تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 29

نام تاپيک: >>> چگونه صبح زود از خواب بیدار شویم ؟! <<<

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

13 >>> چگونه صبح زود از خواب بیدار شویم ؟! <<<

سلام
    فکر کنم یکی از بزرگترین چالش های جامعه بشریت صبح زود از خواب بیدار شدن باشه..

توی این تاپیک میخوایم تجربه ها و تفکرات و دیدگاه های دوستان رو درباره اینکه چطوره صبح زود بلند بشیم تا کام روا باشیم با هم به اشتراک بذاریم

خیلی ها دانشجو هستن یا شاغل یا مثل من در آستانه اعزام به خدمت...
    همه هم هر روز درگیر این هستیم که چطوری صبح بیدار بشیم که کسل نباشیم و به کارهامون برسیم...

من تا قبلش شاغل بودم ولی الان به خاطر دوره اعزام به خدمت بیکارم...
    به شخصه وقتی صبح دیر از خواب بلند میشم مثلا ساعت 11... از خودم بدم میاد...نمیدونم چرا... اصلا عصبی هستم ..احساس میکنم همه صبح بیدار شدن رفتن پی کار و زندگی شون و من گرفتم خوابیدم..انگار از همه چی عقب افتادم ...

برعکس وقتی صبح زود از خواب بلند میشم با اینکه خیلی سخته ولی خیلی سرحال هستم و به همه کارهام هم میرسم..
    اصلا یه آرامشی عجیبی داره این صبح زود بیدار شدن..با اینکه خیلی سخته...

البته هر کسی یه تعریفی از صبح زود بیدار شدن داره منظور من از صبح زود ، 5 صبح نیست...
    برای من یه صبح زود نرمال بین 7 تا حداکثر 8:30 هست...
    که البته برای خیلی ها خیلی هم دیر هست ولی برای کسی که نه دانشجو هست نه شاغل و... مناسبه..
    یه قانون کلیشه ای هست که میگن میخوای صبح زود بیدار بشی پس باید شب زود بخوابی...که اصلا به نظرم ارتباط مستقیم نداره و حداقل

من خودم اصلا نمیتونم شب زود بخوابم..چون خوابم نمیبره...و البته خیلی هم دیر نمیخوابم (ساعت 1:30 شب)

نظرتون چیه ؟ کیا دوست دارن صبح زود بیدار بشن ولی نمیونن ؟ و کیا اهل خوابن..؟
    کیا یه ساعتی زودتر اصلا نمیتونن بیدار بشن و کیا اتوماتیک وار صبح زود بیدار میشن....؟
    چه کسایی مثل من فکر میکنن و چه کسایی مخالفن...

خودتون چه روش هایی برای اینکه صبح زود بیدار بشین دارین ؟

منتظر نظراتون هستم و خودم سعی میکنم پست بذارم و با هم گفتگو کنیم...
    پست های مفید هم سعی میکنم به پست اول تاپیک اضافه کنم...
    Last edited by ali_agha1981; 09-05-2014 at 12:25.

2. 8 کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

یه قانون کلیشه ای هست که میگن میخوای صبح زود بیدار بشی پس باید شب زود بخوابی...
    این برای وقتیه که قبلش خوابت تنظیم باشه چون کسی که عادت کرده شب بعد از 1 بخوابه عمرا نتونه ساعت 8 شب بخوابه
    من یک سال این مشکل داشتم و کلا سه تا راه داری :
    اول شیوه سوسولی: زود بخوابی حالا شده با قرص و ... و یک محیط آروم
    دوم شیوه سربازی : یک کار مهم برای صبح داشته باشی تا مجبور بشی زود از خواب پاشی ( حالا میتونه قرار کاری باشه یا ورزشی یا هرچی )
    سوم شیوه شیرازی : دیرتر بخوابی شاید باورت نشه اما اینم راهیه ، شما 1 میخوابی؟ سعی کن بیدار بمونی تا 5 یا 6 صبح از اون طرف هرچقدر تونستی بخواب هرچی بیشتر بهتر
    روز بعد سعی کن تا ظهر بیدار بمونی و از اون طرف دوباره بخواب تا هر وقت که تونستی
    روز بعدش تا 6 بعد از ظهر بیدار بمون
    روز بعدش تا 8 یا 9
    با این پروسه حتی میتونی 5 صبحم بیدار شی اما وقتی دوباره کاری نداشته باشی و قراری یا ... نداشته باشی دوباره میخوابی و میشه همون ساعت 11 پس بهترین راه حل همون دومیه
    ( من خودم این شیوه سوم رو توی دو روز انجام میدم یعنی یک روز تا ظهر بیدارم و یک روز ساعت 8 شب میخوابم )
    اینکه تا ساعت 11 میخوابی برای هر بیکاری طبیعیه همه همینطورین
    در آخر همه چیز خواب عادته ، شما هرطوری عادت کنی همونطوری میخوابی و هر چقدر تایم این عادت بلند تر باشه تاثیرش دیرتر میره ( اینو اونایی که از خدمت میان میدونن )

4. 6 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

تایید میشه، من هم وقتی صبح از بیدار میشم اصلا یک حس فوق العاده ای دارم و هم برای بقیه روز خیلی پر انرژی هستم ولی وقتی تا ظهر میخوابم از خودم بدم میاد و زندگیم میشه تکرار کردن بی معنی روزها! یادش بخیر یادمه یک زمانی صبح ساعت 5 بلند میشم میرفتم ورزش میکردم واقعا فوق العاده بود وقتی اون ساعت بلند میشدم میدیدم همه خوابن و من برای ورزش میرفتم، کلا یک حس بی نظیری داشت!

به نظرم راهکارش اینه که برای خودتون یک برنامه ریزی ای بکنید و خودتون رو ملزم به رعایت اون برنامه کنید. یعنی ساعت خوابیدن و بیدار شدنتون کاملا از قبل تعیین شده باشه به طوریکه وقتی امروز از خواب بیدار میشید بدونید که شب چه ساعتی میخواهید بخوابید و همچنین اینکه صبح ها حتما برای خودتون یک فعالیتی در نظر بگیرید حالا هر چیزی میتونه باشیه مثلا ورزش کردن، کتاب خوندن، به بیرون رفتن و ...

یک نکته دیگه هم هست که 5-4 ساعت قبل از خوابیدن از خوردن محرک هایی مثل قهوه خودداری کنید.

6. 4 کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

بهترین روش:
    جای راحت نخواب.
    مثلا روی تخت نرم نخواب. توی هوای خنک نخواب(این بیشتر برای مناطق جنوبی خوبه که شبها هم هوا خیلی گرم میشه با روشن نکردن کولر راحت از خواب بیدار میشی).

البته به میزان خواب مورد نیاز هم بستگی داره برای اون قانون کلیشه ای، یعنی اگر کسی کلا کم خواب باشه، یه مقدار که خوابید بیدار میشه. یکی هم مثل من، ساعت 12 شب بخوابه، 12 روز بعدش بیدار میشه

8. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

کیا صبح ها اینجوری از خواب بیدار میشن ؟؟
    اینم روشیه....ولی من چند بار امتحان کردم ترجیح دادم یک آلارم بیشتر نذارم...
    چون شنیدن چند بار پیایی زنگ آلارم اول صبح با روان آدم بازی میکنه..

10. 2 کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام .
    مرکز فرماندهی کلِ بدن انسان مغز هست . تنبلیهای بدن از تنبلیِ مغز شروع میشه ( برنامه های بد - سافت ویرهای بد - عادتهای بد ) .
    همون کسی که حال نداره صبح زود حتی چشمهاش رو هم باز کنه , اگر یک سوسک یا موش یا عقرب بیاد روی صورتش یکدفعه مثل فشنگ میپره بالا و بلند میشه فرار میکنه .
    این همه انرژی کجا بود ؟ پس چرا قبلش حتی حال نداشت چشمش رو هم باز کنه ؟!!!

با یک پیام از مغز همه ی عضلات به سرعت فعال شد با تمام قدرت !!!.

پس کسی که حال نداره صبح زود بلند بشه علتش فقط و فقط تنبل شدن مغزش هست که دستور بلندشدن صادر نمیکنه .
    کسی که بر مغزش مسلط بشه دیگه از تنبلی رها میشه .
    تسلط بر برنامه های مغز همان اراده هست
    با مرکز تنبلی در مغزتون مبارزه و مخالفت کنین و بهش اعلان جنگ بدین وگرنه پشتتون رو به خاک میاره و دخلتون رو میاره حتی اگر ثروتمندترین و پرزورترین و مشهورترین آدم دنیا باشین .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 07-05-2014 at 11:32. دليل: تصحیح

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام

بیشترش مربوط میشه به نحوه زندگی کردن روزمرتون و اینکه برنامه و یا کارهایی که باید در طول روز انجام بدین اصلا روال مشخصی داره یا نه و بیشتر این مسائل مربوط میشه به بی نظمی که شاید برای

خیلی ها کلمه نا آشنایی باشه نه فقط در مورد خواب بلکه در مورد کل زندگی که مطمئنا ضربه جبران ناپذیری به آدم میزنه که بازم این مسئله ممکنه برای خیلی ها اصلا مسئله مهمی نباشه .

وقتی کسی برنامه خاصی رو تحت شرایط اجبار دنبال نکنه و تابم روزش در اختیار خودش باشه که چه کاری رو انجام بده یا نه هر چقدرم که سعی کنه تحت برنامه ریزی که برای خودش کرده عمل کنه

(تازه اگر برنامه ای وجود داشته باشه ) باز هم حتی به صورت ناخواسته ممکنه با کوچکترین اتفاقی از حالت از پیش تعیین شده خارج بشه و به مرور زمان هم براش تبدیل به یک عادت عادی بشه مثل

صیح زود از خواب پا شدن حالا اگر شما مجبور باشی هر روز سر ساعت مشخصی جایی حاضر باشی حتی اگر 5 صبحم باشه از خواب بیدار میشی و کم کم عادت میکنی و اینکه اگر این صبح از خواب بیدار شدن

با هدف مشخص تر و انگیزه بالاتر برای رسیدن به هدف های شخص باشه نه از روی اجبار به مراتب راحت تر انجام میگیره همراه با لذت بیشتر و ...

در مورد شب زود خوابیدن هم شما مطمئن باش که اگر مجبور باشی صبح مثلا ساعت 8 از خواب بیدار باشی و تا ساعت 11 شب به هیچ عنوان نتونی حتی 1 دقیقه بخوابی مطمئن باش شب نا خواسته بیهوش

میشی و اگر تا 21 روز ادامه داشته باشه این روند راحت برات تبدیل به عادت میشه .

موفق باشی .

13. 4 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shvalaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آي گفتي، يكي از بزرگترين معضلات و مشكلاتي كه من از اول دبستان كه مجبور بوديم صبح زود بيدار بشيم تا حالا دارم باهاش دست و پنجه نرم مي‌كنم همين صبح زود بيدار شدنه

مدتيه كه شبها خوابم نمي‌بره، تو تخت دراز مي‌كشم اما تا چهار و پنج بيدارم، از اون طرف هم ساعت هفت تا هشت بيدار ميشم كه برم سر كار، و هميشه هم دير مي‌رسم :-(

صبحها هم كه وقتي ساعتها زنگ مي‌زنن، يكي يكي خاموششون مي‌كنم بدون اينكه حتي بيدار شم،
    بعضي اوقات بيدار مي‌شم و اولين ساعت رو خاموش مي‌كنم، اما مثلا صداي زنگهاي بعدي رو اصلا نمي‌شنوم و حسابي خواب مي‌مونم

من ساعت بالاي تختم رو ميزون مي‌كنم، تلفن خونه رو هم ميزارم زنگ بزنه و بالاي سرم مي‌زارم، موبايلم رو هم يك ربع به يك ربع تنظيم مي‌كنم كه زنگ بزنه، تازه بعضي از روزها تا دو بعدازظهر نمي‌تونم از جام بلند شم.

و بله.... من هم حالم خيلي بد ميشه وقتي خيلي ميخوابم

چند ماهي است كه بابت همين خوابهاي زياد، ميرم دكتر، دكتر روان‌شناس، يه قرصي بهم داده بود اما زياد تاثيري نداشت اما حالا قرص ديگه‌اي اضافه كرده، اين خيلي خوبه
    بيشتر شبها ساعت دوازده كه ميرم بخوابم، نهايتا تا ساعت يك يا يك و نيم خوابم مي‌بره
    اما مهمتر از اون اينه كه صبح وقتي بيدار مي‌شم بلافاصله خوابم نمي‌گيره و كمتر از نيم ساعت طول ميكشه كه سرحال بشم و بيدار شم

اولش فكر ميكردم كه اين قرصها بي‌تاثيرن، اما وقتي براي عيد نوروز برنامه قرص خوردنم بهم ريخت و قطع شد، دوباره برگشتم سر جاي اولم و باورم شد كه اين قرص موثره....
    خوبيش اينه كه قرص خواب‌آور نيست و فقط خواب رو تنظيم ميكنه
    حالا شما بيكاري، من و بگو كه هم ميرم سر كار --- دو جا كار مي‌كنم و هم ميرم دانشگاه

بعضيها ميگن از اين چاي‌هاي گياهي مثل گل گاوزبان و ... اينها خيلي براي راحت خوابيدن موثره

من فقط يك بار امتحان كردم و بد نبود
    Last edited by shvalaie; 08-05-2014 at 12:04.

15. 2 کاربر از shvalaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

انگیزه هم توی بیدار شدن صبح خیلی مهمه

فرض کنید جام جهانی توی ایران برگزار بشه و به شما بلیط رایگان بدن و بازی ساعت 6 صبح باشه شما نه تنها از 5 بیدار میشید بلکه حتی ممکنه شب اصلا خوابتون هم نبره(از ذوق)

حالا به شما بگن فردا باید بری سر کار و ساعت کاری هم از 10 شروع میشه و از کارتون و همکاراتون اصلا خوشتون نمیاد ...با 100 تا ساعت به زور ساعت 9:55 بیدار میشید تازه کلی هم ناراحت میشید که چرا باید بیدار بشید

17. 5 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دقیق بیاد ندارم اما فاکتوری به نام ساعت بیولوژیک بدن داریم که اگر اشتباه نکنم با همکاری هیپوتالاموس باعث میشه که فرضا اگر برای مدتی مثلا یک هفته یا کمی بیشتر شما ساعت خاصی صبح بیدار بشی((حالا به زور زنگ ساعت یا کمک دیگران...))

بعد از گذشت این مدت، بدون اینکه نیازی باشه شما ساعتی برای زنگ خوردن تنظیم کنی خود به خود حدود همون ساعت از خواب بیدار میشی!
    البته این زمانی صادقه که اون نظم رو در بازه زمانی که گفتم مثلا یک هفته، حفظ کنی ! نه اینکه یبار 10 پاشی یبار 6 و...

در واقع شما به بدنتون نظم در بیداری رو القا میکنی
    همینه که میگن طرف عادت داره سحر خیزه!

19. 8 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •