تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: آیا این باگه یا مشکل از نسخه ویندوز منه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض آیا این باگه یا مشکل از نسخه ویندوز منه؟

با سلام دوستان من ویندوز pro 8.1 دارم آپدیت شده
    چرا هر برنامه ای که از start یا قسمت apps باز می کنم (منظورم فقط برنامه های دیفالت ویندوز و برنامه هایی که از استور دان کردم) بعد می خوام ببندم بسته میشه اما task manger رو که باز می کنم می بینم داره رم میکشه.
    اما در مورد برنامه ایی که خودم روش ریختم مثل اپرا یا افیس 2007 و ادوب ریدر این صدق نمی کنه.و در task manager هم بسته میشه. (بطور مثال در عکس پاورپونت رو بعد بستن از task manager هم حذف میشه ورم نمی کشه)

استور مایکروسافت و help در حالی که بسته هست اما داره رم میگیره

برنامه های دیگر قشنگ (مثل پاورپوینت)بسته میشن اما برنامه های خود مایکروسافت نه.

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

معمولا برنامه هایی که تو حالت مترو هستن، وقتی ببندید، کامل تمام نمیشن، مثلا Windows Mail, Weather, News و ... ولی برنامه هایی که تو دسکتاپ اجرا میشن، کامل تموم میشن. اگر هنوز آپدیت اول ویندوز 8.1 رو دانلود نکردید و برای بستن برنامه های تحت مترو، موس رو بالای صفحه میبرید و برنامه رو پایین میکشید تا بسته بشه، فقط کافیه چند ثانیه برنامه رو پایین صفحه نگه دارین تا یه چرخش(پشت و رو میشه) انجام بده بعد ولش کنید. اونطور بعد از چند ثانیه برنامه کامل تموم میشه.
    ولی اگر آپدیت نصب کردید و برنامه های مترو رو با دکمه ی X می بندید، باید از تسک منیجر End Task کنید.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ولی اگر آپدیت نصب کردید و برنامه های مترو رو با دکمه ی X می بندید، باید از تسک منیجر End Task کنید.
    اینجوری که جالب نیست.

ممنون تمام آپدیت ها رو گرفتم و برنامه ها رو با X می بندم.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

الان امتحان کردم، دیدم که اگر روی همون نوار عنوان کلیک کنید و برنامه رو پایین بکشید و چند ثانیه پایین نگه دارید هم برنامه مثل قبلا کامل بسته میشه.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

الان امتحان کردم، دیدم که اگر روی همون نوار عنوان کلیک کنید و برنامه رو پایین بکشید و چند ثانیه پایین نگه دارید هم برنامه مثل قبلا کامل بسته میشه.
    ممنون
    ولی فکر کنم برای نسخه دسکتاپ بهتر بود با زدن X بطور کامل بسته میشد نه نصفه نیمه.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

منظورم از مترو و دسکتاپ، حالت اجراشون هست.
    شما هر برنامه ای که در دسکتاپ اجرا کنید، مثل همون حالت ویندوز های 7 و ... باشون برخورد میشه. ولی برنامه هایی که تجت مترو اجرا میشن(مثل منوی استارت، Weather و News و ...) که شاخصه ی اصلیشون پنهان شدن Task Bar و Full Screen شدنه، باید به این روش بسته بشن.
    به نظر من که مایکروسافت این کار رو برای این کرده که موقع اجرای دوباره این نرم افزارها، زمان کمتری صرف لود بشه و پیش فرضش اینه که سخت افزار سیستم از رم و پردازنده ی مناسبی(نه خیلی قوی، نه خیلی ضعیف) برخوردار باشه.

7. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •