خب به هر حال واقعیته. اگرچه توقف تولید شده! اما این به این معنا نیست که قابل استفاده نباشه!
اما در کل به نظرم سیستم جدید بخرید، بهتره! البته اگر با تمام لوازم جانبی باشه، که خب حداکثر 4 تومن برای سیستم می مونه و 1 تومنی مابقی مانیتور و لوازم جانبی! شاید از سیستم فوق قوی تر نباشه، اما حداقلش اینه که جدید و قابل ارتقاست.
نه. i10 نیومده! همون i3 , i5 , i7 هست که هر یکی دو سال، نسل جدیدش به بازار عرضه میشه.
در جواب پی ام شما، فرصتش نیست که بخوام براتون سوکت و چیپست و این موارد رو تدریس کنم! اینجا که کلاس درس نیست عزیز من... باید خودتون یاد بگیرید از جاهای دیگه. گوگل سرچ کنید: "سوکت چیست؟"
در مورد انتظار شما از گیم و این موارد هم من خبر ندارم! شما می بینید یکی 2 میلیون سیستم می خره! 10 سال کار می کنه! میگه عالیه!
یکی دیگه 10 میلیون سیستم می خره، سال بعدش میگه قدیمی شده. ضعیف شده و این حرفا!!!
اما به اعتقاد من یک سیستم 5 میلیونی، توانایی اجرای بازی های روز دنیا رو در بالاترین سطح ممکن تا نهایتاً 3 سال داره.
هارد یا قطعه ی دیگه هم دارید، بفروشید. همه رو نو بخرید. چون ممکنه عمر مفیدش تمام شده باشه و دیگه صلاح نیست داشته باشید.