سلام
بنده یه مشکلی پیدا کردم.
بعد از ضربه ای که به پشت سرم خورده، از حدود یک روز بعدش موهای بدنم دارن بی رنگ و یا سفید میشن.
از ساق پا هم داره شروع میشه سفید شدنشون.
پیش دکترم که گفتم گفت فکر نمیکنم ربطی داشته باشه.
راهنمایی میفرمائید؟
سلام
بنده یه مشکلی پیدا کردم.
بعد از ضربه ای که به پشت سرم خورده، از حدود یک روز بعدش موهای بدنم دارن بی رنگ و یا سفید میشن.
از ساق پا هم داره شروع میشه سفید شدنشون.
پیش دکترم که گفتم گفت فکر نمیکنم ربطی داشته باشه.
راهنمایی میفرمائید؟
فقط موها؟ یا نقطا دیگه بدن هم هست؟ کاملا رنگ پریده و سفید شده یا کم رنگ؟
اونجایی که موها سفید شدن. پوست سر اون ناحیه چی؟ سفیده؟
باید برید متخصص پوست و مو. اونها این چیزها رو راحت تشخیص میدهند.
بله فقط موها، کاملا اونطور شده...
پوست اونجا هیچ مشکلی نداره.
متخصص پوست تماس گرفتیم میگه احتمال سرطان پوست هست ( ولی چه ربطی داره! )
به نظرم شما حضورا باید معاینه شوید توسط متخصص پوست.
مشکل اینه ضربه ای که به سرم خورده، یه سمت بدنم فلجه و نمیتونم برم بیرون... معمولا دکترها میان پیشم ولی این دکی نمیاد
در ابتدا با عرض تاسف به خاطر اتفاقی که به برای شما افتاده.
با یک آیینه چشم و دهان (مخاط دهان) خودتون رو مورد معاینه قرار بدید و اگر مشکلی بود همینجا اعلام بفرمایید. ( مثلا" تغییر رنگ)
ممکنه در دوران نقاهت بدلیل کمبود بعضی مواد مغذی و معدنی این مشکل براتون بوجود اومده باشه. ( مثلا" کمبود روی)
-
-
محل دقیق ضربه ای که به سرتون خورده رو اعلام کنید.
فك نكم سرطان باشه ولی بعضی مواقع در صورت بروز سرطان ملانوما که منشاش سلولهای رنگدانه سازه, سیستم دفاعی بدن علیهش آنتی بادی میسازه که ممکنه همین آنتی بادی رو سلولهای طبیعی رنگدانه بدن تو خالا و شايد موها تاثير بزاره و رنگشونو از دست بدن( ولىاين اتفاق بيشتر برا خالا ميوفته خودشم بعد جراحى غده سرطانى)
سپاس
خیر توی دهان تغییری نداشتم.
ولی چشمم به شدت قرمز شده بود که الان بهتره، الان هم دوبین شدم، هم گوش هام سنگین شدن، هم نصف بدنم بی حسه و هم تعادل ندارم. مثلا قاشق غذا رو میخوام بذارم دهنم میره اونور، اصلا جون هم ندارم. یعنی حتی برای نشستن و گردن رو بالا گرفتن هم مشکل دارم.
پشت سرم، دقیقا از بالای سر، تا موج پایین سر ( بیشتر نیمکره سمت چپ ) ضربه خورده
به نظر من اون دکتر چرت گفته...
ممکنه به خاطر استرس باشه؟
چون الان خوب نمیتونم حرف بزنم. لکنت زبان شدیدی گرفتم مثلا میخوام بگم علی شش بار ع رو تکرار میکنم بعد به زور علی میگم.
حواست به چشمت باشه چون ممکنه ترشح اشک تو اون سمت بدنت کم شه که میتونه تو دارز مدت به قرنیت آسیب بزنه.
بنظر منم چرت گفته!
احتمال اينكه سرطان پوست همچين تظاهري داشته باشه بعيده.
به نظر ميرسه شما دچار alopecia areata شديد.
در اين بيماري موها تغيير رنگ پيدا نميكنن.در واقع به خاطر استرسي كه وارد شده موها ميريزن و موهاي تازه رنگ دانه كمتري دارن.
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)