تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: V3 or V3i or V3x Themes!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mrz_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

6 V3 or V3i or V3x Themes!

من Theme های V3 Family رو که دانلود می کنم توی Pack های Zip شده هستند و یک سری از اونا S4m هستند!!
    و برای نصب اگه درست یادم باشه اونارو باید توی Kjava قرار داد که در او حالت نیز چیزی برای نصب در گوشی وجود ندارد!!
    حتی وقتی که Exract شده اون رو هم در مسیر Kjava قرار می دهم نمی تونم اونارو نصب کنم!!

لطفاً یکی کمک کنه!!

داره خودمونی میشه amir83t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Mrz_A
    من Theme های V3 Family رو که دانلود می کنم توی Pack های Zip شده هستند و یک سری از اونا S4m هستند!!
    و برای نصب اگه درست یادم باشه اونارو باید توی Kjava قرار داد که در او حالت نیز چیزی برای نصب در گوشی وجود ندارد!!
    حتی وقتی که Exract شده اون رو هم در مسیر Kjava قرار می دهم نمی تونم اونارو نصب کنم!!

لطفاً یکی کمک کنه!!
    دوست عزيز من خودمم موتورولا دارم البته مدلL7حالا .....هرمدلي كه باشد فرقي ندارد همشون طرز ريختن Them يكي است شما بايد برنامه LeaderGL FlexEditor را از اينترنت دانلود كنيد تا بتوانيد برايشThem كه بهتر بگيم Skinچون براي گوشي هاي موتورولاSkin مي گويند واز طريق ريختن درKjavaريخته نميشه چون من خودم اين راه را امتحان كردم و فقط با برنامه LeaderGL FlexEditor مي شود Skinريخت چون من خودم با اين برنامه توانستم داخلش Skin بريزم البته Skin هايي كه شمامي خواهيد داخلش بريزيد فرمتش بايدdat ,skin باشد وبا فرمت هاي ديگر كار نمي كند وشما اگر Skin مي خواهيد برويد داخل سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت Skin تا بتوانيد Skin هاي مورد علا قه خود را دانلود كنيد البته اول بايد عضو آن سايت شويد تا بتوانيد Skin ها رادانلود كيند وآنها زيپ است كه بايد از زيپ در بياوريد و بعد استفاده كنيد اگر مشكلت حل شد عزيزم حتما به من جواب بده.تا بقيه اش رابهت بگم.
    Last edited by amir83t; 29-08-2006 at 23:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mrz_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون
    امتحان می کنم و جواب می دم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •