سلام
فکر کنم یکی از بزرگترین چالش های جامعه بشریتصبح زود از خواب بیدار شدن باشه..
توی این تاپیک میخوایم تجربه ها و تفکرات و دیدگاه های دوستان رو درباره اینکه چطوره صبح زود بلند بشیم تا کام روا باشیمبا هم به اشتراک بذاریم
خیلی ها دانشجو هستن یا شاغل یا مثل من در آستانه اعزام به خدمت...
همه هم هر روز درگیر این هستیم که چطوری صبح بیدار بشیم که کسل نباشیم و به کارهامون برسیم...
من تا قبلش شاغل بودم ولی الان به خاطر دوره اعزام به خدمت بیکارم...
به شخصه وقتی صبح دیر از خواب بلند میشم مثلا ساعت 11... از خودم بدم میاد...نمیدونم چرا...اصلا عصبی هستم ..احساس میکنم همه صبح بیدار شدن رفتن پی کار و زندگی شون و من گرفتم خوابیدم..انگار از همه چی عقب افتادم ...
برعکس وقتی صبح زود از خواب بلند میشم با اینکه خیلی سخته ولی خیلی سرحال هستم و به همه کارهام هم میرسم..
اصلا یه آرامشی عجیبی داره این صبح زود بیدار شدن..با اینکه خیلی سخته...
البته هر کسی یه تعریفی از صبح زود بیدار شدن داره منظور من از صبح زود ، 5 صبح نیست...
برای من یه صبح زود نرمال بین 7 تا حداکثر 8:30 هست...
که البته برای خیلی ها خیلی هم دیر هست ولی برای کسی که نه دانشجو هست نه شاغل و... مناسبه..
یه قانون کلیشه ای هست که میگن میخوای صبح زود بیدار بشی پس باید شب زود بخوابی...که اصلا به نظرم ارتباط مستقیم نداره و حداقل
من خودم اصلا نمیتونم شب زود بخوابم..چون خوابم نمیبره...و البته خیلی هم دیر نمیخوابم (ساعت 1:30 شب)
نظرتون چیه ؟ کیا دوست دارن صبح زود بیدار بشن ولی نمیونن ؟ و کیا اهل خوابن..؟
کیا یه ساعتی زودتر اصلا نمیتونن بیدار بشن و کیا اتوماتیک وار صبح زود بیدار میشن....؟
چه کسایی مثل من فکر میکنن و چه کسایی مخالفن...
خودتون چه روش هایی برای اینکه صبح زود بیدار بشین دارین ؟
منتظر نظراتون هستم و خودم سعی میکنم پست بذارم و با هم گفتگو کنیم...
پست های مفید هم سعی میکنم به پست اول تاپیک اضافه کنم...