تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 13 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 122

نام تاپيک: چشم چرانی

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض چشم چرانی

چشم چراني يا "(voyeurism)" واژه اي فرانسوي است، گرفته شده از "وير" به معناي "تماشاگر".

اين اختلال از لحاظ جسمي براي فرد چشم چران مضر نيست اما براي قرباني آن ناراحت کننده است.

فرد چشم چران داراي تکانه اي غير قابل کنترل براي ديد زدن ديگران و معمولا غريبه ها به طور دزدانه دارد.

چنين فردي کشش تکرار شونده اي را براي مشاهده کردن ديگران از درون پنجره ها، پارکها، اماکن خاص مانند حمامها ، استخر و.. دارد.

حتما در اخبار و روزنامه ها با مطالبي در مورد نصب دوربينهاي مخفي در اطاقهاي پرو، سالنهاي آرايش زنانه، باشگاههاي ورزشي و.. مواجه شده ايد. افرادي که مرتکب اين اعمال غير اخلاقي مي شوند عمدتا دچار اين اختلال هستند.

چشم چرانها عموما مرد هستند و معمولا خود را مخفي نگه مي دارند.
    .
    .
    .
    من با انسان های متعددی اعم از آقا و خانم در این زمینه صحبت کردم.

برخی از آقایان معتقدند چشم چرانی مشکلی ندارد و باید از زیبایی لذت برد، عده ای معتقدند اگر خانمی پوششی دارد که جلب توجه میکند، پس خودش هم مشکلی با اینکه دید زده شود ندارد.
    عده ای هم چشم چرانی را عملی پلید و برگرفته از هوس میدانند و معتقدند این میل به دید زدن باید سرکوب شود.

بسیاری از خانم ها از اینکه مخفیانه یا حتی علنا دید زده شوند ناراحت میشوند و از طرفی عده ای جلب توجه را بسیار خوب دانسته و از اینکه خیلی ها به آنها نظری بیاندازند لذت میبرند و انرا به معنای بیشتر جذاب بودن میپندارند و معتقدند زن هم حق دارد زیبا باشد و این مشکل مردان است که قادر به کنترل نگاه های خود نیستند.

نظر شما در قبال چشم چرانی چیست؟
    آیا اصلا چیزی به نام چشم چرانی را قبول دارید؟ اگر دارید بیشتر در چه حوزه ها و مکان هایی آنرا مجاز یا غیر مجاز میدانید؟
    اگر معتقدید یک اختلال است، چه راه هایی برای درمان یا پیشگیری از آن توصیه میکنید؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

مثل برنامه های رسانه خوبه!!!فقط وقتش کمه!!

3. 3 کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

یه بحث مذهبی باز. ولی من سعی میکنم از دید مذهب به اون نگاه نکنم. سعی کنم با اصول اخلاقی و انسانی جواب بدم:

تجربه ثابت کرده دیدن فیلم ها و تصاویر زشت و مبتذل یا به قول شما همون چشم چرانی باعث بلوغ زود رس میشه.

خاطره ای براتون تعریف میکنم خالی از لطف نیست: ( از یکی از آشنایان)

" پسرم رو که هفت سالش بود چند روزی فرستادم خونه ی یکی از آشنایان و فراموش کردم که ماهواره دارند. ( نگاه انتقادی به ماهواره ندارم. منظورم همون تصاویر مبتذله)
    چند روزی اونجا موند. بعد که آوردمش خونه. باهم رفتیم یه مهمونی. ( دیدم بچه شش و هفت ساله داره یه حرکاتی با دوستش توی جمع انجام میده که برام عجیب بود)
    ازش پرسیدم چکار میکنی؟ گفت تو ماهواره دیدم."

یعنی یه بچه شش هفت ساله که هنوز درکی از این مسایل نداره وارد این موضوع میشه.
    بزرگترین تقصیر رو در اینجا فرد که نگاه میکنه نداره مقصر به وجود آورنده ی اونه یعنی عمدتا زن ها. ( قصد توهین به زن ها رو ندارم).

5. 8 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

یک وقت یک نفر هست که داره به یک زن زیبا نگاه می کنه اما بدون منظور این نگاه رو می کنه و کلا دلش پاکه.ببینید وقتی یک زن زیبا از جلوی عده ای رد می شود بعضی ها(مرد ها) فقط یک نگاهی می کنند و دیگر تمام.اما یک سری هم به این اکتفا نمی کنند.و توی ذهنشون افکار پلیدی رو درست می کنند. این بستگی به اون فرد داره که واقعا منظورش از چشم چرانی چیه.وقتی واقعا یک وقت زن زیبایی از جلوی یک مرد رد میشه طرف چون صورت قشنگی داره بدون هیچ منظوری یک نگاهی میندازه اما نه یه جوری که تا ساعت ها خیره بشه و باعث اذیت شدن اون فرد بشه.اما یک فردی هم هست با اینکه زن هم داره اما علاوه بر چشم چرونی به یک چیزای دیگه فکر میکنه!!!!

7. 4 کاربر از رضاس1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

یه بحث مذهبی باز. ولی من سعی میکنم از دید مذهب به اون نگاه نکنم. سعی کنم با اصول اخلاقی و انسانی جواب بدم:

تجربه ثابت کرده دیدن فیلم ها و تصاویر زشت و مبتذل یا به قول شما همون چشم چرانی باعث بلوغ زود رس میشه.
    البته فکر نکنم این قضیه ارتباط خاصی به مذاهب داشته باشه !!!
    بیشتر یک بحث غریزی- روانی هست.

مثلا من با یکی از دوستان که از قضا مذهبی هم بودن تو دانشگاه قدم میزدم، دیدم ایشون مدام زیر لبشون نفرین میکنن !!
    ازش پرسیدم چرا اینجوری میکنی؟ دیدم خانم هایی رد میشدن که مانتوشون مثلا تنگ بود یا آستین کوتاه بود و...

در حالیکه من خودم اصلا توجه نداشتم کسی چه لباسی داره که بخوام چشم بندازم یا نه، ایشون بدون وجود ابتذال فکری و ماهواره و... نگاهی سریع مینداخت و تجزیه تحلیل میکرد و خشمگین میشد.

قدمت این داستان چشم چرانی هم از زمان هایی هست که حتی فیلم و عکس و سینما و... نبوده.
    اگر مثلا بگیم تو ایران باستان چشم چرانی چرا نبوده، چون زن ها بیرون از خانه نمیومدن یا اگرم میومدن گونی پیچ بودن !!!

9. 8 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

به گزارش دیلی تلگراف، مردها به طور میانگین روزانه 43 دقیقه را صرف خیره شدن به 10 زن مختلف می كنند كه این میزان برابر با 259 ساعت یا تقریبا 11 روز در سال است كه در فاصله بین 18 تا 50 سالگی بالغ بر 11 ماه و 11 روز می شود.

محققان دریافته اند كه تنها این نوع مردها نیستند كه جنس مخالف را ستایش می كنند بلكه زنها نیز روزانه 20 دقیقه را صرف نگاه كردن به 6 مرد مختلف می كنند!! این میزان نیز برابر با 6 ماه به طور كلی بین 18 تا 50 سالگی است.

مارك آیرلند سخنگوی مركز كوداك لنز ویژن كه این نظرسنجی را انجام داده است، گفت: مردها مشهور به نگاه كردن به زنها هستند، اما جالب است بدانیم كه آنها واقعا چه مدت را صرف این كار می كنند.

به طور كلی یك سال از زندگی مردان صرف قفل كردن چشمهای آنها بر روی جنس مخالف می شود.

وی افزود: علاوه بر این زمان باید متوجه بود كه مردان اگر بخواهند زنی را تحت تأثیر قرار دهند حتی حاضر به ول كردن كار خود و توقف فعالیتهای كاری تا انجام این كار هستند.

این نظر سنجی بر روی 3 هزار نفر نشان داد كه سوپرماركت مهمترین نقطه تبادل این نگاههاست و بعد از آن مشروب فروشیها و كلوپهای شبانه قرار دارند.

اما در حالی كه اكثریت مردان و زنان از اینكه كسی به آنها نگاه كند، احساس مورد توجه قرار گرفتن می كنند، اما افراد بیشتر دوست دارند به آن ها نگاه نشود.

مردها با 19 درصد در برابر زنها با 9 درصد معتقدند از اینكه كسی به آنها خیره شود، احساس خوشحالی می كنند. 16 درصد دختران از این كار احساس ناراحتی كرده و 20 درصد نیز می گویند این كار آنها را خجالت زده می كند.
    بیش از 40 درصد زنان چشم را اولین جذابیتی دانسته اند كه در نگاه اول به چشم آنها رسیده است، در حالیكه همین تعداد از مردان معتقدند كه چشم آنها در ابتدا مجذوب وضع كلی بدن زن می شود !!

11. 6 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه **EHSAN**'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

از مهمترین لذت های انسان همین چشم چرانیه که میفرمایید. خوب این کار شاید از نظر ظاهری و جسمی انسان رو راضی نگه داره.
    اما از مهمترین رکن های رفتن به سوی کار های خلاف و روابط نا متعارف جنسی همین دیدن میباشد.

و به قول یکی از بزرگان: ​چه بسیار دیدن های کوتاهی که حسرتی طولانی در پی دارد.

13. 4 کاربر از **EHSAN** بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ممنونم راسل جان، تصوری که از چشم چرانی داشتم رو این متن عوض کرد و متوجه شدم اون چیزی که ما توو جامعه از چشم چرانی یاد میکنیم متفاوته با این به نوعی بیماری.
    وارد بحثتون نمیشم چون اصرار بعضیها رو به مذهبی، جنسیتی و جنجالی کردن ی بحث عادی واقعن نمیفهمم اما به طور ساده میگم که جدا از این بیماری (از نظر من بیماری) زن دوست داره تن نازی و خودنمایی کنه و این در طبیعتش هست که همیشه زیبا و جذاب باشه و دیده بشه!
    اینکه به یک زن نگاه کنیم و اون رو ببینیم مشکلی ایجاد نمیکنه و به نظرم حتا باعث اعتماد به نفس بیشتر اون خانم میشه، بلکه نوع نگاه هستش مهمه و نوع نگاه هستش که یک خانم رو خوشحال میکنه یا میرنجونه. در نوع نگاهامون دقت کنیم، یک زن قدرت تشخیص نوع نگاه رو داره.

15. 5 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

ممنونم راسل جان، تصوری که از چشم چرانی داشتم رو این متن عوض کرد و متوجه شدم اون چیزی که ما توو جامعه از چشم چرانی یاد میکنیم متفاوته با این به نوعی بیماری.
    وارد بحثتون نمیشم چون اصرار بعضیها رو به مذهبی، جنسیتی و جنجالی کردن ی بحث عادی واقعن نمیفهمم اما به طور ساده میگم که جدا از این بیماری (از نظر من بیماری) زن دوست داره تن نازی و خودنمایی کنه و این در طبیعتش هست که همیشه زیبا و جذاب باشه و دیده بشه!
    اینکه به یک زن نگاه کنیم و اون رو ببینیم مشکلی ایجاد نمیکنه و به نظرم حتا باعث اعتماد به نفس بیشتر اون خانم میشه، بلکه نوع نگاه هستش مهمه و نوع نگاه هستش که یک خانم رو خوشحال میکنه یا میرنجونه. در نوع نگاهامون دقت کنیم، یک زن قدرت تشخیص نوع نگاه رو داره.
    نوع نگاه همراه با تمجید منظورتون چی هست؟

مثلا من چند وقت پیش دیدم در یکی از راهروهای دانشگاه عده ای از برادران نشستن و هر خواهری که رد میشه بهش امتیاز میدن !!
    آخر سر جمع میزنن چه کسی بیشترین امتیاز رو کسب کرد!
    یه جورایی مثل سالن فشن شو. البته امتیاز تمجیدی !!!

و برای من واقعا سئوال هست اگر ما بخواهیم از چهره و اندام یک نفر تعریف کنیم حتی با نیتی کاملا مثبت، چطوری میشه گفت که پس از ان برداشت هایی نشه، اینکه ممکن هست یا نه....

17. 6 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

و برای من واقعا سئوال هست اگر ما بخواهیم از چهره و اندام یک نفر تعریف کنیم حتی با نیتی کاملا مثبت، چطوری میشه گفت که پس از ان برداشت هایی نشه، اینکه ممکن هست یا نه....
    چرا نشه؟
    اين يك امر رايجه اگر يك خانم يا اقايي با پوشيدن لباس يا ارايش و ...زيباتر به نظر برسن ميشه با به كاربردن الفاظي مثه "بهت مياد يا زيبا شديد و ...." تعريف كرد

ولي مساله مهم اينه كه اين تعريف رو هر محيطي برنمي تابه در يك محيطي كاملا عادي هست و حتي فرد منتظر كه ازش تمجيد بشه ولي در محيطي باعث دعواهاي ناموسي و كلي مسايل ديگه ميشه(بيشتر از اين بشكافم مثه تاپيك عوامل خرافه پرستي نيمه كاره ميمونه بحثمون)

.

19. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 13 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •