تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 47

نام تاپيک: اینترنت آشنای اول ( مخابرات گیلان)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

7 اینترنت آشنای اول ( مخابرات گیلان)

سلام دوستان

من تازه عضو شدم و هدفم هم از این کار ایجاد یه کمپین اعتراضی به آشنای اول هستش

دلیل اینکه تو تاپیک های موجود ارسال نکردم هم این بوده که بحث آشنای اول جدا از بقیه باشه
    همونطور که میدونید حدود دو هفته ای میشه که کاربرای شرکت ضحی کیش به طور کامل به آشنای اول(بخونید شیاد اول) منتقل شدن
    دقیقا از همون موقع افت شدید سرعت برای تک تک کاربرای این ISP کذایی ایجاد شده.
    خود من کارم شده هر روز صبح زنگ میزنم 10 دقیقه پشت خط معطل میشم و در انتها با چند بد و بیراه و ناسزا خودم رو خالی می کنم و گوشی رو میزارم
    دیروز زنگ زدم خانومه میگه بفرمایید میگم ببخشید شیاد اوله؟ هر و هر میخنده و در آخر میگه نه آشنای اول
    جالبه انقد که زرنگن هر بار زنگ میزنی می گن فردا مشکل به طور کامل حل میشه میدونن که اگه بگن حالا حالاها مشکل پابرجاست مشتری ها میپرن

من یکی از دوستام قبلا تو ضحی کیش بود باهاش که صحبت کردم گفت مشکل از اینجا شروع شد که تا قبل این ضحی کیش بخشی از پهنای باند رو تامین می کرد و باقی رو مخابرات تامین می کرد ؛ حالا که واگذار شده اینا مشکل کمبود پهنای باند دارن و چون برند آشنای اول تازه کاره احتمالا چند ماهی روال به همین صورته و نمیان پهنای باند اضافه کنن
    منم که دیگه کاری ازم بر نمیاد تصمیم گرفتم یه شکایت بنویسم و تو سایت :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ثبتش کنم.

از تمامی شما دوستان هم عاجزانه تقاضا می کنم اگه تو منطقتون پورت خالی از یه ISP دیگه وجود دارن حدالامکان منتقل شید به اون ISP یا اگه مثل من ناگزیرید که بسوزیدو و بسازید به سایت بالا مراجعه کنید و شکایت کنید.
    این سایت به تمامی شکایت ها رسیدگی میکنه و جوابیه رو هم به ایمیل و هم بصورت کتبی به آدرستون پست می کنه.

سال قبل یه شکایت هم از ضحی کیش کرده بودم

دیگه اینکه خواهشا نزارید این شیادهای از خدا بی خبر اینطور حقتون رو بخورن تا جایی که می تونید تماس بگیرید و اعتراض کنید (کار هر روزه خودم)

منتظر نظراتتون هستم

2. 2 کاربر از delkhor19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه samin_panahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من هم مثل شما افت سرعت شدید و قطع و وصلی دارم
    علاوه بر همه ی اینا که می گید من حتی تلفنی هم ازشون ساعات رایگان رو پرسیدم گفتند 1 تا 7 (ضحی گفته بود 2 تا 7) با این حال من شک کردم گفتم شاید اشتباه می گه
    تنظیمات دانلود منجر رو تغییر ندادم گذاشتم رو همون 2 تا 7 [ چون با سرعت دانلود نمی شه فهمید زمان رایگانه یا نه قبلا غیر رایگان تا 130 هم می رفت الان کلا خودشو بکشه 30-40]
    اما رفتم نگاه کردم دیدم همه ی ساعات رایگان برای من محاسبه شده و حجمم رفته، نمی دونم چکار کنم بیشتر از 3-4 گیگ رفته
    شکایت که کرده بود از ضحی فایده داشت؟

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    منم مثل شما افت سرعت شدید دارم قطع و وصل هم زیاد می شه
    علاوه بر این من یه بار زنگ زدم ساعات رایگان رو پرسیدم (چون الان دیگه با سرعت دانلود نمی شه فهمید ساعت رایگانه یا نه قبلا غیر رایگان تا 130 هم می رفت رایگان حدود 30 الان کلان خودش رو بکشه 30-40)
    گفتن ساعت رایگان 1 تا 7 ولی ضحی گفته بود 2 تا 7 منم اعتماد نکردم تنضیمات دانلود منجر رو تغییر ندادم گذاشتم رو همون 2 تا 7 بمونه
    ولی امروز رفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزارش کارکرد گرفتم همه ی ساعات رایگان هم برام محاسبه شده و 3-4 گیگ از حجمم کم شده!!!
    حالا جالبش اینه که بین همینا یه روزایی هست که تو همون ساعاتی روزای دیگه حجم رو محاسبه کرده تو اون روزا زده حجم رایگان (یه روز 2-7 رایگان حساب کرده یه هفته هم غیر رایگان !!!!)
    به نظرتون چکار کنم؟
    شما به شیاد اول زنگ می زنی چه شماره ای رو می گیری؟
    اون موقع ضحی بود به من این شماره رو داده بودن 7736000
    ایندفعه زنگ زدم بگم افت سرعت داره خانمه ازم پرسید از ضحی گرفته بودید؟
    مال این جدیده شماره ش چیه؟
    حجمم رو بر می گردونن؟
    من از پارس آنلاین اومدم اینجا، خدا وکیلی هم از پارس آنلاین خیلی بهتر بود البته بجز یه هفته ی اولش که خیلی ضعیف بود
    Last edited by samin_panahi; 30-04-2014 at 07:22.

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    منم مثل شما افت سرعت شدید دارم قطع و وصل هم زیاد می شه
    علاوه بر این من یه بار زنگ زدم ساعات رایگان رو پرسیدم (چون الان دیگه با سرعت دانلود نمی شه فهمید ساعت رایگانه یا نه قبلا غیر رایگان تا 130 هم می رفت رایگان حدود 30 الان کلان خودش رو بکشه 30-40)
    گفتن ساعت رایگان 1 تا 7 ولی ضحی گفته بود 2 تا 7 منم اعتماد نکردم تنضیمات دانلود منجر رو تغییر ندادم گذاشتم رو همون 2 تا 7 بمونه
    ولی امروز رفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزارش کارکرد گرفتم همه ی ساعات رایگان هم برام محاسبه شده و 3-4 گیگ از حجمم کم شده!!!
    حالا جالبش اینه که بین همینا یه روزایی هست که تو همون ساعاتی روزای دیگه حجم رو محاسبه کرده تو اون روزا زده حجم رایگان (یه روز 2-7 رایگان حساب کرده یه هفته هم غیر رایگان !!!!)
    به نظرتون چکار کنم؟
    شما به شیاد اول زنگ می زنی چه شماره ای رو می گیری؟
    اون موقع ضحی بود به من این شماره رو داده بودن 7736000
    مال این جدیده شماره ش چیه؟
    حجمم رو بر می گردونن؟
    من از پارس آنلاین اومدم اینجا، خدا وکیلی هم از پارس آنلاین خیلی بهتر بود البته بجز یه هفته ی اولش که خیلی ضعیف بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام
    کلا سیستم اکانتیگ اینا بی در و پیکره
    از ساعت شبانه استفاده نمی کنم واسه همین نمی تونم نظر بدم ولی واسه منم بدون استفاده حجم کم میکنه
    شمارشون 2020 و همین 7736000 هستش هر دوتا به یه جا وصل میشه
    اینا برای اینکه کارشون رو ماست مالی کنن میگن فقط شماها که از ضحی کیش منتقل شدین افت سرعت دارین کاربرای ما هیچ مشکلی ندارن اما واقعیت اینه که اینا خودشون اصلا قبل این هیچ کاربری نداشتن

شکایت که کرده بود از ضحی فایده داشت؟
    اگه یادتون باشه سال قبل همین موقع ها دقیقا همین مشکل رو با ضحی کیش داشتیم منم سر آخر شکایت کردم بعد از حدود 25 30 روز یه نفر از مخابرات رشت تماس گرفت گفته یه چند تا تست دانلود و پینگ برام بگیر ایمیل کن
    منم مو به مو اجرا کردم و عکساش رو فرستادم .
    سه چهار روز بعد دیدم سرعت دانلودم از 15 رسیده به 170 (گاهی کمتر گاهی بیشتر)
    بعد چند روز هم یه نامه اومد خونمون که نوشته بود شکایت شما بررسی شده و الان مشکل سرعت شما برطرف شده

حالا دیگه نمیدونم واسه شکایت از این ISP بی نام و نشون آشنای اول چی کار کنن ! ولی مطمئنا اگه تعداد شکایات زیاد باشه مجبور میشن پیگیری کنن

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    کلا سیستم اکانتیگ اینا بی در و پیکره
    از ساعت شبانه استفاده نمی کنم واسه همین نمی تونم نظر بدم ولی واسه منم بدون استفاده حجم کم میکنه
    شمارشون 2020 و همین 7736000 هستش هر دوتا به یه جا وصل میشه

اینا برای اینکه کارشون رو ماست مالی کنن میگن فقط شماها که از ضحی کیش منتقل شدین افت سرعت دارین کاربرای ما هیچ مشکلی ندارن اما واقعیت اینه که اینا خودشون اصلا قبل این هیچ کاربری نداشتن

اگه یادتون باشه سال قبل همین موقع ها دقیقا همین مشکل رو با ضحی کیش داشتیم منم سر آخر شکایت کردم بعد از حدود 25 30 روز یه نفر از مخابرات رشت تماس گرفت گفته یه چند تا تست دانلود و پینگ برام بگیر ایمیل کن
    منم مو به مو اجرا کردم و عکساش رو فرستادم .
    سه چهار روز بعد دیدم سرعت دانلودم از 15 رسیده به 170 (گاهی کمتر گاهی بیشتر)
    بعد چند روز هم یه نامه اومد خونمون که نوشته بود شکایت شما بررسی شده و الان مشکل سرعت شما برطرف شده

حالا دیگه نمیدونم واسه شکایت از این ISP بی نام و نشون آشنای اول چی کار کنن ! ولی مطمئنا اگه تعداد شکایات زیاد باشه مجبور میشن پیگیری کنن
    چه جالب
    پس پیگیری هم می شه
    منم شکایت کردم / موضوع رو انجام تعهدات انتخاب کردم و نسبت به مخبرات گیلان شکایت رو ثبت کردم

می دونید اول اینکه جدیدا بجز ساعات رایگان هم خیلی حجم کم می شه / تو ساعت رایگان هم برای اینکه حجم کم شده بهت برگرده باید یه با قبل شروع ساعت رایگان یه بار هم بعد از تموم شدنش مودمت رو خاموش روشن کنی بعد زنگ بزنی پشتیبانی اونا برات اضافه کنن :|
    ما اونجا سرعتمون صبحا 130-150 بود شبا 30-40
    الان از دیشب یکم اینجا بهتر شده سرعت هم ساعت رایگان هم صبح 60-80 هست ولی مساله اینه که من 256 گرفتم!!!!
    می گم 1مگ بگیرید سرعتتون بشه 130
    خوب من که سرعت 130 نمی خوام، من می خوام همون سرعتی که دارم براش پول می دم رو داشته باشم
    100% اگه 1مگ بگیرم هم برای سرعت 130 شکایت می کنم

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

این شکایت جدید شما به جایی رسید؟

داره خودمونی میشه unicorns1988's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

2

من الان شکایت دادم
    خلاصه:
    فروش سرویس های دروغین و ارایه کمترین خدمات پشتیبانی
    شرح:
    سلام
    بنده از کاربران سرویس adsl پرسرعت ! ضحی کیش بودم که بدون اطلاع قبلی مارو به شرکت آشنای اول منتقل کردن
    و هیچ گونه اطلاع رسانی نکردن
    بعد چندروز به صورت اتفاقی که شارژ اکانتم تموم شده بود خود به خود به سایت آشنای ول منتقل شدم و دیدم نوشته سرویس 512 kb ماهانه
    که از ضحی کیش مونده بود بعد هرچی گشتم سرویس 512 رو تو پنل آشنای اول ندیدم یه سرویس بود که شبیه به 512 بود سرویس
    ماهه(پیش پرداخت)5M-4GB
    [1 ماه]
    اونو انتخاب کردم . قیمتش 27000 تومان بود درحالی که 4 گیگه 512 ضحی کیش حدود 17000 تومان بود
    این سرویس فعال شد و چند روز اول سرعت شبانه و روزانه یکی بود
    و منم میگفتم جهنم ساعات رایگانش سرعتش 200 میرسه ولی
    یکدفعه سرعت شبانه رسید به 30 با قطعی های مداوم
    زنگ زدم پشتیبانی گفتن این سرویس 5 مگابایت سرعت داره
    با 512 فرق میکنه در حالی که سرعت باز کردن صفحه و دانلودش با 512 ضحی هیچ تفاوتی نداره که کمتر هم هست
    شبانه هم که کلا تعطیله!
    میخوام بدونم وقتی تو خود سایت سرعتی بالاتر از 2048 کیلوبایت بر ثانیه یا همون 2 مگابایت بر ثانیه یا همون 16مگابیت بر ثانیه بیشتر نداریم میخوام بدونم این سرویسی که به من فروختن دقیقا چیه چه مزیتی داره آخه این یعنی کلاه گذاشتن سر مشتری تو روز روشن و به عبارتی دزدی
    اصلا مگه به کاربرای عادی از 512 کیلوبایت بیشتر میفروشن که اینا میگن سرویس شما 5 مگابایته
    سرویس 1مگابایتم با ارایه کارت دانشجویی میدن بعد چطور من سرویس به قول اینا 5 مگابایت دارم که هیچ فرقی با 512 کیلوبایت نداره؟
    من همین سرویس رو از ضحی کیش با 17000 تومن میگرفتم ولی حالا 27000 فومن نوبرشه دیگه!بنده سرویسی میخوام که سرعت دانلود رایگان شبانه و روزانه حدود 200 کیلوبایت باشه ممنونم از رسیدگیتون
    Last edited by unicorns1988; 05-05-2014 at 11:48.

10. این کاربر از unicorns1988 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من مرکز 7 هستم و سرویس 2 مگ دارم.خیلی خیلی راضیم.شبی هم تا 4.6 گیگ هم دانلود داشتم.

12. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه unicorns1988's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

من مرکز 7 هستم و سرویس 2 مگ دارم.خیلی خیلی راضیم.شبی هم تا 4.6 گیگ هم دانلود داشتم.
    داداش من رشت نیستم سرویسی که انتخاب کردم 1 ماهه 4گیگ 5m هستش الان این همون 5مگه پس چرا هیچ فرقی سرعتش با 512 نداره شباهم الان شده 50 کیلو سرعتش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •