لینک دانلود برنامه وایبر برای ویندوز xp رو میخوام
تو نت سرچ کردم از هر سایتی دانلود میکنم ورژن 3.1.1، برنامه رو که کلیک میکنم یه پنجره باز میشه گزینه accept and install میادد روش کلیک میکنم اما صفحه بعد نمیره و نصب نمیشه
لینک دانلود برنامه وایبر برای ویندوز xp رو میخوام
تو نت سرچ کردم از هر سایتی دانلود میکنم ورژن 3.1.1، برنامه رو که کلیک میکنم یه پنجره باز میشه گزینه accept and install میادد روش کلیک میکنم اما صفحه بعد نمیره و نصب نمیشه
من چند وقت پیش از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، نسخه ویندوزشو (البته برای تست برای یکی از دوستان) دانلود کردم که بدون هیچ مشکلی نصب شد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از تست برای شما و نصب بدون هیچ مشکلی در ویندوز xp :
(البته این لینکی که دادم برای نصب دانلودره که بعد دوباره حدود 30 مگ دانلود میکنه...)
دانلود کردم مثل لینکای دیگه که از سایتهای دیگه دانلود کرده بودم یه پنجره باز میشه گزینه accept and install میادد روش میزنم اما پنجره بسته میشه و صفحه بعد نمیره برای مراحل بعدی نصبنوشته شده توسط M e H r D a D ";8208206]من چند وقت پیش از [URL="http://www.viber.com/
راستشو بگم نمیدنم مشکل از کجاست!!!
من دیشب بعد از اینکه لینک رو گذاشتم، دانلود و تست کردم و همونطور که از عکسها مشخصه هیچ مشکلی نداشت... !!!
منم نصب کردم بدون مشکل البته دیگه نسخه بدون اینترنت اون نیست حتما باید دانلود کنه و نصب کنه
شما از یک ISP دیگه هم تست کنید ببینید مشکل اینترنت تون هست یا سیستم تون من تا حالا دیدم
بعضی برنامه ها با برخی ISP ها مشکل دارند
سلام دوست محترم
این نسخه رو پیدا کن-از اینترنت--نسخه افلاین وایبر هست- و روی هم XP وهم 7 و 8 تست کردم بدون هیچ مشکلی اجرا می شوند
نسخه مقابل
محتوای مخفی: version
بعد از نصب موفقیت امیز، اتومات خودش به نسخه 4.1 اپدیت می شود ، در صورت هر گونه مشکلی در نصب دیگر می شود گفت مشکل به سیستم یا ISP ارتباط دارد
Last edited by sky1sky; 23-05-2014 at 22:36.
سلام
کسی می تونه کمکم کنه؟
من میخام شماره تلفن ها رو در وایبر کامپیوتر سیو کنم البته بدون نیاز به گوشی ؟
با تشکر از همه
خودش سیو میشه نیازی نیست اقدام خاصی انجام بدید.
مودمتون خاموش روشن کن ای پی چدید بگیره .. بعضی وقتا پیش میاد . منم دوماه پیش واسه دانلودش همچین مشکلی داشتم. بعضی وقتا اذیت میکنه .
امکان سیو کردن و حذف شماره تلفن از نسخه وایبر کامپیوتری امکان پذیر نیست و اینگونه عملیات باید با گوشی انجام شود
اما راهش این هست که شماره که ذخیره نیست و با ان می خواهید ارتباط داشته باشید را از قسمت چپ که لیستی که از چت ها ی اخیر شما را نشان می دهد حذف نکنید یعنی delete conversion را نزنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)