تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشکل ":\$RECYCLE.BIN\s-" access denied

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

13 مشکل ":\$RECYCLE.BIN\s-" access denied

یه ویروس هست که جدیدا آمده و همه پوشه ها و فایلها رو به پوشه $RECYCLE.BIN انتقال میده و یه shortcuts ازشون توی محل اصلی قرار میده که وقتی روی فایل میانبر کلیک میکنید به پوشه فایلهای اصلی که در $RECYCLE.BIN درایو هست وارد میشوید ولی با این کار ویروس را دوباره اجرا کرده اید
    ویندوز من به این ویروس آلوده شد و وارد هر درایو که میشم از همه فایلهام میانبر به $RECYCLE.BIN ساخته شده بود و من ویندوزم رو عوض کردم بعد آنتی ویروس ویندوز 8.1 رو آپدیت کردم همه ویروسها رو پاک کرد ولی همه فایل هام توی $RECYCLE.BIN هست و نمیتونم بهشون دسترسی پیدا کنم
    مثلا توی درایو E پوشه games رو داشتم ولی العان درایو E فقط دو پوشه داره و همه میانبرها هم بعلت ویروسی بودن پاک شده است و فقط دو تا پوشه $RECYCLE.BIN و System Volume Information وجود داره ولی هنوز توی درایو 146gb اطلاعاتم هست یعنی هنوز پاک نشده وقتی وارد پوشه $RECYCLE.BIN میشم چندتا پوشه هست
    E:\$RECYCLE.BIN\S-1-5-21-3199951688-566078060-261426623-501
    ولی وقتی میخوام وارد پوشه بشم اجازه نمیده
    E:\$RECYCLE.BIN\S-1-5-21-3199951688-566078060-261426623-501 is not accessible.
    Access is denied.
    دو روزه دارم توی اینترنت میگردم تا راه حل رو پیدا کنم نتونستم
    العان کل درایوهام پره ولی همشون همین مشکل رو دارن
    چیکار کنم؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

واضح تر کردن مساله

برای اینکه بفهمید دقیقا چی میگم وارد یوزر مهمان Guest شوید و یک فایل را از داخل درایو مثلا D با delete کردن به سطل آشغال (Recycle Bin) بفرستید دوباره به یوزر اصلی خود وارد شده و به درایو D بروید و میبینید که نه در محل مورد نظر و نه در سطل آشغالی که در Desktop اثری از فایل نیست درحالی که هنوز هم اگر وارد یوزر مهمان شوید در سطل آشغال فایل وجود دارد و قابل بازگردانی است ولی از یوزر اصلی فقط از مسیر
    D:\$RECYCLE.BIN\S-1-5-21-XXXXXXXXXXXXXXX
    قابل رویت است ولی دسترسی به آن ندارید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •