تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: روش یادگیری zbrush از حرفه ای ها

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض روش یادگیری zbrush از حرفه ای ها

دوستان من به مدلینگ علاقه دارم و بعد از این که مایا و تری دیمکس رو کمی یاد گرفتم (البته زیر متوسط رفتم سراغ zbrush که مدل های حیرت انگیزی که ساخنه بودن از توی بازی های بزرگ هم زیبا تر کار شده بود بعد رفتم سراغ اموز ش های و ویدوویی و کمی با هاش اشنا شدم ولی نمیدونم اموزش خودمو چجوری شروع کنم چون وقتی یه چیز دلخواه میخوام بسازم میبینم اصلا بلد نیستن کار با براش هارو هم زیاد بلد نیستم حرفه ای ها راهنمایی کنن از کجا شروع کنم که کم کم بتونم مدل های عالی بسازم پشتکار خیلی زیادی دارم ولی بعد یه عالمه اموزش ویدوویی حتی از اونا هم نمیتونم تقلید کنم برا مدلینگ راهکارتون چیه؟
    این اموزش هایی که یاد گرفتم نمیتونم عملی کنم مثلا یه اموزش ساخت لب رو گرفته بودم به هیچ وجه نمیتونم قشنگ درش بیارم بعد انگار تو ویدیو ها یه چیزی از قبل تنظیم شده که من بلد نیستم یا اینکه با قلم نوری کار میکنن یا ....
    نمیدونم ممنون میشم راهنمایی کنید چون منو هاش هم زیاد مثل بقیه ی برنامه ها نیست خیلی پیچیدست
    خیلی ممنون

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

اون آموزشا با موس معمولی نیست با ماوس های پرسور داره یا با تبلت های پرسور دار
    تو هرچقدر که فشار بدی ماوس رو قدرت عمقی که میدی بیشتر میشه تو اون حالت و خیلی خیلی راحت میکنه کار با zbrush رو
    به نظر من اول کار با z-sphere هارو یاد بگیر که از چیدن اینا کنار هم مدل هات در میاد (حجم اولیه ) بعد دیگه برو add detail هارو نگا کن که جزیات پردازی هارو یاد بگیری
    اگه حدفت استفاده تو بازی دیگه باید استفاده از آپشن هارو هم یاد بگیری مثل نرمال مپ و ....

3. 3 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

ســلام
    در ادامه حرف های احسان عزیز و دقت به اینکه اگه می خواین واقعا این کار رو انجام بدین حتما باید از یه قلم نوری دقیق و خوب استفاده کنید ، یادگیری اناتومی بدن هست که بحث بسیار سنگینی ، مگه اینکه بخواین فانتزی کار کنید .
    و بدون همین که آموزش دیدی نمی تونی همون رو بسازی شاید ماها باید تمرین کنی و تلاش کنی .
    در کنار اینها به کارهای تاپ خارجی نگاه کن و دقت کن ببین کارهاشون چی داره که اینقدر زیبا شده به جزییات دقت کن به آناتومی بدن .
    سایت pixologic.com و www.zbrushcentral.com که فکر کنم باید حتما از فیل تر شکن استفاده کنی مرجع های خوبی هستن.
    Create A Head Bust in Zbrush از DIGITAL - TUTORS برای شروع این آموزش خوبه .

موفق باشی
    یا علی

5. 4 کاربر از Lord-Voldemort بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان درست میگن
    من پارسال یهو زد به سرم که برم تو کار زیبراش و کلی اموزش خریدم دیدم
    بعد متوجه شدم اصلا بدون قلم کار پیش نمیره رفتم 500 تومن قلم گرفتم
    اومدم باهاش کار کنم خورد تو ذوقم !...نه اینکه خوب نباشه نه...من چون طراحی با مداد بلد نبودم دستم تو کار حس نداشت انگار
    الان کم کم دارم Pdf نگاه میکنم یکم با مداد نقاشی میکشم بلکه طراحی و اسکچ زدن و یاد بگیرم تازه!(معلوم نیست ده سال دیگه بشه که!)

این حس کلی در همه هست که یهو حریص میشن همه چی رو می خوان یاد بگیرن ...هرچند خوبه و باعث پشیرفت میشه ولی در عمل اون طور نمیشه که ادم متصور هست

گفتم که بدونی رفتی قلم خریدی پشیمون نشی یهو ...چون قبلش باید تو نقاشی چشم بسته طرح بزنی!
    Last edited by hes25; 01-05-2014 at 11:50.

7. این کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •