تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: آیا مودم وایرلسم هــــک شده؟!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض آیا مودم وایرلسم هــــک شده؟!!

سلام به همگی
    من یه مدتیه میبینم چراغ wireless مودمم هی چشمک میزنه انگار داره استفاده میشه گوشیمو چک کردم دیدم وایرلسش خاموشه و احتمال دادم یکی اومده -- کرده داره استفاده میکنه از مودم خلاصه اومدم رمزشو عوض کردم درست شد
    امروز دیدم ا بازم دار چراغش چشمک میزنه (یعنی طرف اینهمه حرفه ایه در عرض 12 ساعت ه ک کرده؟!!) خلاصه بازم رمزشو عوض کردم اینبار حروف دادم ولی بازم هر از چند گاهی یه چشمکی میزنه حالا نمیدونم شاید فردا باز زیاد چشمک زد
    میخواستم ببینم -- میکنن یا مودم مشکل داره؟
    بعد وقتی شی ل تر شکنو روشن میکنم چشمکا خیلی زیاد میشن انگار رسما داره دیتا میده!!نمیدونم مشکل چیه شاید مشکل از سیستممه یا مودمه جالبیش اینجاست با روشن شدن ش شکن بیشترم میشه
    ممنون میشم کمک کنید
    آقا چرا کلمه "ه ک" به صورت " -- " نمایش داده میشه گند زده شد به اسم تاپیک
    Last edited by armin_gera; 11-05-2014 at 23:04.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    نه دوست عزیز شما هــک نشدید. میتوانید رمزتون رو عوض کنید یا تنظیمات تخصصی را در مودمتون اعمال کنید
    اما بخث چشمک زدن یک بحث کلی هست که در حالت ارتباط با گیرنده که میتونه موبایل یا لب تاپ یا پی سی باشه این حالت چشمک زدن یعنی مودم برای اماده باش بودن پکت هایی با حجم های کم به گیرنده ارسال میکنه تا این ارتباط رو حفظ کنه.
    اما اگر شما چشمک زدن مودم رو با سرعت بسیار زیاد می بیند اونموقع یعنی داره از مودم استفاده میشه ولی چشمک هایی که چند ثانیه یک بار اتفاق می افته اصولا به جهت پایدار بودن ارتباط بین مودم و دستگاه هست.
    ممکن هست بین این چشمک زدن ها چشمک های دبل هم بوجود بیاده .
    اما دسترسی به اطلاعات مودم به همین راحتی ها نیست و دانش شبکه ای میخواد!

پ ن : یک سری کلمات حساس در سایت فیــلتر شدند . به همین دلیل بعد از نوشتن آنها و ارسال پست اون کلمات حذف میشوند.

3. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    نه دوست عزیز شما هــک نشدید. میتوانید رمزتون رو عوض کنید یا تنظیمات تخصصی را در مودمتون اعمال کنید
    اما بخث چشمک زدن یک بحث کلی هست که در حالت ارتباط با گیرنده که میتونه موبایل یا لب تاپ یا پی سی باشه این حالت چشمک زدن یعنی مودم برای اماده باش بودن پکت هایی با حجم های کم به گیرنده ارسال میکنه تا این ارتباط رو حفظ کنه.
    اما اگر شما چشمک زدن مودم رو با سرعت بسیار زیاد می بیند اونموقع یعنی داره از مودم استفاده میشه ولی چشمک هایی که چند ثانیه یک بار اتفاق می افته اصولا به جهت پایدار بودن ارتباط بین مودم و دستگاه هست.
    ممکن هست بین این چشمک زدن ها چشمک های دبل هم بوجود بیاده .
    اما دسترسی به اطلاعات مودم به همین راحتی ها نیست و دانش شبکه ای میخواد!

پ ن : یک سری کلمات حساس در سایت فیــلتر شدند . به همین دلیل بعد از نوشتن آنها و ارسال پست اون کلمات حذف میشوند.
    من فقط با گوشی کانکت میشم که اون لحظه وایرلس گوشیو کلا خاموش کردم ولی بازم اون چشمکا بود هر دو ثانیه چند تا چشمک
    والا فک میکنم مشکل از ف ی ل ت ر شکنه چون وقتی روشنش میکنم چراغ وایرلس مودم انگار حسابی داره دیتا رد و بدل میکنه!!حسابی چشمک مداوم میزنه نمیدونم ف شکن چه ربطی به وایرلس مودم داره؟!!!

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

با سلام - دوستان سوالی در مورد ه * ک دارم- فرض کنید که کاربری از ISP به نام A در شهر تهران استفاده می کند ، و توسط هکری ، مودم کاربر -- می شود و هکر از اینترنت حجمی او استفاده میکند حالا سوالم اینه که با توجه به تجربه و دانش شما، کدام یکی از موارد زیر در مورد هویت هکر درست هست???
    1- هکر از دقیقا از همان ISP به نام A استفاده کرده و ممکن هست در هر استانی از کشور باشد
    2- هکر از دقیقا از همان ISP به نام A استفاده کرده وحتما استان تهران بوده
    3- هکر از هر ISP و هر استانی از کشور می تواند باشد

لطفا راهنمایی کنید - مرسی

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

با سلام - دوستان سوالی در مورد ه * ک دارم- فرض کنید که کاربری از ISP به نام A در شهر تهران استفاده می کند ، و توسط هکری ، مودم کاربر -- می شود و هکر از اینترنت حجمی او استفاده میکند حالا سوالم اینه که با توجه به تجربه و دانش شما، کدام یکی از موارد زیر در مورد هویت هکر درست هست???
    1- هکر از دقیقا از همان ISP به نام A استفاده کرده و ممکن هست در هر استانی از کشور باشد
    2- هکر از دقیقا از همان ISP به نام A استفاده کرده وحتما استان تهران بوده
    3- هکر از هر ISP و هر استانی از کشور می تواند باشد

لطفا راهنمایی کنید - مرسی
    سلام دوست عزیز
    بحث دزدی اطلاعتی ارتباطی به ISP ندارد . اگر منظور هــک کردن مودم است. مودم دارای محدوده ی مشخصی است که باید در اون محدوده دسترسی ها انجام شود.
    با توجه به اینکه خصوص تلفن منحصر به فرد است، این بخش را باید تکنسین های مخابراتی بررسی کنند

اما در مورد مودم استفاده از نکات امنیتی باید مد نظر قرار بگیرد:

• در ساده ترین حالت استفاده از پسورد برای وای فای
    • و در حالت بعدی مخفی کردن مشخصه وای فای ( Hide Access point)
    • در مواردی میتونین حداکثر دستگاه هایی که به مودم متصل میشوند هم مشخص کنید (Max Clients)
    • استفاده از Authentication قوی
    • استفاده از بخش فیلتر کردن مک آدرس. وارد کردن مک آدرس دستگاه هایی که میخوایم به مودم متصل بشوند( غیر از آنها متصل نمیشوند)
    • و...

داره خودمونی میشه abcdwxyz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    بنده هم همچین مشکلی دارم ولی بجای چراغ وایرلس چراغ اینترنت (اتصال کابلی) مدام چشمک میزنه و عجیب اینکه وقتی کابل رو از کامپیوتر جدا میکنم همچنان چشمک میزنه ولی وقتی کابل تلفن رو از مودم جدا میکنم چراغ ثابت و بعد خاموش میشه!!! وایرلس هم اصلا خاموشه. سرعت هم خیلی کم شده...

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام.
    بنده هم همچین مشکلی دارم ولی بجای چراغ وایرلس چراغ اینترنت (اتصال کابلی) مدام چشمک میزنه و عجیب اینکه وقتی کابل رو از کامپیوتر جدا میکنم همچنان چشمک میزنه ولی وقتی کابل تلفن رو از مودم جدا میکنم چراغ ثابت و بعد خاموش میشه!!! وایرلس هم اصلا خاموشه. سرعت هم خیلی کم شده...
    وقتی کابل رو از مودم جدا می کنید که باید خاموش بشه؟
    مودمتون چیه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

وقتی کابل رو از مودم جدا می کنید که باید خاموش بشه؟
    مودمتون چیه؟
    D-LINK 2730U
    منظورم کابل خط تلفن بود...فقط وقتی اون رو جدا میکنم چراغ دیگه چشمک نمیزنه و چراغ خاموش میشه نه مودم...

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

D-LINK 2730U
    منظورم کابل خط تلفن بود...فقط وقتی اون رو جدا میکنم چراغ دیگه چشمک نمیزنه و چراغ خاموش میشه نه مودم...
    ببین چراغ کره ی زمین ثابته؟و در حال چشمک زدن؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببین چراغ کره ی زمین ثابته؟و در حال چشمک زدن؟
    دقیقا منظورم همون چراغ کره زمین هست که مدام چشمک میزنه. البته راستش بگیر نگیر شده یعنی بعضی وقت ها اینجوری میشه فقط عجیبه که چرا هر وقت اینجوری میشد، با وجود خاموش بودن وایرلس و جدا کردن کابل شبکه از کامپیوتر باز هم چشمک میزد!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •