تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: مشاوره برای خرید پرینتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza4024's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

14 مشاوره برای خرید پرینتر

سلام دوستان
    یه پرینتر میخواستم تا حدودای 280 این طرفا دیگه بیشتر نشه
    واسه کار خونگی میخوام در حد کارت ورود به جلسه و این چیزا
    دردسرش هم کم باشه واسه کارتریجو این حرفا
    رنگی و سیاه سفیدشم اصلا مهم نیس
    نظر خودم HP Officejet 4610 Multifunction Inkjet Printer

نظر شما؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    یه پرینتر میخواستم تا حدودای 280 این طرفا دیگه بیشتر نشه
    واسه کار خونگی میخوام در حد کارت ورود به جلسه و این چیزا
    دردسرش هم کم باشه واسه کارتریجو این حرفا
    رنگی و سیاه سفیدشم اصلا مهم نیس
    نظر خودم HP Officejet 4610 Multifunction Inkjet Printer

نظر شما؟
    ضمن عرض سلام و ادب
    با مبلغی که فرمودین بنده Canon سری LBP6000 رو پیشنهاد می کنم(توجه کنین سری) ... برای مصرف خونگی که فرمودین عالیه .. کارتریج و شارژش هم بی دردسر هستش ...
    من از این مدل دستگاه بسیار زیاد فروختم و همه ی مصرف کنندگان در بخش خونگی بودن و کاملا هم راضی هستن .. امیدوارم مورد توجه و قبول جنابعالی هم قرار بگیره ..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از Shabdisk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

پرینتر رنگی لیزری که هزینهنه اش کم باشه و بصرفه باشه(مصرف خانگی البته دانشجویی)، چی پیشنهادمیدهین؟(اکثرا سیاه سفید لازم دارم ولی شاید رنگی هم بکارم اومد)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ضمن عرض سلام و ادب
    با مبلغی که فرمودین بنده Canon سری LBP6000 رو پیشنهاد می کنم(توجه کنین سری) ... برای مصرف خونگی که فرمودین عالیه .. کارتریج و شارژش هم بی دردسر هستش ...
    من از این مدل دستگاه بسیار زیاد فروختم و همه ی مصرف کنندگان در بخش خونگی بودن و کاملا هم راضی هستن .. امیدوارم مورد توجه و قبول جنابعالی هم قرار بگیره ..
    سلام
    یک مساله ای که موقع خرید پرینتر کنون و اچ پی نگرانم میکنه ، مشکل کمرنگ شدن بعد شارژ کارتریجه.
    این قضیه در مورد این مدلی که ذکر کردین هم صدق میکنه؟؟
    چون کارتریجش با اچ پی 1102 یکیه و اون مدل اچ پی مشکل کمرنگ شدن رو داره.

6. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    یک مساله ای که موقع خرید پرینتر کنون و اچ پی نگرانم میکنه ، مشکل کمرنگ شدن بعد شارژ کارتریجه.
    این قضیه در مورد این مدلی که ذکر کردین هم صدق میکنه؟؟
    چون کارتریجش با اچ پی 1102 یکیه و اون مدل اچ پی مشکل کمرنگ شدن رو داره.
    با عرض سلام و ادب
    دوست عزیز مشکل کمرنگ شدن ارتباطی به مارک پرینتر نداره
    شما از تونر اکونومیک ژاپن استفاده کنین و همچنین درام کره ای و بلید نرمال .. مطمئن باشین چه HP و چه Canon مشکل کمرنگی نخواهید داشت ..
    موفق باشید

8. این کاربر از Shabdisk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza4024's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ممنون از راهنمایی هاتون
    نظرتون راجع به پرینتری که توی پست اول گفتم چیه؟ و پرینتر canon LBP6020 Laser ؟
    Last edited by reza4024; 17-05-2014 at 13:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از راهنمایی هاتون
    نظرتون راجع به پرینتری که توی پست اول گفتم چیه؟ و پرینتر canon LBP6020 Laser ؟
    با عرض سلام و ادب
    Canon 6020 دستگاه بسیار خوبی هست و بنده تائیدش می کنم ... و اما HP Officejet 4610 Multifunction Inkjet Printerدستگاهی که فرمودین جوهرافشان هستش و 4کاره ... (مقایسه ی این مدل با Canon 6020 فقط در صورتی صحیح هستش که بدونیم کاربر چه شخصی هست و چه کاربری از دستگاه لازم داره ... در ادامه به زبان بسیار ساده براتون مطلب رو روشن می کنم.. پس دقت کنین، لطفا).... شخصا جوهرافشان رو اصلا توصیه نمی کنم مگر اینکه از بعد مالی اصلا پول براتون معنی نداشته باشه و یا شرایطی داشته باشین که بتونین از این دستگاه کسب درآمد بکنین..

