تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 55

نام تاپيک: خرید اینترنتی از دیجی کالا و دروغی به نام هدیه نوروزی!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض خرید اینترنتی از دیجی کالا و دروغی به نام هدیه نوروزی!

سلام به همگی ...

امروز میخوام ماجرای خرید دوربین از سایت معروف دیجی کالا رو واستون تعریف کنم!
    بنده سال گذشته تصمیم داشتم این دوربین رو بخرم و حسابی تحقیق کردم تا اینکه در تاریخ 28 اسفند ماه دیدم دیجی کالا یه اعلامیه زده بالای سایت که هر کسی از محصولات ما خریداری کنه شامل پیشنهاد نوروزی میشه و در کنار اون جنسی که میخره یه هدیه هم بهش تعلق میگیره!
    خب سایت های زیادی بود که این دوربین رو میفروختن
    منم ترغیب شدم بخاطر پیشنهاد نوروزی ( سه پایه دوربین ) از دیجی کالا خرید کنم.

همون لحظه سفارش خودم رو ثبت کردم و همراه با دوربین یه سه پایه هم بصورت اتومات اضافه شد به لیست خریدم تحت عنوان پیشنهاد نوروزی! یا هدیه نوروزی! یه همچین چیزی خلاصه ...
    حتی تو قسمت توضیحات خرید هم قید کردم که بنده دوربین + سه پایه رو که جزو پیشنهادهای نوروزی شما هست دارم خرید میکنم ...
    همون لحظه بصورت اینترنتی مبلغ دو میلیون و ... رو هم واریز کردم

تاریخ رو به خوبی میتونید مشاهده کنید در تصویر بالا ...
    یک ساعت بعدش هم حدود پانصد هزار تومان واسه مموری و کیف واریز کردم ...

گذشت و گذشت تا اینکه رسیدیم به 10 فروردین 93 و اصلا خبری از دوربین ما نشد!
    تلفن هم که قربونش برم یه نفر تلفنچی دارن و تلفن هم همیشه مشغول!
    ایمیل هم که به هیچ وجه جواب نمیدن ...
    دیگه در تاریخ 11 فروردین ماه بود که سفارشات رو زدن ارسال شده و تا 20 فروردین هم رسید دستمون
    اما از پیشنهاد نوروزی شون خبری نبود !

تماس گرفتیم با شرکت دی جی کالا و آره شما جزو پیشنهاد نوروزی نمیشدین چون فاکتور شما در تاریخ 10 فروردین ماه ثبت شده و شما تا پایان سال 92 فرصت داشتین خرید کنین و هدیه نوروزی رو دریافت کنید ! یعنی سفسطه میکرد دیگه ... چون فیش و ... همه چیز موجوده و یه بچه هم میتونه بفهمه کی مبلغ جنس واریز شده به حسابشون ...

گفتین مشکلی نیست ... وصل کنید به مدیریت دیجی کالا !!!
    گفتن نه جلسه هستن و اینا
    گفتیم موردی نداره دوباره تماس میگیریم
    دوباره تماس گرفتیم گفتیم وصل کنید مدیریت !
    قطع کردن !!!
    مجدد تماس گرفتیم گفتیم اگه نمیخواین تو اینترنت این جریان منتشر بشه وصل کنید مدیریت !
    دیگه گفتن باشه بزارین هماهنگ کنیم و بعد از 15 دقیقه پشت خط موندن گفتن آره
    مدیریت گفته حق با شماست ( خریدار ) و سه پایه باید ارسال بشه !
    آقایی که شما باشی تا هفته قبل به تاریخ 18-19 اردیبهشت 93 هیچ خبری نشد!
    تماس گرفتیم و گفتن باشه باهاتون خودمون تماس میگیریم!
    خبری نشد ... تا اینکه دیروز 24 اردیبهشت زنگ زدیم و گفتیم مسخره دارین ما رو ؟!

گفتن نه بهتون تعلق نمیگیره و این حرفا !!!
    دیگه نمیدونم
    قضاوت با شما ...
    ببینید این مدت چه جوری ما رو مسخره داشت شرکت دیجی کالا !
    مطمئن خرید کنید |:

اون جریان دیجی بن هم دروغی بیش نیست !
    چند میلیون جنس میخری
    بعد میخوای برای خرید بعدی از دیجی بن استفاده کنی 2 هزار تومن تخفیف میخوره جنست !!!

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام

دقیقا همین مورد پیش اومد برای من . اصلا جنسی نفرستادن . اخری با کلی شکایت و پیگیری از سایت enamad خودشون زنگ زدن گفتن پولتون رو پس بدیم یا جنس دیگری خریداری میکنید .

منم گفتم من .... که دوباره از سایت شما خریداری کنم ..... پولمو پس گرفتم . و دیگر از دیجی خریدی نداشتم .

اما تجربه خرید از سایت ال دیجیتال رو دارم . واقعا قابل اعتمادن و جنس رو میفرستن و دزدی نمیکنن از جعبه محصول یا کالا . واقعا همون روز برات ارسالش میکنن . سریع ترین زمان ممکنه میرسه دستت .

تنها مشکل ال بسته بندی است که شکیل نیست . و معمولی هست . و فکر نکنم چیز مهمی باشه چون شما بسته بندی رو میخواین چی کار ؟؟؟؟؟؟؟

3. 12 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه tosan622's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

جالب بود . ممنون . من میخواستم یه مدت دیگه ازشون موبایل بخرم . ولی اینو که خوندم منصرف شدم از خرید. اگه یه فروشگاه سر یه مشتری کلاه بزاره باید بقیه واکنش نشون بدن تا نونشون آجر بشه .

5. 5 کاربر از tosan622 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    'P30WORLD'

پيش فرض

سلام
    این کارا سو استفاده از اعتماد مردمه یه مدت واقعا کارشون عالی بود ولی دیگه الان اصلا نمیشه ازشون چیزی خرید من هم ماه گذشته میخواستم هارد بخرم ولی نتونستم بهشون اعتماد کنم
    از سایت دیگه گرفتم
    یه بنده خدایی که میگفت لبتاپ خریدم کلا یه مدل دیگه فرستادن بعدم گفتن همونو بردار بره

7. 5 کاربر از mohammad ahmadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال + f.a.r.i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نمیدونم معروفیت بیش از حد باعث شده دیگه خودشونو بالا بگیرین و ... و به خواسته های مشتریان توجهی نکنن .

9. 2 کاربر از + f.a.r.i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من البسکو و آل دیجیتال رو به دوستان پیشنهاد میکنم
    +
    اما این بحث خرید از دیجیکالا موضوعی هست که منم باهاش سرکار داشتم
    اینکه من خریدم رو 3 روز طول دادن بااینکه من پست اکسپرس انتخاب کرده بودم. اما به اندازه پست پیشتاز زمان برد!
    -

11. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بچه ها من خیلی موارد از این سایت خرید کردم.تویکیش که زنگ زده بودن نبودم جواب بدم دیگه با این حرفایی که قبلا هم دوستان زده بودن داشتم سکته میکردم اما حل شد .حلا مسئله اینجاس که با حرفای شما دیگه من یکی از این سایت خرید نمیکنم.درسته مشکلی برام پیش نیومده اما ممکنه از این به بعدش پیش بیاد.من نمیدونم شما چطور شهروندی هستید که حضوری نمیرید این بی احترامی رو بهشون یاد آوری بکنید. من بودم الان الم شنگه به پا کرده بودم تو فروشگاشون

13. 5 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    'P30WORLD'

پيش فرض

بهتره لینک این تاپیک رو براشون ارسال کنید تا حساب کار دستشون بیاد

15. 3 کاربر از mohammad ahmadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تا حالا چند باری از دیجی کالا خرید کردم هم موبایل خریدم هم دوربین هم هارد اکسترنال،فامیلای شهرستانمون هم به من خریداشون رو میدادن.
    همیشه هم فرداش برام با پیک میفرستادن دم خونه،بعضی وقتا حال میکردم پرداخت در هنگام تحویل میزدم بعضی وقتا هم آنلاین.
    خدا رو شکر مشکل شما برام پیش نیومده تا حالا.
    البته جدیدا دیجی کالا گرون فروش شده،بعضی قیمتاشو مقایسه بکنی با آل دیجیتال میبینی گرونتره ولی تو بعضی زمینه ها هم ارزونتره،مثلا htc من همیشه از دیجی کالا ارزونتر خریدم نسبت به آل ولی وقتی پای اپل به میون بیاد فوق العاده گرون فروش میشن،حتی نسبت به بازار

17. 3 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من تا حالا چندتا گوشی و تبلت و دوربین و مخلفات از دیجیکالا خریدم اون هم اکثراً توی زمان پیشنهادهای ویژه بوده
    تا حالا مشکلی نداشتم بزارید حالا یه تجربه من بگم براتون چون ظاهراً دارید یکطرفه قضاوت میکنید
    پارسال آذرماه من یک گوشی Optimus G از دیجیکالا با گارانتی مدیا پردازش خریدم
    گوشی های مدیا پردازش دو طرف پلمب با هولوگرام هستن و فقط از طرف خود شرکت چک میشه و کسی گوشی رو باز نمیکنه
    گوشی که از دیجیکالا برای من رسید یک طرف لیبل داشت و طرف دیگه نداشت و جعبه به راحتی امکان باز شدن داشت
    هرچند من به این موضوع اون زمان دقت نکردم و گوشی رو تحویل گرفتم و بردم خونه
    گوشی رو باز کردم و روش برنامه نصب کردیم، تمام لیبل های شیشه ای دور تا دور گوشی رو هم کندیم، حتی روش برچسب محافظ هم زده بودم
    آخرهای شب متوجه شدم کنار گوشی زدگی جزئی داره طوری که باعث دلزدگی خریدار میشد
    صبح تماس گرفتم با دیجیکالا پیکشون رو فرستادن اومد گوشی رو از من گرفت، عصر فرداش خودم تماس گرفتم گفتن دارن بررس می کنن موضوع رو
    بعد از چند ساعت دوباره تماس گرفتن و گفتن تشریف بیارید یک گوشی دیگه ببرید یا پولتون رو بگیرید
    اگر دقت کنیم هر مغازه دار یا فروشنده دیگه ای بود اینطوری مرجوعی قبول نمی کرد، گوشی به کل از آکی در اومده بود و قابل پک کردن دوباره نبود

19. 5 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •