سلام
بهترنی نرم افزار طراحی سایت چیه به نظر دوستان؟
هنوز همون دریم ویوره؟! (خیلی وقته نرفتم طرف طراحی سایت)
سلام
بهترنی نرم افزار طراحی سایت چیه به نظر دوستان؟
هنوز همون دریم ویوره؟! (خیلی وقته نرفتم طرف طراحی سایت)
اگر میخواید کد نویسی انجام بدید من np++ رو پیشنهاد می دم اما نرم افزار Brackets رو هم جدیدا باهاش آشنا شدم خیلی حرفه ای هست و به راحتی میتونه هم با np++ و هم با dr مبتونه رقابت کنه.
بدون کدنویسی هم اصلا طراحی بی معنی میشه
موفق باشی دوست من.
هنوزم بهترین نرم افزار dreamweaver هست به نظر من چون خیلی کامله![]()
نه خیر در حال حاضر notepad++ و براکتز ( از شرکت ادوبی ) خیلی موارد برای ترغیب طراح دارن که از دریم ویور استفاده نکنن/ سبک و رایگان بودن، رابط کاربری مناسب و قابلیت نمایش زنده ادیت کردن و همچنین قابلیت مالتی ادیت از جمله این موارد هستند. پیشنهاد میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونید.
موفق باشید دوست من.
سه الی 4 ساله دارم برنامه نویسی وب و طراحی انجام میدم هیچوقت از این برنامه استفاده نکردم،
به نظرم همون Notepad++ و Sublime برای کد نویسی مناسب هستند،
brackets رو هم که دوستمون معرفی کردن الان دارم دانلود میکنم، به نظر جذاب میاد،
براکتز از Sublime بهتره ! Sublime از زبان فارسی پشتیبانی نمی کنه اما براکتز حتی دایرکشن زبان فارسی رو هم پشتیبانی می کنه و میتونی به راحتی متن فارسی رو توش ادیت کنی. از np++ هم بهتره. np++ خوب از فارسی پشتیبانی نمی کنه.
اگر از براکتز راضی بودی نظرت رو با ما در میون بزار
موفق باشی دوست من.
دانلود کردم و به صورت خیلی سریع یه نگاهی بهش انداختم،
حق با شماست و خیلی روان هست،
به حرفای شما این نکته هم اضافه کنم بر نصب پلاگین و اکستنشن ها در این برنامه خیلی راحت صورت میگیره،
در کل تا اینجا که راضی بودم،
یه پروژه میریم جلو باهاش بیشتر آشنا بشم![]()
آقا با این حرفا مارو هم وسوسه کردید.دارم دانلودش میکنم ببینم چه جوریه.![]()
با کد نویسی شروع کنید، np++
محیط گرافیکی و راحت میخوای Artisteer !! وردپرس یا جوملا نصب کن و راحت با Artisteer قالب بساز براش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)