از نظر فنی جوهرافشان ها مسایل بسیار منحصربفردی دارند که توضیحش در اینجا اصلا نمی گنجه ولی بهترین و ساده ترین توضیح همونی بود که در ابتدا عرض کردم ...
    اگه گیر شدید چاپ رنگی نیستین فقط لیزری مشکی بگیرین و موارد استثنا رو بدین بیرون براتون چاپ رنگی بزنن و اگه گیر شدید چاپ رنگی هستین و پول کافی دارین اول برین سراغ گزینه لیزری رنگی (این مدل هم بررسی و نکات منحصربفرد خودش رو داره - مثلا پول یکبار شارژ همه کارتریج ها نزدیک به 70 درصد و یا بیشتر از قیمت دستگاه میشه) و اگه گیر شدید چاپ رنگی هستین و پول هم ندارین اونوقت چاپگر جوهرافشان رو مدنظر بگیرین ..
    توفیقتان هماره
    توقیفتان هرگز

11. 2 کاربر از Shabdisk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
    من میخواستم یه پرینتر لیزری بخرم بین پرینتر hp1102 و canon p6020 گیر کردم لطفا راهنماییم کنید و نظرات خودتون بگید
    با تشکر فراوان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
    من میخواستم یه پرینتر لیزری بخرم بین پرینتر hp1102 و canon p6020 گیر کردم لطفا راهنماییم کنید و نظرات خودتون بگید
    با تشکر فراوان
    با عرض سلام و ادب
    این دوتا دستگاه فرق زیادی با هم ندارن، به نظر من هر کدوم ارزونتر گیرت میاد همون رو بخر، من شخصا CANON رو ترجیح میدم ...
    http:\\ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Shabdisk; 26-05-2014 at 12:54.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

با عرض سلام و ادب
    Canon 6020 دستگاه بسیار خوبی هست و بنده تائیدش می کنم ... و اما HP Officejet 4610 Multifunction Inkjet Printerدستگاهی که فرمودین جوهرافشان هستش و 4کاره ... (مقایسه ی این مدل با Canon 6020 فقط در صورتی صحیح هستش که بدونیم کاربر چه شخصی هست و چه کاربری از دستگاه لازم داره ... در ادامه به زبان بسیار ساده براتون مطلب رو روشن می کنم.. پس دقت کنین، لطفا).... شخصا جوهرافشان رو اصلا توصیه نمی کنم مگر اینکه از بعد مالی اصلا پول براتون معنی نداشته باشه و یا شرایطی داشته باشین که بتونین از این دستگاه کسب درآمد بکنین..

از نظر فنی جوهرافشان ها مسایل بسیار منحصربفردی دارند که توضیحش در اینجا اصلا نمی گنجه ولی بهترین و ساده ترین توضیح همونی بود که در ابتدا عرض کردم ...
    اگه گیر شدید چاپ رنگی نیستین فقط لیزری مشکی بگیرین و موارد استثنا رو بدین بیرون براتون چاپ رنگی بزنن و اگه گیر شدید چاپ رنگی هستین و پول کافی دارین اول برین سراغ گزینه لیزری رنگی (این مدل هم بررسی و نکات منحصربفرد خودش رو داره - مثلا پول یکبار شارژ همه کارتریج ها نزدیک به 70 درصد و یا بیشتر از قیمت دستگاه میشه) و اگه گیر شدید چاپ رنگی هستین و پول هم ندارین اونوقت چاپگر جوهرافشان رو مدنظر بگیرین ..
    توفیقتان هماره
    توقیفتان هرگز
    یعنی اگه یک موقع اکثر کارمون چاپ سیاه سفید باشه وشاید یک زمانی بخایم یک مدرک رنگی پرینت بگیریم که هیچ جا برامون پرینت نمیگیره،ایرادی داره که پرینتر رنگی بخریم؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •