سلام دوستان عزیزم.
من می خواستم یه سیستم ( که زیر بیشتر توضیح دادم)، یا در واقع فقط کیس، جمع کنم که بتونم باهاش کاری زیر رو انجام بدم. ازتون هم راهنمایی وکمک می خوام در مورد قطعان و همین که احتمالاً قیمت حدودیش چقدر می شه ؟؟
قطعاتی که بالا بودنشون واسه محاسبات سنگین و طولانی برام اهمیت دارن :
1. Cpu : ترجیحاً اگر 16 هسته باشه که عالیه !! اما من اصلاً و ابداً نمی دونم 16 هسته تو چه کتگوری ( مثلاً Core i7 یا ...) طبقه بندی می شه و چه مشخصاتی می تونه داشته باشه.
2. Fan : خب قطعا یه سیستم خنک کننده عالی می خوام که اگر مثلاً کامپیوتر 24 ساعت در حال محاسبه روشن موند مشکلی پیش نیاد و خیالم راحت باشه داغ نمی کنه.
3. RAM : رم که نیاز دارم قطعاً باید از 8 GB بیشتر باشه !! ترجیحاً هر چی بالاتر بهتر. اما نمی دونم چه مشخصاتی و مارکی می تونه خوب باشه!
4. Motherboard : خب مشخصات بالا یی که گفتم قطعاً روی یه مادربرد خوب باید جمع بشن.
5. Power: یه پاور خوب هم بدونم که با نوسانات برق و این چیزا آسیب جدی به قطعات اصلی کیسم وارد نمی شه و برق کافی هم تامین می کنه.
بقیه قطعات در حد متوسط هم برام کافین و واقعاً در اولویت دوم قرار دارن و نمی خوام پول زیادی مثلاً بابت گرافیک و کیس و سی دی رام و .... بدم.
کاری که می خوام باهاش انجام بدم :
گذاشتن run های طولانی ( مثلاً در حد 1 روز و 2 روز ) که همزمان تمام هسته های CPU دارن محاسبه انجام می دن و در تمام مدت run هم روشنه و قرار حجم بالایی از اطلاعات رو در RAM خودش نگه داره و تو CPU پردازش کنه.
ممنون می شم که با قیمت، قطعات مورد نظر رو راهنماییم کنید.