تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: ****[ درخواست راهنمایی در مورد سیستم در مورد یک کیس غول ]****

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض ****[ درخواست راهنمایی در مورد سیستم در مورد یک کیس غول ]****

سلام

یک مغازه کامپیوتری بهم گفت یه سیستم فوق العاده قوی داره برای فروش دست دومه 8 ماه کار کردست گفته الان بخوام نو بخرمش حدود 8 تومن میشه 5 تومن میفروشه

میخواستم ازتون راهنمایی بخوام سیستمش خوبه و 5 تومن بخرم ؟؟ الان نوش چنده حدودا ؟؟

و اگه این سیستم رو بگیرم تا چه مدتی میتونم باهاش بازی های روز رو با کیفیت خوب بازی کنم ؟؟ برای Auto Cad و برنامه های عمران هم میخوام ! مغازه داره گفت تا 10 سال دیگه بازی ها و برنامه های روز رو میتونی بازی کنی آخ هم نمیگه و خیلی غوله راسته ؟؟

Main : GigaByte Z77x-UD3H

CPU : Intel i7 3770k

Ram : G-skill Trident X F3-2400c10-8GTX

ODD : Samsung DVD writer

VGA : MSI Twin Frozr 3 7950

Case : Cooler Master HAF-X

Monitor : Asus ML229

Power : Enermax MAXREVO 1500W Gold

Keyboard : A4Tech G800MU Gaming Keyboard PS2

Sound Card : Creative PCI Express X-Fi Titanium Professional

Network : Asus Wireless-N300 PCI Express Adaptor

CPU Cooler : Antec Kuhler 920 + XSPC EX240 Radiator + 4 Enermax Turbo Silence Manual

Fan Controller : Deep Cool Rock Master Controller Fan

چون میخوام 5 میلیون که هزینه خیلی زیادیه هزینه کنم ممنون میشم توضیح بدید قطعاتش الان تقریبا چه قدرتی دارند و تا چقدر وقت دیگه تو مد هستند ؟؟ 10 سالی که مغازه دار گفت راسته ؟؟
    البته برای مشتری هست نه مغازه داره !!
    هارد هم نداره مغازه داره گفت هر هاردی نمیتونی بهش وصل کنی چون قدرتش خیلی بالاست ؟ درسته ؟؟هزینه هاردهاش چطوری میشه ؟؟

خیلی ممنون میشم اگه کامل توضیح بدید

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سیستم فوق العاده ایه!
    قیمتش عالیه! قیمت نو اش همون 8 تومن هست حدوداً.
    اینکه هر هاردی بهش نمی خوره، جوک گفته!

اما مادربرد، پردازنده و کارت گرافیک این سیستم واسه دو نسله پیشه و توقف تولید شده!
    اما با این وجود قدرتمند هستن!

3. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سیستم فوق العاده ایه!
    قیمتش عالیه! قیمت نو اش همون 8 تومن هست حدوداً.
    اینکه هر هاردی بهش نمی خوره، جوک گفته!

اما مادربرد، پردازنده و کارت گرافیک این سیستم واسه دو نسله پیشه و توقف تولید شده!
    اما با این وجود قدرتمند هستن!
    خیلی ممنون داداش از جوابت

اونموقع یه سوال من الان اینو بگیرم یا با 5 تومنم میتونم سیستم بهتری بخرم ؟؟ چون میگید مادربردش و پردارنده و کارت گرافیکش توقف تولید شده !!!

یعنی الان i10 هم اومده ؟ این که i7 هست حدود 700 تومنه خدا رحم کنه به i10 دیگه

من اینو بگیرم تا حدودا چند سال دیگه میتونم بازی های روز رو باهاش بازی کنم ؟

بعدش یه چیز دیگه الان یه کامپیوتر قوی مثل این بخرم با قیمت 5 تومن یا مثلا الان 3 تومن بخرم کامپیوتر 3 سال بعد بازم هم بخرم یعنی میگم این با این که چند قطعش توقف تولید شده باز هم میتونه حداقل 5-6 سال بهم تو سطح اول کار بده و بازی های تو بازار رو با کیفیت خوب و بدون گیری بیاره ؟؟؟ چون گفتید توقف تولید شده دو دل شدم یعنی ضعیفه ؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خب به هر حال واقعیته. اگرچه توقف تولید شده! اما این به این معنا نیست که قابل استفاده نباشه!
    اما در کل به نظرم سیستم جدید بخرید، بهتره! البته اگر با تمام لوازم جانبی باشه، که خب حداکثر 4 تومن برای سیستم می مونه و 1 تومنی مابقی مانیتور و لوازم جانبی! شاید از سیستم فوق قوی تر نباشه، اما حداقلش اینه که جدید و قابل ارتقاست.

نه. i10 نیومده! همون i3 , i5 , i7 هست که هر یکی دو سال، نسل جدیدش به بازار عرضه میشه.

در جواب پی ام شما، فرصتش نیست که بخوام براتون سوکت و چیپست و این موارد رو تدریس کنم! اینجا که کلاس درس نیست عزیز من... باید خودتون یاد بگیرید از جاهای دیگه. گوگل سرچ کنید: "سوکت چیست؟"

در مورد انتظار شما از گیم و این موارد هم من خبر ندارم! شما می بینید یکی 2 میلیون سیستم می خره! 10 سال کار می کنه! میگه عالیه!
    یکی دیگه 10 میلیون سیستم می خره، سال بعدش میگه قدیمی شده. ضعیف شده و این حرفا!!!

اما به اعتقاد من یک سیستم 5 میلیونی، توانایی اجرای بازی های روز دنیا رو در بالاترین سطح ممکن تا نهایتاً 3 سال داره.

هارد یا قطعه ی دیگه هم دارید، بفروشید. همه رو نو بخرید. چون ممکنه عمر مفیدش تمام شده باشه و دیگه صلاح نیست داشته باشید.

6. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

خب به هر حال واقعیته. اگرچه توقف تولید شده! اما این به این معنا نیست که قابل استفاده نباشه!
    اما در کل به نظرم سیستم جدید بخرید، بهتره! البته اگر با تمام لوازم جانبی باشه، که خب حداکثر 4 تومن برای سیستم می مونه و 1 تومنی مابقی مانیتور و لوازم جانبی! شاید از سیستم فوق قوی تر نباشه، اما حداقلش اینه که جدید و قابل ارتقاست.

نه. i10 نیومده! همون i3 , i5 , i7 هست که هر یکی دو سال، نسل جدیدش به بازار عرضه میشه.

در جواب پی ام شما، فرصتش نیست که بخوام براتون سوکت و چیپست و این موارد رو تدریس کنم! اینجا که کلاس درس نیست عزیز من... باید خودتون یاد بگیرید از جاهای دیگه. گوگل سرچ کنید: "سوکت چیست؟"

در مورد انتظار شما از گیم و این موارد هم من خبر ندارم! شما می بینید یکی 2 میلیون سیستم می خره! 10 سال کار می کنه! میگه عالیه!
    یکی دیگه 10 میلیون سیستم می خره، سال بعدش میگه قدیمی شده. ضعیف شده و این حرفا!!!

اما به اعتقاد من یک سیستم 5 میلیونی، توانایی اجرای بازی های روز دنیا رو در بالاترین سطح ممکن تا نهایتاً 3 سال داره.

هارد یا قطعه ی دیگه هم دارید، بفروشید. همه رو نو بخرید. چون ممکنه عمر مفیدش تمام شده باشه و دیگه صلاح نیست داشته باشید.
    سلام دوباره و تشکر ویژه

داداش یه چند تا سوال دیگه مونده شرمندت

اول بگم منظور من از بازی بالاترین سطح ممکن نیست الان مثلا در سطح خیلی خوب بازی کنه و تا 5-6 سال دیگه هم در سطح متوسط به ضعیف کیفیت بازی بتونه بدون مکث و گیر کردن بازی کنه

چون من باید برای این سیستم هارد و ssd هم بخرم ( درسته ؟ ) حدود 400-500 تومن دیگه باید بدم با 5 میلیون و نیم بهترین کامپیوتری که میتونم بگیرم برای بازی و کارهای عمرانی چی میتونم بگیرم ؟ با همون سطحی که گفتم این سیستم پیشنهادی تا چند سال دیگه برام رو بورسه ؟؟ و تا چند سال دیگه قابلیت آپگرید داره ؟

این سیستمی که پیشنهاد میدین بهتره یا همین سیستم دست دومه ؟ این سیستم دست دومه تا چند سال دیگه میشه با همین سطح انتظاری که گفتم باهاش بازی کرد ؟

اگه درست فهمیده باشم منظورتون هست که اگه سیستم دست دومه رو بخرم تا سالهای بیشتری میتونم باهاش بازی کنم و قدرتش بیشتره ولی توانای عوض کردن قطعه و به روز کردنش کمتر از سیستم نو و جدیدی هست که با همین قیمت تهیه کنم درسته ؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

آها. اگر اینطور حساب کنید، بله. تا 5-6 سال جواب میده.

بله. حدود 200 هارد معمولی میشه. حداقل 370 هم اس اس دی.

در مورد اون لیستی که خودتون دادین، فقط پردازنده اش قابلیت آپگرید نیست. سایر قطعات رو می تونید ارتقا بدید.

این سیستم دست دومه، گرافیکش اونقدر قوی نیست که تا 5-6 سال جواب بده!
    به نظرم سیستم رو بدون کارت گرافیک و کولر ازش 3/5 بخرید.
    بعد کارت گرافیک و کولر رو خودتون جدا تهیه کنید. یه کارت در حد 1/5 میلیون می خرید.

در مورد اظهار نظر آخرتون هم بله. تقریباً منظورم همینه.
    Last edited by Hessam 2; 13-05-2014 at 14:53.

9. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

آها. اگر اینطور حساب کنید، بله. تا 5-6 سال جواب میده.

بله. حدود 200 هارد معمولی میشه. حداقل 370 هم اس اس دی.

در مورد اون لیستی که خودتون دادین، فقط پردازنده اش قابلیت آپگرید نیست. سایر قطعات رو می تونید ارتقا بدید.

این سیستم دست دومه، گرافیکش اونقدر قوی نیست که تا 5-6 سال جواب بده!
    به نظرم سیستم رو بدون کارت گرافیک و کولر ازش 3/5 بخرید.
    بعد کارت گرافیک و کولر رو خودتون جدا تهیه کنید. یه کارت در حد 1/5 میلیون می خرید.

در مورد اظهار نظر آخرتون هم بله. تقریباً منظورم همینه.
    خیلی ممنون داداش خدا خیرت بده از آشفتگی درم اووردی

فقط یه سوال دیگه اگه قبول نکرد بدون گرافیک و کولر بده همش رو با هم بخرم یا سیتم نو بخرم تا 5.5-6 تومن ؟؟ یا اینکه همین رو فعلا بخرم تا چند سال گرافیکش کار میده ؟؟ بعدش گرافیک رو عوض کنم اون موقع هم پشتیبانی میشه این سیستم ؟؟
    Last edited by AMIR TERROR; 13-05-2014 at 15:36.

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خواهش می کنـــــم.

تا 5-6 سال دیگه کارت های گرافیک تحت PCI Express 4 به بازار میاد! طبیعتاً امکان ارتقا از حیث کارت گرافیک برای شما وجود نداره! (مگر با تعویض مادربرد و پردازنده به نسل جدید)

کارت 7950 هم نهایتاً امسال و سال دیگه جواب بده. بعد ممکنه اذیتتون کنه! با توجه به اینکه دست کم 2-3 سال از عمر مفیدش گذشته و تقریباً میشه گفت در حال حاضر در بازار نیست و از رده خارج هست!

تا 5-6 سال دیگه کلاً باید دست کم 2-3 تومنی برای این سیستم قطعاً خرج کنید! شکی وجود نداره! فقط کارت گرافیک نیست که می بایست ارتقا پیدا کنه!

12. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه faramarz_mit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

خیلی ممنون داداش خدا خیرت بده از آشفتگی درم اووردی

فقط یه سوال دیگه اگه قبول نکرد بدون گرافیک و کولر بده همش رو با هم بخرم یا سیتم نو بخرم تا 5.5-6 تومن ؟؟ یا اینکه همین رو فعلا بخرم تا چند سال گرافیکش کار میده ؟؟ بعدش گرافیک رو عوض کنم اون موقع هم پشتیبانی میشه این سیستم ؟؟
    اگه ميخواي 5.5-6 تومن خرج كني يه سيستم نو بخري خيلي بهتره
    به خود حسام بگي ميتونه برات يه سيستم خيلي خوب ببنده

14. 2 کاربر از faramarz_mit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

خواهش می کنـــــم.

تا 5-6 سال دیگه کارت های گرافیک تحت PCI Express 4 به بازار میاد! طبیعتاً امکان ارتقا از حیث کارت گرافیک برای شما وجود نداره! (مگر با تعویض مادربرد و پردازنده به نسل جدید)

کارت 7950 هم نهایتاً امسال و سال دیگه جواب بده. بعد ممکنه اذیتتون کنه! با توجه به اینکه دست کم 2-3 سال از عمر مفیدش گذشته و تقریباً میشه گفت در حال حاضر در بازار نیست و از رده خارج هست!

تا 5-6 سال دیگه کلاً باید دست کم 2-3 تومنی برای این سیستم قطعاً خرج کنید! شکی وجود نداره! فقط کارت گرافیک نیست که می بایست ارتقا پیدا کنه!
    یعنی با این حرف ها یه کم از توقعاتم کم کنم و یه کم بودجه رو افزایش بدم و یه کامپیوتر نو بدون دردسر بگیرم

با 5 تومن حد اکثر حدکثر 5.5 کامپیوتر با همه چیز هاش ( مانیتور کیس کامل و هارد و ماوس و کیبورد ) بهترین چیز برای کاربری من که گیم + عمرانی هست چی میشه گرفت که تا 5-6 سال دیگه حداقل با قدرت کار کنه و بعدش هم در حد یه کامپیوتر معمولی رو باشه و بازی ها رو در کیفیت پایین بدون اشکال بیاره از همین سری های جدید باشه ترجیحا که مدت بالا پشتیبانی بشه و به این زودی ها از دوره خارج نشه

قدرت و توانایی دستگاه هم مسلما بالاترین اولویت رو داره

ممنون میشم بهترین و جدیدترین سیستمی که میتونید رو برام بنویسید چون تا 5-6 سال دیگه قصد تعویض هیچ قطعه ایش رو ندازم

تشکرات بسیار

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •