چه كسي به تازگي گوشي w810i گرفته؟
از گوشي رازي هستين؟ قابل برنامه ريزي هست؟
ميتونين منو راهنمايي كنين؟ از كجا گرفتين؟ چند؟ چه گارانتي ؟
ممنون از رههنماييتون![]()
چه كسي به تازگي گوشي w810i گرفته؟
گوشیه توپیه فقط چنتا مشکل داره یکی اینکه نرم افزاراش کمه یکی دیگه اینکه خیلی باگ داره مثلا بعضی موقع ها عکسو روی مموری استیک سیو نمی کنه و ...
fabdolvahab اون وقت بايد چي كار كرد؟ پيشنهاد داري گوشي ديگه اي بگيرم؟
من خودم اين گوشي رو دارمگوشیه توپیه فقط چنتا مشکل داره یکی اینکه نرم افزاراش کمه یکی دیگه اینکه خیلی باگ داره مثلا بعضی موقع ها عکسو روی مموری استیک سیو نمی کنه و ...
و همچين مشكلي نداره
من 1 ماه پيش گرفتمچه كسي به تازگي گوشي w810i گرفته؟
واقعا" راضيم / برنامه هاي جاوا كه خاب تعدادشون خيلي كمتر از برنامه هاي سيمباين هست![]()
والا من سمنان هستم و از همينجا گرفتم / من 345 گرفتم / گارانتي هم تو ايران كشكه ولي معتبر ترينش سياتل هست![]()
اگه خاستي بگيري ببين رو جعبه نوشته باشه مالزي و پشت گوشي هم نوشته باشه![]()
در ضمن ميتوني مشكلاتتو توي اين تاپيك بگي و بيخودي تاپيك باز نكني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by R@R#M@N; 29-08-2006 at 17:09.
سلام من به تازگي اين گوشي گرفتم ولي من با گوشي هاي مختلفي مثل d600,k750,6630,p900 كار كردم وبه همين دليل اين گوشي نتونست ارضا كنه ولي گوشي بدي نيست البته اگه به تبليغات كه ميگن سري w سري واكمن بهترين صدا رو داره توجه نكني (از نظر بلندي صدا خيلي كمه واز نظر كيفيت معمولي) ولي بادوربين عكاس 2مگا پيكسلي فيلم برداري نسبتا مناسب و طراحي علي هدفون از محسنات اين گوشي هست(كه البته همه اين محسنات درw800 نيز وجود دارد)
نتيجه: اين گوشي در كل گوشي بدي نيست اما تو اين رنج قيمت انتخاب هاي مناسب تري هم هست مثل 3250 ،w800,w550, k750 كه ميتوني با توجه به نياز هات يكي انتخاب كني
Last edited by ali_pari; 29-08-2006 at 17:33.
نمايندگي ميگه 400000 تومان!!!!! يني تو بازار ميشه مالزي اصل پيدا كرد؟
براي بلندي صدا ميتوني يه آمپيلي بگيري(از نظر بلندي صدا خيلي كمه واز نظر كيفيت معمولي)
حتما" 3250 كيفيتش بهتره
3250 با يه رم 512 ميشه 350 تومن (پس تو اين رنج قيمت نيست) همچنين هيچ وقت كيفيت صدا و مخصوصا" دوربين سوني رو كه اتو فو كوس داره رو ندارهنتيجه: اين گوشي در كل گوشي بدي نيست اما تو اين رنج قيمت انتخاب هاي مناسب تري هم هست مثل 3250 ،w800,w550, k750
ك750 هم عالي هست ولي با يه رم 512 و ايرفون هاي عالي سري دبليو ميشه همون 300 تومن در صورتي كه دبليو 810 خيلي كيفيت صداي بهتر و ال سي دي بهتري داره
دبليو 550 هم يكي از بزرگترين ايراداتش داشتن حافظه محدوده (256 مگ بدون اسلات كارت) همين قانع كنندست
دبليو 800 هم داداش كوچيكه ي 810 هست و يه سري مشكلات تو 800 بو د مثل مشكلات بلوتوس , همچنين 810 از 800 ارزونتره و داراي اي دي اي جي هست , همچنين داراي ديزايني خفن تر و شيك تر و رنگي قشنگتر نسبت به 800 ه
نتيجه : 810 بهترين انتخاب
300 تومنه نه 400 تومننمايندگي ميگه 400000 تومان!!!!! يني تو بازار ميشه مالزي اصل پيدا كرد؟![]()
بله چرا كه نشه ديگه وقتي مالزي باشه يعني اصله ديگه![]()
عزيز من خودم w810 ولي از كيفت اصلا از كا 750 بهنر نيست و صداي كا750 خيلي بلند تره
خودم كه مي خوام بفروشمش اين گوشي مايه ننگهبابا با به چه زبوني بگم صداي 7610 از اين گوشي بيشتره
![]()
![]()
بله بلندي داره ولي هيچ گوشي اين كيفيت رو نداره (تازه اونم تو اسپيكر)![]()
من فكر ميكنم شما يه چيزي ميخاي كه فقط صداش بلند باشه و از كيفيت صدا هيچي نميفهمي![]()
شما كه 7610 مونو رو با اين گوشي استريو سري دبليو مقايسه ميكني بهتره بري همون 7610 بخري بذاري تو گوشت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)