوب باشه و نگرانی بابت خراب شدن گرافیک نداشته باشم )
- می خوام چند سال با این لپ تاپ کار کنم پس ترجیحا مدلی باشه که زود خراب نشه (اگر احیانا خراب شد تعمیرش دردسر نباشه و قطعاتش موجود باشه توی بازار ) و قابل استفاده برای روشن بودن طولانی در طول روز باشه (برای کاربرد ها ی بالا )
- چون می خوام چند سال باهاش کار کنم به نظرم بهتره از همین الان مدلی انتخاب کنم که رم 8 و پردازنده i7 باشه (نظرتون رو در این مورد هم بگین.)
** خوشحال میشم پیشنهادات دوستان برای انتخاب بهترین انتخاب با مشخصات ذکر شده تو این رنج قیمت رو بدونم. **
با سپاس![]()