تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل در نصب ویندوز 8

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض مشکل در نصب ویندوز 8

سلام
    من خواستم ویندوز 8 رو رو سیستمم نصب کنم. لازمه بگم که این نسخه از ویندوز رو از فروشگاه پی سی ورد و حدودا 3 ماه پیش خریدم و همچنان تو لیست فروشگاه سایت هست.
    4-5 بار سعی کردم از محیط ویندوز 7 نصبش کنم. حتی همه رو یه بار امتحان کردم یعنی Pro, enterprise, همینطور 32 بیت و 64 بیت اما تو همه حالات ارور میداد. گویا مربوط به اینترنت هست و می خواد یه فایلی چیزی رو دانلود کنه. من حتی مودم رو روشن کردم و باز هم ارور میداد...

اینم ارورش:

دو بار هم سعی کردم بدون ویندوز 7 نصب کنم. یعنی ری ست و بوت با دی وی دی رام و بقیه ماجرا که باز هم همین ارور رو میداد ( عکسی که از مانیتور گرفتم مربوط به اینجا میشه)

دی وی دی ویندوز مشکل داره یا نه من تو نصب مشکل دارم؟!
    ممنون میشم راهنمایی کنین. ویندوز XP و 7 داشتم هر دو رو فرمت کردم به خاطر 8 و الان 8 رو نمی تونم نصب کنم و کلی هم کار با سیستمم دارم...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان شمارو بخدا کمک کنید ... من ویندوز 8 نصب داشتم اومدم 7 بنصبم عجله کردم درایو c رو پاک کردم بعدش که میخوام رو پارتیشن مورد نظر وین رو بنصبم خطا میده که cant install in this partion , it is GPT partion style اومدم دوباره 8 بنصبم واسه اونم همین ارورو میده .. یه عده طریقه تبدیل gpt به mbr رو گفتن اما من 400 گیگ دیتا دارم که برام خیلی مهممن و نمیخوام پاک شن به هیچ وجه . حالا یکی بیاد بگه چکار کنم من ویندوزم هم که پاک شده

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

سلام
    من خواستم ویندوز 8 رو رو سیستمم نصب کنم. لازمه بگم که این نسخه از ویندوز رو از فروشگاه پی سی ورد و حدودا 3 ماه پیش خریدم و همچنان تو لیست فروشگاه سایت هست.
    4-5 بار سعی کردم از محیط ویندوز 7 نصبش کنم. حتی همه رو یه بار امتحان کردم یعنی Pro, enterprise, همینطور 32 بیت و 64 بیت اما تو همه حالات ارور میداد. گویا مربوط به اینترنت هست و می خواد یه فایلی چیزی رو دانلود کنه. من حتی مودم رو روشن کردم و باز هم ارور میداد...

اینم ارورش:

دو بار هم سعی کردم بدون ویندوز 7 نصب کنم. یعنی ری ست و بوت با دی وی دی رام و بقیه ماجرا که باز هم همین ارور رو میداد ( عکسی که از مانیتور گرفتم مربوط به اینجا میشه)

دی وی دی ویندوز مشکل داره یا نه من تو نصب مشکل دارم؟!
    ممنون میشم راهنمایی کنین. ویندوز XP و 7 داشتم هر دو رو فرمت کردم به خاطر 8 و الان 8 رو نمی تونم نصب کنم و کلی هم کار با سیستمم دارم...
    سلام
    شما ویندوز را در کدام پارتیشن نصب می کنید؟ درایو را delete کنید و در فضای unalocated و یندوز را نصب کنید.
    (با مسئولیت خودتان )

اگر نصب نشد با یک DVD دیگر امتحان کنید.

4. این کاربر از vissoto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •