تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: خرید 4 قطعه با 2 میلیون بودجه ( CPU,Ram,Power,Motherboard )

پروفشنال sajjadgameactor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض خرید 4 قطعه با 2 میلیون بودجه ( CPU,Ram,Power,Motherboard )

سلام. من قصد دارم سیستمم رو ارتقا بدم و با حدود 2 تومن میخوام این 4 قطعه رو بخرم الان یه گرافیک 6570 دارم ک فعلا کافیمه و بعدا گرافیک هم خواهم گرفت و براش 150W کنار بگذارید.SSD هم اضافه میکنم بعدا.
    با پلتفرم AMD مشکلی ندارم و به نظرم به نسبت قیمتشون خیلی به صرفه هستن و تو نظرم 8350 هست. intel هم چون خیلی کم مصرف تر هست ی نیم نگاهیی هنوز بهش دارم. به هیچ وجه اورکلاک قرار نیست بکنم و تا جای ممکن ترجیح میدم پول کمتری برای mainboard هزینه کنم. با این ویژگی ها این قطعات رو بگید چی بزارم ممنون میشم.
    در ضمن Ram هم الان 2 تا 4 میخوام بندازم و در آینده ی دور 2 تا 4 دیگه شاید انداختم روش.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

GREEN - GP600A-HP : قیمت 266 هزار تومان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : قیمت 545 هزار تومان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * 2 : قیمت 300
    مادربورد هم 400 حدودی میزارم براش

میشه حدود یک و نیم پونصد هم میزارم تو جیبم. پلتفرم بر اساس AMD همین ماکسشه دیگه. 8350 هم نسبت ارزش ب قیمتش از این کمتره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام دوست عزیز

Motherboard
    ASUS 1150 Z87-Pro
    800

CPU
    Intel Core i5-4670 - 4130
    720
    Ram
    Kingston HyperX Blu 8GB CL9
    260
    Power Supply unit
    GIGABYTE PoweRock EX 500W
    220

4. 2 کاربر از taghinasiri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

رفتم نگاه کردم 8350 تو حالت لود تا 210W مصرف میکنه !!! در حالی که 4670 حداکثر به 120W حداکثر میرسه و علاوه بر این تکنولوژی هاش کلا بالاتر هست و 22nm هست و خنک تر ، علاوه بر این گرافیک intel 4600 هم روش هست که بازم باعث میشه سیستم تو حالت بیکاری کم مصرف تر باشه و همه اینا قیمت کمی بالاترش رو توجیح میکنه و علاوه بر این این قیمت از پاور هم کم میشه. برای همین تصمیم گرفتم پلتفرمم رو به intel تغییر بدم. چون ممکنه در آینده بخوام با UDK کار کنم جوری میخوام سیستم رو ببندم که قابل ارتقا باشه.
    سیستم انتخابیم الان این شد پس.
    CPU intel 4670 : حدود 700
    Ram kingston 8gig : حدود 270 ( در آینده تا 32 گیگ قابل افزایش باشه )
    Power green gp600A : حدود 266
    مادربورد هم حدود 500
    در مورد مادربورد هیچ اطلاعی ندارم ولی به نظرم پول زیاد دادن پاش هیچ فایده ای نداره یعنی اصلا نمیدونم مادربورد 1 تومنی با 500 تومنی فرقش چیه واسه همین ترجیح میدم کمتر پول پاش بدم. پاور هم قبلا green داشتم راضی بودم. 600 وات هم که مفیدش حدود 500 میشه به نظرم کاملا کافی میاد. لطفا اساتید راهنمایی کنند.

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

رفتم نگاه کردم 8350 تو حالت لود تا 210W مصرف میکنه !!! در حالی که 4670 حداکثر به 120W حداکثر میرسه و علاوه بر این تکنولوژی هاش کلا بالاتر هست و 22nm هست و خنک تر ، علاوه بر این گرافیک intel 4600 هم روش هست که بازم باعث میشه سیستم تو حالت بیکاری کم مصرف تر باشه و همه اینا قیمت کمی بالاترش رو توجیح میکنه و علاوه بر این این قیمت از پاور هم کم میشه. برای همین تصمیم گرفتم پلتفرمم رو به intel تغییر بدم. چون ممکنه در آینده بخوام با UDK کار کنم جوری میخوام سیستم رو ببندم که قابل ارتقا باشه.
    سیستم انتخابیم الان این شد پس.
    CPU intel 4670 : حدود 700
    Ram kingston 8gig : حدود 270 ( در آینده تا 32 گیگ قابل افزایش باشه )
    Power green gp600A : حدود 266
    مادربورد هم حدود 500
    در مورد مادربورد هیچ اطلاعی ندارم ولی به نظرم پول زیاد دادن پاش هیچ فایده ای نداره یعنی اصلا نمیدونم مادربورد 1 تومنی با 500 تومنی فرقش چیه واسه همین ترجیح میدم کمتر پول پاش بدم. پاور هم قبلا green داشتم راضی بودم. 600 وات هم که مفیدش حدود 500 میشه به نظرم کاملا کافی میاد. لطفا اساتید راهنمایی کنند.
    میتونید h87 plus asus رو برای مادربورد انتخاب کنید قیمتش مناسبه فیوچر اضافه ای هم نداره که بابتش پول الکی بدید!

7. این کاربر از akpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

این تفاوتش با z87 چی هست که اون ارزون ترین مدلش 200 بیشتر از اینه؟ دقیقا من چیزی میخوام ک خوب باشه و فیوچر اضافی هم نداشته باشه ک بابتش پول بدم. مثلا هیچ وقت من نمیخوام 2 تا گرافیک کنار هم استفاده کنم یا اورکلاک به هیچ وجه استفاده نمیشه.

اپدیت :
    الان نگا کردم این مادربورد هم crossfire رو پشتیبانی میکنه.
    Last edited by sajjadgameactor; 20-05-2014 at 15:23.

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ASUS - H87M-E

دیگه اینو بخرید چونه هم نزنید! قیمت هم 380 تومان کراس فایر هم نمیشه!
    سوال اول هم اینکه چیپست هاشون فرق میکنه که معمولا برای اورکلاک یا تغزیه بهتر و سرعت بیشتر هستش و کلا z87 چیپست قوی تری هستش

10. این کاربر از akpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

در ضمن اگه رم هاتون رو دوتا 4 گیگ بخرید و در اسلاید های همرنگ بندازید عملکرد بهتری خواهند داشت(دوال چنل کار میکنن)

12. این کاربر از akpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

ASUS - H87M-E

دیگه اینو بخرید چونه هم نزنید! قیمت هم 380 تومان کراس فایر هم نمیشه!
    سوال اول هم اینکه چیپست هاشون فرق میکنه که معمولا برای اورکلاک یا تغزیه بهتر و سرعت بیشتر هستش و کلا z87 چیپست قوی تری هستش

چیزی شبیه به این که هیچ چیز اضافه ای نداشته باشه ولی چیپستش z87 باشه چی هست؟ برای منی که قصد اورکلاک ندارم z87 چه ویژگی ای داره که الان ازش محرومم؟ تا حالا ندیدم تو بنچمارک ها نوع چیپست مادربورد تاثیر خاصی داشته باشه

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

چیزی شبیه به این که هیچ چیز اضافه ای نداشته باشه ولی چیپستش z87 باشه چی هست؟ برای منی که قصد اورکلاک ندارم z87 چه ویژگی ای داره که الان ازش محرومم؟ تا حالا ندیدم تو بنچمارک ها نوع چیپست مادربورد تاثیر خاصی داشته باشه
    ببنید اصولا چیپست قوی تر توانایی بهتری تو مدیریت حافظه داره مثلا چیپست های ضعیفتری هستند که بیشتر از 16 گیگ رم ساپورت نمیکنن
    یکی دیگه از مزایای چیپست های قوی تر توانیی ساپورت چند تا کارت گرافیک ، پورت های بیشتر, تغذیه بهتر سی پی یو توانایی اورکلاک و ... هستش
    درواقع با چیپست قوی تر به همین چیزایی میرسید که نمیخوایینشون!
    البته اگه میخواین هزینه کنین بهتره چیپست z97 بگیرید که بتونید از پردازنده های جدیدتره هسول که به refresh معروفن استفاده کنید

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •