تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مشکلای بازی سازی چیاست ؟

راي دهنده
20. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کیفیت پایین

19 95.00%
  • هزینه بالا

7 35.00%
  • دروغ های تبلیغاتی

12 60.00%
  • داستان و جزیات دیگر

13 65.00%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: مشکل دوستان با بازی های ایرانی چیست (حتما همه بیان)

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض مشکل دوستان با بازی های ایرانی چیست (حتما همه بیان)

سلام
    خواهش اول حتما به بحث سر بزنید و هرچقدر هم که خواستید بد دهنی کنید به بازی های فارسی و بازی ساز های ایرانی

به نظرتون مشکل بازی های ایرانی چیه ؟ قیمت بالا - کیفیت پایین - عکس ها و تبلیغ های دروغ - قفل های نصب و سختی تو نصب - داستان های ضغیف و جزئیات دیگه؟

آیا میدانید پولدار ترین آدم های جهان هم مثل ما ایرانی ها شانس بازی کردن اینهمه بازی رو نداشتن (پولشون احتمالا نمیرسیده )

من حالم از صنعتی که یه جورایی یکی از بانی هاش منم بهم می خوره ولی یه سری واقعیت رو باید گفت

اگه بازی باز ها رو انسان های درست کار (مخالف دزدی) یا پایبند به دین اسلام (حلال طلب) تصور کنیم :

بازی های روز (80 دلاری ها ) اگه تو بازار ایران بخواد وارد بشه با توجه به گمرک دلار و سود فروشنده قیمتی حدود 360 هزار تومن یا بالاتر میگره
    پس بازی باز های ایرانی تو سال شاید شانس بازی کردن 3 یا چهار بازی بزرگ رو داشته باشن

بازی های کوچکی هم هستن که زود تموم میشن کیفیت پایین تری دارن داستان کوتاه تری که اونا به 20 دلاری معروفن که حدود 200 تا 100 هزار تومن هزینه بر میداره پس بقیه اوقات فراقت بازی باز های ایرانی (مثل خارجی ها ) با بازی های ارزون تر پر میشه

تو اون شرایط بازی ایرانی با کیفیت افتضاح و نابودش قیمت 3 هزار تومنیش میشه نوش جونش

در مورد کیفیت پایین بازی های ایرانی میشه یکی از اصلی ترین علت هاشو این سه تا قرمز بالا دونست

انتقاد من از بازی ساز های ایرانی دروغ گو بودن و دزد بوندشونه
    همه تولید کننده ها از نرم افزار های دزدیده شده استفاده می کنند ! همه تولید کننده ها تصاویری و دمو هایی که به دروغ میگن از تویه بازی رو جلد سی دی (یا دیویدی) یا ویدیو رو اینترنت منتشر می کنند که این دروغ و مشکلا بازی باز رو بد بین به بازی های ایرانی میکنه

هر سوالی از قانون بگیر تا آخر من در خدمتم فقط هر نظری داری بگو راحت حرف بزنیم باهم می خوام این مشکل رو به کل حل کنم
    ممنون که وقتتون رو دادید

2. 9 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

من چند تا مطلبو بگم :

دلايل مشكل با بازي هاي ايراني :

١-كيفيت پايين مخصوصا در بخش plot و level design بازي(مخصوصا وابسته بودن به موضوعات تكراري ايديولوژيك)
    ٢-نداشتن ايده مخصوصا تو بازيهاي كوچيك كه بستر فراهم تر است(به غير از چند تا بازي ضعيف تو بازار آندرويد)

و گرنه هزينه هاي گزاف ساخت بازي و دزد بودن به نظرم درسته عامل هستش ولي اگه حداقل يه بازي كوچولو نوآورانه هم باشه ميفروشه(نخواستيم AAA بسازن)تخصص به نظرم پايينه(كه دليلش بستر پايينه)

در نتيجه من خودم هرچقدرباشه پاي بازي خارجي مي كنم ولي ٣ تومن واسه يه بازي ايراني نميدم(چون سازنده وظيفه داره به من كيفيت تحويل بده نه اينكه من خريدار وظيفه دارم حمايت كنم چون من و شما كه خريدارايم وقت محدود رو كه حكم طلا داره رو صرف مشاهده كيفيت مي كنيم نه صرف حمايت و تحمل ... )

+

در مورد تجربه تعداد بازيهاي زياد درسته اينجا هر بازي 3 هزار تومن نيست ولي بعد مدتي قشنگ تخفيف ميخورن(يه بازي خيلي معروفو بعد يكي دو ماه از عرضش ميتوني ١٠ دلار بخري) و با شرايطاي خيلي خوبي تو استور فروش ميرن و دوم اينكه وقتي اينترنت درست و حسابي دارن بازي براشون تو يه تجربه چند ساعته خلاصه نميشه كه فرداش برن يكي ديگه بخرن

.
    Last edited by halflife g; 01-05-2014 at 18:34.

4. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون که وقت گذاشتی نظر دادی
    ١-كيفيت پايين مخصوصا در بخش plot و level design بازي(مخصوصا وابسته بودن به موضوعات تكراري ايديولوژيك)
    کار های خیلی با کیفیت هم هستند ولی خوب هزینه های گذافی برده و برگشت مالی نداشته ( با 3 هزار تومن ) برای همین ارزش کار با کیفیت نداره بازار تحریم ایران (خودمنم برای تحریم دیگه 10 ساله بازی نساختم )
    ٢-نداشتن ايده مخصوصا تو بازيهاي كوچيك كه بستر فراهم تر است(به غير از چند تا بازي ضعيف تو بازار آندرويد)
    ایده خیلی خیلی زیاد هست اتفاقا ولی بستر برای رشد نیست . مثلا شما کافه بازار رو مثال زدید
    تو کافه بازار اگه بازی با ایده خوب بزاری تو کثری از ثانیه بین بی نهایت app نا پدید میشه و میره زیر لیست از اونجایی که 99% شایدم بیشتر کار های چرت و مسخره اند پس ما احتمال اینکه کار خوب ببینیم خیلی خیلی کمه
    وبلاگ های برسی گیم هم که نداریم یه app review داریم که خودم باهاش مشکل داشتم اومدم اپ توش آپلود کنم سه بار تست کردم نشد پس خیلی ها هم مثل من موفت به کار با اینا نمیشن
    الان ترجیه بازی ساز اینه : حالا که قراره با کار های چرت همون پول رو در بیارم وقت و ایده رو خرج نمیکنم (کافه بازار منظورمه )

و گرنه هزينه هاي گزاف ساخت بازي و دزد بودن به نظرم درسته عامل هستش ولي اگه حداقل يه بازي كوچولو نوآورانه هم باشه ميفروشه(نخواستيم AAA بسازن)تخصص به نظرم پايينه(كه دليلش بستر پايينه)
    بازی کوچولو نو آورانه تو ایران پخش نمیشه - نمیدونم چرا هیچ پخش کننده ای (گروهی که بازی رو از اینترنت دانلود میکنن و به اسم بازی اورجینال میفروشن) حاظر به خرید بازی های نو آورانه کوچیک نیست
    تخصص به نظرم پايينه
    تخصص بالا هست ولی کار نمیکنن چون براشون سود نداره مثلا من وقتی میبینم شرکت های آمریکایی میگن برای یک سال کار بهت 300 هزار دلار میدیم دلم نمی خواد تو ایران کار کنم که بیشترین سود یه بازی بزرگ (کوچیک که اصلا صفره ) 70 ملیون تومنه
    خیلی ها هم که مثل من پاشون به ایران بند نیست پاشدن رفتن آمریکا و دارن کار میکنن
    ولی خیالت رو راحت میکنم متخصص خیلی هست (البته تو جاهای درست اجازه حضور ندارن ) مثلا دانشگاه M I T به من گفته بهت دکترا افتخاری میدم ولی وقتی تو مراجع ایرانی مراجعه کردم بهم گفتن بجز رئیس جمهور هیچ کس تو ایران دکترا افتخاری نمیگیره

در نتيجه من خودم هرچقدرباشه پاي بازي خارجي مي كنم ولي ٣ تومن واسه يه بازي ايراني نميدم(چون سازنده وظيفه داره به من كيفيت تحويل بده نه اينكه من خريدار وظيفه دارم حمايت كنم)
    از نظر من حمایت یعنی گدایی بازی ساز
    من خودم مخالف گرفتن حمایت از کسی هستم
    البته در مورد کیفیت حرفت رو قبول ندارم چون سازنده آزاده هرچی که خواست رو بسازه شما هم آزادی هرچی که خواستی رو بخری نه تو وظیفه داری که بخری نه اون وظیفه داره که برای تو بسازه تو طول زمان کم کم با رعایت این موارد بازی ساز مجبور میشه که برای فروش بیشتر کیفیت کارشو بالا ببره تا از یه بازی 1 دلاری به یه بازی 20 یا 80 دلاری بشه

+

در مورد تجربه تعداد بازيهاي زياد درسته اينجا هر بازي 3 هزار تومن نيست ولي بعد مدتي قشنگ تخفيف ميخورن(يه بازي خيلي معروفو بعد يكي دو ماه از عرضش ميتوني ١٠ دلار بخري) و با شرايطاي خيلي خوبي تو استور فروش ميرن و دوم اينكه وقتي اينترنت درست و حسابي دارن بازي براشون تو يه تجربه چند ساعته خلاصه نميشه كه فرداش برن يكي ديگه بخرن
    . نکته خوبیو گفتی خودم به این قضیه فکر نکردم که بازی های بزرگ همشون آنلاین دارن
    Last edited by ehsan_wwe; 02-05-2014 at 20:33.

6. 3 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

@halflife g:

ببینید بازی کوچیک نوآورانه هیچ فایده ای نداره ساختش از نظر تامین مالی واسه سازندش به دلایل زیر:

1. تحریم مارکت های خارجی در نتیجه سخت بودن یا نا ممکن بودن فروش در بازار خارج کشور
    2. اوضاع بسیار بد بازار داخل از نظر فروش و پخش بازی (همونطور ک احسان گفت هیچ ناشری تمایل به خرید بازی کوچیک نداره چون از نگاه اون تماما ضرر هست

با نداشتن ایده و کیفیت پایین ساخت کاملا موافقم اما دلایلش این هست تضمینی نیست که تو این بازار اشفته بخوای ریسک کنی و با سرمایه زیاد بازی های با کیفیت تولید کنی که رقباش بازی های بزرگ جهانی هستن.

8. 3 کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خوب جالب شد و من مطالب زيادي از شما عزيزان يا گرفتم.....

كلا چيزي كه من مي بينم نبود بستر و حمايت هست كه بالطبع توسعه دهنده ها رو دلسرد مي كنه .....البته كلا كشور ما تا جايي كه ميدونم تو هيچ صنعتي بسترساز و در ادامه جريان ساز نبوده(بهترينش خودرو كه پشت سر خيلي ها هستيم)

همين الانش تو ios مخصوصا واقعا بازيهاي كوچيك و f2p رشد عالي دارن چون بسترش رو عالي ساختن چه برسه به بازيها يaaa

+

راستي بازي شبگرد رو ديدين تريلراشو ؟به نظرم بازي خوبي يماد...يعني اولين موردي هستش كه ميشه جدي گرفتتش

.

10. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

کار شرکت Ano رو اگه ببینی کار قوی هست که تو IOS و Android هست ولی اینا به پشتوانه فامیلی که تو خارج از کشور داشتن تونستن فروش خوبیو داشته باشن که در نتیجه کیفیت بازی ها هم بالا میره

در مورد بازی شبگرد
    شبگرد از جمله بازی هایی بود که 20 میلیارد کمک مالی که دولت به بازی سازا داد رو به جیب نزد و کار کرد باهاش از اون طرف هم همش حمایت ( وام های بدون بازگشت ) گرفت و کلا فروشش خیلی خیلی خیلی پایین خواهد بود تو بازار ایران شاید 600 ملیون هزینه ای که برای ساختش شده برگشت مالیش حدود 80 ملیون باشه ولی به پشتوانه کمک های دولتی میتونه این ضرر رو جبران کنه

شبگرد یکی از همون بازی های با کیفیتی هست که گفتم برگشت مالی نداره
    Last edited by ehsan_wwe; 02-05-2014 at 17:07. دليل: غلت دیکته ای

12. 2 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    خلاصه نظرم رو میگم اگر وقت زیادی داشتید برید اسپویلر هم بخونید
    تا وقتی هیچ حمایت درست و حسابی ای از بازی سازی نمیشه باید با یک راه دیگه از بازی سازی پول در آورد
    حالا میتونه کار کردن روی بازی های خارجی و کرکی باشه یا چمیدونم راه های دیگه
    برید بازی خارجی رو فارسی کنید تا هر شرکتی که بخوایید بخرتش ، هر وقت حمایت داشتید یا خودتون مایه دار شدید بازی خوب بسازید چون من خودم به شخصه نمیشینم یک بازی حتی فارسی که نه گرافیک داره نه گیم پلی داره نه داستان درست درمون داره بازی کنم
    و اینطور بازی ها مخصوص بچه های ابتداییه و از راهنمایی به بالا هم جواب نمیده.
    آخرش اگر بازی کنم هم به خودم فحش میدم تا دیگه بازی ایرانی نخرم یا حداقل بازی ای که چند نفر بازی و نقد نکردن نخرم

محتوای مخفی: کامل  

یک بنده خدایی میگفت وقتی یک نفر میره دلر میخره فقط یک چیز میخواد : یک سوراخ توی دیوار خونش همین
    اون فرد نیازی به جنس مته نداره و براش فرقی نداره از متش جنس طلا باشه یا فولاد باشه یا هر چیز دیگه
    در واقع اون داره پول سوراخ روی دیوار رو به شما میده نه دلر

1.من بازی میخرم باهاش سرگرم بشم حالا اینجا فقط باید کیفیت بازی در حدی باشه که بشه بازیش کرد و سرگرمم کنه
    وقتی cod و بتل و ... بازی میکنم نمیتونم یک بازی بی کیفیت از لحاظ گرافیکی رو تحمل کنم . اما در یک صورت میشه این داستان رو برعکس کرد ، اونم فارسی بودن بازی یا حداقل زیرنویس فارسی بودن بازیه میدونید چرا؟
    هنوز بچه خواهرم میشینه بازی شتاب در شهر و مبارزه در خلیج عدن و... رو بازی میکنه . به خاطر اینه که با تمام این بازی ها ارتباط برقرار میکنه
    اما بازهم بعد از چند وقت از کیفیتشون زده میشه میره میشینه gta IV میزنه ولی دوباره برمیگرده بازی های ایرانی رو بازی میکنه چون زبونش رو میفهمه نیازی نیست مثل جی تی ای که هی بیاد پیش من بگه بیا ببین بازی چی میخواد و من باید چیکار کنم

به خدا شما برو دم در یکی از این مغازه های بازی فروشی بپرس ببین چند درصد بچه هایی که بازی میخرن زبانشون خوبه ؟ آخه بچه مدرسه ای راهنمایی و دبیرستانی زبانی بلد نیست که بخواد سر از داستان بازی خارجی در بیاره
    یک مشت تکنیک و تاکتیک گرافیکی میبینه و یک سری آدم که باید کشته بشن یا نجات پیدا کنن ، تهش یک ذره از داستان بازی رو میفهمه
    این خوبی فارسی بودن بازی رو داشته باشید...

2.از یک طرف دیگه شما هرچقدر هم بحث کنید آخرش یک نتیجه میگیرید و اون نبود سرمایه گذاری مالی و پشتیبانیه
    من نمیخوام بازی بی کیفیت بازی کنم و از طرفی چون بازی فارسیه و داستان رو کامل میفهمم به هیچ وجه از نوع بی کیفیت داستانیش نمیخوام بازی کنم
    خوب با این حرف شما به این نتیجه میرسی که روی بازیت سرمایه بیشتری بزاری و بیشتر کار کنی . اینجا نیاز به حمایت مالی میشه که به جز یک سری آقا مثل ب.ز معمولا دست من و شما بهش نمیرسه

3. تا اینجای بحث خودتونم به این نتیجه رسیدید اگر حتی بازی خوبم باشه وقتی پخشش خوب نباشه باز نمیتونه فروش کنه

4. شما میگید تخصص هست میخوام بپرسم این تخصص در حد ه.ک بازی هم هست؟ یعنی شما میتونی بازی های روز رو زیرنویس فارسی کنی؟ یا به یه طریقی کلا برای گیمر داخلی قابل استفادش کنی که هر کسی بتونه خط داستانی بازی رو دنبال کنه؟

اگر میتونید که به نظر من برید بازی ها رو فارسی کنید چون اونوقت شرکت ها حاضر هستند ازتون بازی رو بخرن . شرکت خیالش از بازی و ضرر ندادن بازی راحته و شما هم یک سودی میکنی و میتونی این سود رو برای ساخت بازی خودت هزینه کنی یا خرج شخصی خودت کنی بره .

اگر نمیتونید ه.ک کنید پس باید بسازید که خوب شما همچنان باید بشینی و دست روی دست بزاری تا از بازی سازی مثل شما حمایت مالی بشه که خودتم میدونی نمیشه
    Last edited by Meysam Raz; 02-05-2014 at 13:54.

14. 5 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

میثم جان کار حتی میتونه از قضیه فارسی سازی هم رد بشه

الان بازی سازی تو کشور ما مثل فوتبال مملکتمون دقیقا به دلایل مشابه پیشرفتش بلوکه شده و اگه پیشرفتی هم بوده خیلی جزیی و بی اثر بوده .
    دلایل مشابه هم میشه : حیف و میل سرمایه ، هدف های Alternative سرمایه گذار ها از سرمایه گذاری ، کمبود متخصص ، نبود تکنولوژی و امکانات کافی ، کیفیت نه چندان خوب محصول ایرانی نسبت به خارجی و ...

مشکلی که تو ایران هست اینه که میخوان از همین الان و از هیچی شروع کنن و طی چندین سال به غولهای بازی سازی برسن . اما چی میشه ؟ این همه سال این همه هزینه مصرف میشه و از اخر باز هم محصول ایرانی چندین سال از نمونه خارجی عقب تره .
    الان خود ما تا حالا چند بازی از استدیوهای غیر معتبر و یا خارج از امریکا دیدیم و بازی کردیم ؟ ایا اون ها هم همین برنامه ایرانی ها رو دارن برای پیشرفت تو این زمینه ؟
    همونطور که گفتم قضیه بازی سازی هم میتونه مثل فوتبال باشه . ما تا استعداد خوب پرورش ندیم و امکانات خوب و دور از حاشیه در اختیارشون قرار ندیم هیچ وقت پیشرفتی حاصل نمیشه .

ولی حالا که هیچ حمایتی از استعدادهامون نمیشه چه باید کرد . بازی سازی مستقل که عملا ضرره و همینطور شرکتها و نهاد های فعال در این زمینه هم ضرر میکنن . چون بسترش فراهم نیست . نه سرمایه ای ، نه ازادی عملی و غیره و غیره
    قضیه فارسی سازی کار خوبیه اما فقط همین نیست و فراتر از اون هم میشه رفت .

مثال میزنم :
    شرکت bethesda اومده بازی skyrim رو ساخته . بازی به صورت اولیه شاید یه بازی معمولی RPG در بین هم نوع هاش حساب بشه . ولی ایا این شرکت هدفش واقعا همین بوده ؟
    که بیاد روی یک عنوان چندین سال کار کنه و از اخر محصولی معمولی پر از باگ و مشکلات ارائه بده که فروش کمتری بکنه ؟ خیر . برعکس وقتی این بازی رو رلیز میکنه تازه کار اصلی شروع میشه .
    بعد از عرضه بازی کلی از بازی سازهای مستقل جهان شروع به کار میکنن . حتی شرکتهای بازی سازی کوچیک هم شروع میکنن به ساخت مود و ابزار مختلف برای این بازی .
    سایت نکسوس که خفن ترین community برای توسعه بازی های مختلفه رو اگه نگاه کنین از سرتاسر جهان مودرها جمع شدن تو این سایت و طی این چند ساله بیش از ده ها هزار مود برای توسعه این بازی ساختن .

و الان داریم میبینیم که تا دوسال پیاپی بعد از رلیز bethesda این بازی رو ساپورت میکنه و هنوزهم این بازی فروشش ادامه داره . همینطور ساخت مود برای این بازی هنوز متوقف نشده .
    اما واقعا چرا بعضی مودها توسط سازندگانشون که بازی سازهای مستقل یا حتی کاربرهای معمولی هستن اینقدر ساپورت میشن . ایا این مودرها فقط و فقط به هدف خدمت به گیمر ها میان این همه تلاششون رو میزارن واسه ساخت مود ؟
    چرا Bethesda این همه ساپورت میکنه این گروه رو ؟ ایا نفعی واسش ندارن ؟ ایا این مودرها در حدی نیستن که خود Bethesda این ها رو استخدام کنه ؟ این سایت پر از ایده است .

ولی چرا حتی یک مودر ایرانی هم توی اینها پیدا نمیشه ؟ ایا ایرانی جماعت تخصصش رو نداره ؟
    یک بازی ساز ایرانی میتونه اونجا فعالیت کنه و برای مثال بیاد بازی رو به فارسی ترجمه کنه . یا میتونه بیاد فرهنگ ایرانی رو وارد بازی کنه . یا مودی بسازه که سیستم بازی رو متحول کنه . یا هر چیزه دیگه که یا فرهنگ ایرانی رو نشون بده یا استعداد خودش رو توی بازی سازی نشون بده .

در کل به نظرم ساخت بازی تو ایران به هیچ وجه به هیج جایی نخواهد رسید . البته در شرایط فعلی .
    فعلا علاقه مندها و افراد فعال در این زمینه باید در زمینه ویرایش بازی بیشتر فعالیت کنن تا ساخت . چون برخلاف ساخت نه ضرر سنگینی داره ، مخاطب و درخواست کننده بیشتری داره ، حجم کاری کمتری داره ، و همچنین ممکنه باعث بشه ترنسفر بشه به اروپا

16. 6 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    خلاصه نظرم رو میگم اگر وقت زیادی داشتید برید اسپویلر هم بخونید
    سلام به تو دوست عزیز ممنون که وقت گذاشتیو خوندی و نظرتو دادی
    تا وقتی هیچ حمایت درست و حسابی ای از بازی سازی نمیشه باید با یک راه دیگه از بازی سازی پول در آورد
    حالا میتونه کار کردن روی بازی های خارجی و کرکی باشه یا چمیدونم راه های دیگه
    برید بازی خارجی رو فارسی کنید تا هر شرکتی که بخوایید بخرتش ، هر وقت حمایت داشتید یا خودتون مایه دار شدید بازی خوب بسازید
    موضوع حمایت نیست ملت ایرانو میشناسی که عشق پول مفت دارن میشنین ببینن دولت کجا پول مفت میده میرن میگیرن وقتی 20 میلیارد به بازی سازا داده شده چرا یه بازی در حد روز دنیا ساخته نشده ؟ - حمایت از نظر من یعنی گدایی
    بازی سازی یکی از درآمد های مطرح دنیاست و نیازی به حمایت نداره ولی

بازی ساز باید بازی درست بسازه تا پول در بیاره
    چون من خودم به شخصه نمیشینم یک بازی حتی فارسی که نه گرافیک داره نه گیم پلی داره نه داستان درست درمون داره بازی کنم
    و اینطور بازی ها مخصوص بچه های ابتداییه و از راهنمایی به بالا هم جواب نمیده.
    موافقم بازی های که تا امروز ساخته شده خیلی توانایی جذب مخاطب بزرگسال رو نداره
    آخرش اگر بازی کنم هم به خودم فحش میدم تا دیگه بازی ایرانی نخرم یا حداقل بازی ای که چند نفر بازی و نقد نکردن نخرم
    در مورد نقد : اینجا ایرانه !!! ناقد ها اکثرن خودشون یا دوستاشون بازی سازا هستن و بازی ایرانیو به دو دسته گروه بندی میکنن 1 بازی های دوستان 2 بازی های غریبه و نقد هاشون واقعی نیست
    برای نقد بازی های ایرانی خودم دارم فرهنگ ناقد های خارجی که بی طرف هستن رو جا میندازم شما هم سعی کن نقد های game spot و... رو بخونی
    .من بازی میخرم باهاش سرگرم بشم حالا اینجا فقط باید کیفیت بازی در حدی باشه که بشه بازیش کرد و سرگرمم کنه
    وقتی cod و بتل و ... بازی میکنم نمیتونم یک بازی بی کیفیت از لحاظ گرافیکی رو تحمل کنم . اما در یک صورت میشه این داستان رو برعکس کرد ، اونم فارسی بودن بازی یا حداقل زیرنویس فارسی بودن بازیه میدونید چرا؟
    من تمام تلاشم اینه که دزدی ریشه کن کنم یعنی می خوام به مردم بگم که زحمت یه گروه 600 نفره رو نباید به راحتی آب خوردن در نظر نگرفت
    پخش کننده میتونه به شرکت تولید کننده درخواست بده تا با زبون فارسی ترجمه کنند شرکت هم بعد 2 هفته زبون فارسی رو + 2 ملیون پک بازی به ایران میده تازه هزینه فارسی کردن رو هم نمیگیره

ولی خیلی خیلی خیلی نکته جالبی رو گفتی که فرق بازی با زبون خود ما با زبون خارجی بود
    2.از یک طرف دیگه شما هرچقدر هم بحث کنید آخرش یک نتیجه میگیرید و اون نبود سرمایه گذاری مالی و پشتیبانیه
    من نمیخوام بازی بی کیفیت بازی کنم و از طرفی چون بازی فارسیه و داستان رو کامل میفهمم به هیچ وجه از نوع بی کیفیت داستانیش نمیخوام بازی کنم
    خوب با این حرف شما به این نتیجه میرسی که روی بازیت سرمایه بیشتری بزاری و بیشتر کار کنی . اینجا نیاز به حمایت مالی میشه که به جز یک سری آقا مثل ب.ز معمولا دست من و شما بهش نمیرسه
    من فکر نمیکنم نیازی به حمایت مالی باشه - وام بانکی شاید (که آزاده و هر کسی می تونه بگیره )
    بزار بهتر توضیح بدم این قضیه رو :
    ببین مثلا من (به عنوان یه بازی ساز) دلم خیلی می خواد بازی بسازم میرم از دولت 500 ملیون (پول خرید یه خونه دو خابه مرکز تهران) میگیرم میام بازیمم که دلم می خواست رو می سازم میدم بیرون
    چه فروش کنه چه نکنه من 500 ملیون گرفتم
    ( گوش به شایعه هایی که من بهش میگم گدایی نکن حمایت رو یک سری آدم مثل لاشخور میخورن و براش الکی تبلیغ میکنن هیچ سودی هم نداره رو صنعت بازی سازی )

حالا فکر کن من میرم از بانک یه وام بانکی میگیرم 30 ملیون تومن 30% هم سود داره یعنی من بعد از 1 سال باید 39 ملیون به بانک بدم
    تنها در صورتی این ریسک رو قبول میکنم که
    1 به بازار اهمیت بدم و خواسته هاشو اجرا کنم ( مثل کیفیت مثل داستان و....)
    2 تو خودم و تک تک افراد گروه قدرت اجرای خاسته های بازار رو ببینم

پس نتیجه میشه که علت عقب افتادگی بازی سازی ایران همین حمایت هاست

3. تا اینجای بحث خودتونم به این نتیجه رسیدید اگر حتی بازی خوبم باشه وقتی پخشش خوب نباشه باز نمیتونه فروش کنه
    حق با توئه ولی یه مشکلی هست
    پخش کننده ها پخششون خوبه مشتری هاشون (مغازه های سی دی فروشی بازی ) بازی ایرانی رو حاضر نیستن بخرن چون آبروشون میره - پس با ساختن بازی با کیفیت پخش خوب انجام میشه نا خود آگاه
    بازی فیفا 7 ملیون تا فقط چاپ اولشه (دیگه در نظر بگیر یعنی چنتا مغازه تو ایران میرسه به دستشون این فیفا ها - پس بازی ایرانی هم اگه با کیفیت باشه میرسه به دستشون )
    . شما میگید تخصص هست میخوام بپرسم این تخصص در حد ه.ک بازی هم هست؟ یعنی شما میتونی بازی های روز رو زیرنویس فارسی کنی؟ یا به یه طریقی کلا برای گیمر داخلی قابل استفادش کنی که هر کسی بتونه خط داستانی بازی رو دنبال کنه؟
    من خودم به شخصه دارم ولی سعی من رو فرهنگ سازی برای درست کاریه (آدم با ایمانی هم نیستم ولی به پولی که از راه درست در میاد ایمان دارم)

اگر میتونید که به نظر من برید بازی ها رو فارسی کنید چون اونوقت شرکت ها حاضر هستند ازتون بازی رو بخرن . شرکت خیالش از بازی و ضرر ندادن بازی راحته و شما هم یک سودی میکنی و میتونی این سود رو برای ساخت بازی خودت هزینه کنی یا خرج شخصی خودت کنی بره .
    ممنون از نظر گرمی که دادی
    ولی یه راه دیگه که من پیشنهاد میدم شاید بد نباشه اینه که این شرکت ها که مفت مفت پول درمیارن از راه دزدی ماهی 600 ملیون حدودا اینا بیان نمایندگی بگیرن از شرکت های بازی سازی روز دنیا تا اون گروه پر جمعیت که کلی برای بازی زحمت کشیدن به تعداد بازی کن هاشون سود ببرند (از لحاظ قانونی کارشون دزدیه ولی خوب قانونو دور میزنن میگن مثلا من بتل فیلد رو ساختم کار بچه های ایرانیه و مجوز میگیرن)
    اگر نمیتونید ه.ک کنید پس باید بسازید که خوب شما همچنان باید بشینی و دست روی دست بزاری تا از بازی سازی مثل شما حمایت مالی بشه که خودتم میدونی نمیشه
    بازی سازی چیز پیش پا افتاده ای نیست
    مثلا کسی که می خواد بازی ساز باشه -- یکی از پیش پا افتاده ترین مواردیه که تو راهشه و باید یاد بگیره
    پس کسی که -- میکنه یک باز رو شاید 0.1% یه بازی ساز اطلاعات داشته باشه
    در مورد خودم من هیچ وقت کاسه گدایی نگرفتم دستم و منتظر حمایت نشستم
    من کارمو کردم همیشه با استدیو های معروف بزرگ خارجی هم به صورت فریلنسری کار کردم
    ولی خوب وقتی میبینی تو سال داری
    نزدیک 50 هزار دلار رو از دست میدی سر اینکه paypal بلوک میکنه حسابتو ترجیه میدی تا تحریم ها درست نشده بیای اول بازار بازی سازی ایران رو تعمیر کنی - مشتری هارو آشتی بدی و تو کشور خودت کارکنی

نظرت خیلی خوب و سازنده بود ایشالا همیشه موفق باشی و اگه یه روزی دیدی سعی من به نتیجه رسید و تونست این بازار رانت خواری و دزدی رو از ریشه بسوزونم یاد من بیوفت
    Last edited by ehsan_wwe; 02-05-2014 at 20:34.

18. 4 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

میثم جان کار حتی میتونه از قضیه فارسی سازی هم رد بشه

الان بازی سازی تو کشور ما مثل فوتبال مملکتمون دقیقا به دلایل مشابه پیشرفتش بلوکه شده و اگه پیشرفتی هم بوده خیلی جزیی و بی اثر بوده .
    دلایل مشابه هم میشه : حیف و میل سرمایه ، هدف های Alternative سرمایه گذار ها از سرمایه گذاری ، کمبود متخصص ، نبود تکنولوژی و امکانات کافی ، کیفیت نه چندان خوب محصول ایرانی نسبت به خارجی و ...

مشکلی که تو ایران هست اینه که میخوان از همین الان و از هیچی شروع کنن و طی چندین سال به غولهای بازی سازی برسن . اما چی میشه ؟ این همه سال این همه هزینه مصرف میشه و از اخر باز هم محصول ایرانی چندین سال از نمونه خارجی عقب تره .
    الان خود ما تا حالا چند بازی از استدی.............................

در کل به نظرم ساخت بازی تو ایران به هیچ وجه به هیج جایی نخواهد رسید . البته در شرایط فعلی .
    فعلا علاقه مندها و افراد فعال در این زمینه باید در زمینه ویرایش بازی بیشتر فعالیت کنن تا ساخت . چون برخلاف ساخت نه ضرر سنگینی داره ، مخاطب و درخواست کننده بیشتری داره ، حجم کاری کمتری داره ، و همچنین ممکنه باعث بشه ترنسفر بشه به اروپا
    سلام شرمنده اگه نقل قول رو کوچیک کردم خاستم دوستان سکته نکنن
    والا راستش یه سری از شرکت ها بازی هاشون رو طوری میسازن که قابلیت دست کاری داره اونا یه جواریی کارگر رایگان استخدام میکنن
    یعنی کسی که میاد مود میسازه مایه دار نمیشه ولی کمک به ادامه فروش نسخه اصلی بازی میکنه

ایرانی ها هم میتونن این کارو کنن ولی خوب شاید به نظرشون ارزشش رو نداشته

خیلی ممنون از نظری که دادی

20. 2 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •