دوستان من هیچ تجربه ایی تو خرید tv ندارم!
قصد دارم با هزینه ایی زیر دو تومن یک tv بگیرم ولی موندم.
یه تلویزیون میخوام با حداقل اندازه 40 اینچ. رزولوشن fhd
امکانات خاصی نمیخوام از 3d گرفته تا پشتیبانی از فرمتها و... هر چند پشتیبانی از فرمتها اگه باشه خوبه ولی حاضر نیستم از یه مقداری هر چند کم کیفیت بگذرم پس میشه گفت اهمیتی واسم نداره
چیزی که برام مهمه کیفیته تصویره یعنی رنگ مشکی خوب ( نه خیلی عمیق چون با این هزینه انچنان همخوانی ایی نداره) خلاصه کنتراست خوب و تصویر زنده.
اینم بگم جایی که تلویزیون رو میزاریم واقعا یه مقداری روشناییش بالاس! چندتا پنجره اطرافش هست. در کل هم led رو به lcd ترجیح میدم.
بین اینا موندم امیدوارم با یاری دوستان بهترین انتخاب رو بکنم. میدونم تقریبا هر سری ای رسیدم گفتم ! به هر روشی هست بتونید کمک کنید ممنون میشم. شاید یه سری خیلی قدیمی باشه یا کنتراست خوبی نداشته باشن یا یک مدل خاصیش خوب باشه. خیلی هم تو فروم گشتم ولی به عنوان مثال ندیدم کسی از سری f5000 سامسونگ چیزی بگه به همین خاطم همشون رو آوردم. تا با حذف مدلا به نتیجه برسیم.
l42u5 l42e5 از پاناسونیک چطورین؟
و سری f5000 سامسونگ. سری 6000 مثل f64000 که بالاتر از هزینه منه. منظورم بیشتر سریه 5000 هست حالا f6350 هم نمیدونم فک کنم قیمت بهتری داره.
از الجی سری LS LN LV LP که چندین و چند مدل متفاوت دارن در این رنج قیمت مثل LN57000 LV4500 LS3100 LP360
و از سونی سریهای BX CX EX و R450 R470 W760 W767 W600.