تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: کدنویسی برای کلاینت ساید در asp.net با جاوا اسکریپت !

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_i3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

2 کدنویسی برای کلاینت ساید در asp.net با جاوا اسکریپت !

درود
    من چند وقتی هستش که کار با 4 ASP.NET با سی شارپ رو آغاز کردم(در محیط Microsoft Visual Studio 10.0)

چندتا سوال برام پیش اومده که امیدوارم جواب های کامل و مفیدی رو از دوستان تو این فروم ببینم!

برای اینکه وقت سرور گرفته نشود در طراحی صفحات تا آنجایی که امکان داشته باشد باید از کنترل های کلاینت ساید استفاده کرد و برای این کار باید با جاوا اسکریپت کدها را نوشت !
    من کدنویسی توسط خود asp.net که تو سی شارپ هست رو خیلی دوست دارم و این کار رو بلدم و از کدنویسی با این سینتکس لذت میبرم چون به نظرم سینتکسش خیلی منطقی و خیلی عالیه ولی حالا مواجه شدم با بخشی از کدنویسی که باید جاوا اسکریپت باید انجام شود(کدنویسی برای کلاینت ساید(سمت کلاینت) !

سوال های من اینجاست که :
    1- مگه asp.net و java script دوتا زبان جدا نیستند؟چرا باید برای یادگیری
    asp.net کدنویسی به زبان جاوا اسکریپت رو هم یاد گرفت ؟نمیشه این کار رو (کدنویسی برای کلاینت ساید(سمت کلاینت))از همون دستورات asp.net استفاده کرد؟تو ورژن های جدیدتر ویژوال استادیو این امکان وجود نداره ؟

2- من چقدر باید "جاوا اسکریپت" رو یاد بگیرم -حرفه ای (یعنی به صورت مجزا یه مدت برم رو یادگیری زبان "جاوا اسکریپت" وت بزارم)؟ یا یه آشنایی جزیی کفایت میکنه؟

3- به نظرتون من که الان وسط راهم برم "جاوا اسکریپت" رو یاد بگیرم ؟یا بزارم اول "asp.net" حذفه تی شم بعد برم تو کار "جاوا اسکریپت" ؟

4- و سوال اخر اینکه در ادامه من برای برنامه نویسی وب دیگه چه زبان هایی رو باید یاد بگیرم ؟واسه طراحی ظاهری که خیلی برام مهمه چه زبان هایی (در آینده)باید یادبگیرم ؟

ممنون از دوستانی که لطف کردن و این تاپیک طولانی رو خوندن .

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    1)
    محیط وب و بخصوص وب سایت ها تلفیقی از استانداردهای مختلف هستند.
    ایجاد یک صفحه وب وابسته به شناخت و تولید محتوای Html, CSS, Javascript است.

نقش برنامه نویسی سمت سرور مانند #C یا PHP در مدیریت و تولید خودکار این محتوا است.
    بدون یک زبان سروری ما یک محتوای ایستا و ثابت و همیشگی برای همه افراد خواهیم داشت.
    ولی زبان کدهای سمت سرور این محتوای نهایی را برای هر کاربر و بسته به شرایط بطور پویا و در لحظه تولید میکند.
    استفاده از یک زبان سروری به معنی عدم نیاز به Html, CSS, Javascript نیست، بلکه آنها را بسته به شرایط بطور پویا و درلحظه تولید و مدیریت میکنید.

مثال ساده ای میزنم تا تفاوت را بهتر درک کنید:
    فرض کنید میخواهیم ماوس را که روی دکمه ای بردیم رنگ آن عوض شود، برای همچین کار پیش پا افتاده ای که باید در کسری از ثانیه رخ دهد، نمیتوانید صفحه را به سرور فرستاده و آنجا با کدهای سمت سرور عملیات را مدیریت کنید، در مقابل جاوااسکریپت به سادگی این کار را انجام میدهد...
    یا باز و بسته شدن یک سری پنل و...

2)
    یادگیری و تسلط بر هرچه بیشتر بر Html, CSS, Javascript میتواند بسیار کمک کند، هرچه بیشتر بهتر!
    ولی در مورد جاوااسکریپت شاید اگر با jQuery هم آشنا باشید کفایت کند.
    کدهای jQuery بسیار کوتاه و ساده هستند و بین مرورگرهای مختلف هم تفاوت کمی دارد.

شخصاً خیلی از جاوااسکریپت خاطرات خوبی ندارم و مدام آدم را یاد کدهای طولانی، دیباگ سخت و متفاوت در مرورگرهای مختلف می اندازد، در واقع هر مرورگر یکطوری رفتار میکند.
    ولی کتابخانه jQuery خود با زبان Javascript نوشته شده و توابع بسیار راحت و با عملکرد یکسانی در مرورگرها دارد و درکل جذاب است، پیشنهاد میکنم، تحقیقی انجام دهید.

3)
    گمانم وابستگی یا محدودیتی در ترتیب یادگیری کدهای سمت کلاینت و سرور وجود ندارد.
    پیشنهاد میکنم هر دو را با هم پیش ببرید.
    البته برای سرور هم بجای WebForm پیشنهاد میکنم بسمت پروژه های MVC بروید.

4)
    HTML
    CSS
    Javascript/jQuery/Ajax
    #C
    ASP.Net MVC
    ---
    Entity Framework
    Linq
    SQL

موفق باشید.

3. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_i3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

ممنون از لطف و جوابتون استاد عزیز
    کلا کدنویسی سمت کلاینت خیلی خسته کننده هستش! چون اگه یه دستور رو اشتباه وارد کنی (از لحاظ املایی)تا زمان اجرا نمیفهمی که اشتباه بوده و تو محیط کدبیهاند asp.net تا یه حرف رو مینویسی همه کلماتی که با اون حرف شروع شده رو میاره و ... و به خاطر همین چیزها من asp.net رو به php ترجیح دادم!
    جاوا اسکریپت که دیگه جای خودش رو داره .خیلی دستوراتش جالب نیستن و دیباگی در کار نیست و کدها که بالا برن واسه ما مبتدی ها خیلی فهمیدنش سخت میشه !

کار این سه تا" Javascript/jQuery/Ajax " یه چیزه
    ؟یعنی از این سه تا فقط یکی رو یاد بگیری کافیه ؟
    ASP MVC چیه ؟میشه یه خورده توضیح بدید ؟

و درخواست آخر .دوستانی که تجربه رنامه نویسی asp.net دارن و تو این کار حرفه ای هستن . من یه پکیج حرفه ای وب میخوام که " asp.net و بقیه زبان های مرتبط بهش " رو به صورت کامل و فارسی آموزش بده . اگه WPF و #C هم باشه خیلی خوبه (بعد حرفه ای شدن تو وب میخوام برم سمت میندوز) ؟ دوستان اگه همچین پکیجی رو میشناسید بگید لطفا (به خاطر خدا فارسی باشه)؟

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    همانطورکه اشاره کردم Javascript زبان پایه برنامه نویسی سمت کلاینت است.

jQuery یک کتابخانه تولید شده بر اساس Javascript است که توابع و روش های بسیار ساده، کارآمد و تا حد بسیار زیادی سازگار با انواع مرورگرها را ارائه میدهد.
    مثلاً اگر بخواهم تمام جعبه های متنی روی فرم را مخفی کنم همچین دستوری کافی خواهد بود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نمونه مستندات سایت اصلی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ajax هم تکنولوژی برای ارتباط صفحات کلاینت با سرور در پسضمینه است.
    که برای شما میشود آشنایی با یکی دو تابع jQuery !!!
    در واقع Ajax در صفحات پیشرفته وبی اجازه میدهد بدون رفت و برگشت و Refresh کل صفحه، اطلاعات بخش کوچکی از صفحه با سرور مبادله و بروز شود.
    میتوانید برای شروع، فعلاً از آن صرف نظر کنید.

حتی میتوانید فعلا فقط به یادگیری بخش سمت سرور و #C مبادرت کنید.

==============

ASP.Net پلتفرم مرکزی مایکروسافت برای برنامه نویسی وب سایت ها است که این کار را با دوزبان #C و VB.Net ممکن میسازد.
    در حال حاضر ASP.Net دو معماری متفاوت، دو زاویه دید متفاوت، دو نوع پروژه متفاوت را ارائه میدهد.
    ASP.Net WebForm که شیوه قدیمی تر تولید وب سایت ها بوده
    و
    ASP.Net MVC که شیوه ای جدیدتر است و مبتنی بر نوعی معماری چند لایه و تولید Html بر اساس کدهای Razor است.

حرف و حدیث بین سادگی و قدرت بیشتر بین این روش ها بسیار است.
    ولی از این بحث ها بگذریم، چیزی که مشخص است، بهرحال MVC تکنولوژی جدید تری دارد و به راحتی در حال فتح پروژه های تازه تولید شده است و بنظر میرسد آینده بهتر و مطمئن تری خواهد داشت.

(((لازم بذکر است که مایکروسافت در تولید برنامه های کاربردی exe دسکتابی هم WinForm قدیم و WPF جدیدتر را عرضه کرده که بازهم تکنولوژی جدیدتر مورد مقبولیت عموم قرار گرفته است... و... و...)))

==============

برای این بسته (همان پکیج خودتان) هم که میفرمائید، کافی است سری به کتاب فروشی ها بزنید و چند تایی کتاب در موارد مورد بحث تهیه کنید...
    کتابهای خیلی خوبی در مورد MVC و jQuery و SQLServer و... وجود داد، چیز عجیب و پیچیده ای نیست!

از خرید کتاب و صرف هزینه هم خیلی نترسید و نگران نباشید.
    بارها گفته ام که قیمت یک کتاب خوب هنوز از یک جفت کفش بی کیفیت، ارزان تر است!
    ضمن اینکه اگر بخواهید به اموزشگاه و کلاس و... هم بروید هزینه ای به مراتب بیش از خرید 10 جلد کتاب برایتان خواهد داشت.

==============

در آخر لازم بذکر است که سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بد نیست، تلاش کرده اند یک دایره المعارفی از CSS,Html,jQuery,SQL و... به همراه نمونه کدهای سادی ای محیا کنند که میتواند مفید باشد.
    موفق باشید.

6. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

یادگیری جاوااسکریپت به مراتب مهمتر از asp هست.نه اینکه asp مهم نیست.ولی یه سایت حرفه ای از نظر یه کاربر سایت اون سایتی هست که گرافیک زیباتر و جاوااسکریپت حرفه ای تر داره

8. این کاربر از iceweek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •