تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مودم/روتر با چند ورودی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض مودم/روتر با چند ورودی

با سلام و عرض تبریک:

دوستان من دنبال یه مودم ADSL یا Router می‌گردم که به جای 1 ورودی، 2 یا چند ورودی داشته باشه، یعنی به جای اینکه مثلن من 3 تا مودم داشته باشم و به هم وصلشون کنم، فقط یک مودم داشته باشم. انگار مودم "چند در یک" نیاز دارم.

به جای اینکه 3 تا خط تلفن رو به 3 مودم وصل کنم و بعد مودم‌ها رو از طریق LAN به همدیگه متصل کنم و نهایتن یک خروجی بگیرم و به کامپیوتر متصل کنم، می‌خوام 3 خط تلفن رو به یک مودم چند ورودی دار وصل کنم و از یک از خروجی‌هاش برای استفاده بهره ببرم. لطفن به تصویر دقت فرمائید.

اگر چنین چیزی توی بازار ایران یا بیرون از ایران موجود هست راهنمایی بفرمائید.

* موارد استفاده اهمیتی نداره.

با تشکر

Last edited by mlotfi63; 13-05-2014 at 11:32.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    بین مولکولهای هوا

پيش فرض

شما میتونی از یه مودم چهار پورت یا بیشتر استفاده کنید. چهار تا ورودی LAN داره بعلاوه ورودی خط تلفن. در ضمن روتر چهار پورت هم هست که دیگه ورودی تلفن رو نداره و در اصل سر راه مودموتون وصل میشه. توی بازار خودمون هم به وفور هست،نمیخواد راه دور بری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

شما میتونی از یه مودم چهار پورت یا بیشتر استفاده کنید. چهار تا ورودی LAN داره بعلاوه ورودی خط تلفن. در ضمن روتر چهار پورت هم هست که دیگه ورودی تلفن رو نداره و در اصل سر راه مودموتون وصل میشه. توی بازار خودمون هم به وفور هست،نمیخواد راه دور بری

متشکرم، اما منظور من از ورودی، ورودی خط تلفنه، نه ورودی LAN ، LAN که ورودی خروجیش فرقی نداره.

توی مثال عرض کردم:
    به جای اینکه 3 تا خط تلفن رو به 3 مودم وصل کنم و بعد مودم‌ها رو از طریق LAN به همدیگه متصل کنم و نهایتن یک خروجی بگیرم و به کامپیوتر متصل کنم، می‌خوام 3 خط تلفن رو به یک مودم چند ورودی دار وصل کنم و از یک از خروجی‌هاش برای استفاده بهره ببرم. لطفن به تصویر دقت فرمائید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    بین مولکولهای هوا

پيش فرض

شرمنده دفعه قبل عکستون واسه من نمایش داده نمیشد واسه همین اونجوری فکر کردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •