سلام دوستان،
اقا من ی چند مدتی هست که هر دفعه ک گوشیممو شارژ میکنم خود بخود 300 تومن یا 400 تومن هی کم میشه تا 0 بشه
گوشیمم 1200 هس، نه اینترنتی داره نه چیز دیگه! چجوری میشه فهمید این کم شدن بخاطر چی بوده ؟؟؟![]()
سلام دوستان،
اقا من ی چند مدتی هست که هر دفعه ک گوشیممو شارژ میکنم خود بخود 300 تومن یا 400 تومن هی کم میشه تا 0 بشه
گوشیمم 1200 هس، نه اینترنتی داره نه چیز دیگه! چجوری میشه فهمید این کم شدن بخاطر چی بوده ؟؟؟![]()
سلام . شاید ناخواسته یک سرویس رو فعال کردین . زنگ بزنین اوپراتور و بپرسین آیا خطتون برای یک سرویس معین برنامه ریزی شده ؟ اوپراتورها دارند هر ماه صدها میلیارد تومن میخورند روی همین مسئله .درضمن ممکنه گوشی از اینترنت کیلوبایتی استفاده میکنه برای آپدیت ساعت و هواشناسی . اگر اصلاً از اینترنت استفاده نمیکنین وارد تنظیمات بشین و دسترسی به اینترنت رو قطع کنین یا access point رو کلاً حذف کنین تا گوشی دیگه نتونه بی اجازه و حتی با اجازه ی شما به نت وصل بشه .
اره منم فک میکنم ی سرویسی باشه ، پس خودشون میتونن بگن ؟ ممنون!
ولی هر چی باشه از اینترنت نیست، فک نکنم این 1200 بیچاره بدونه اینترنت یعنی چی![]()
این شارژ 1000 تومانی برای شما هم 9259 ریال شارژ میشه؟ وقتی شارز میکنم میزنه 20درصد تخفیف مکالمه این تاثیری توی کاهش شارژ داره؟
سلام . حدود 7.4% بابت مالیات کم میشه . راهزنی تو روز روشن . 20% تخفیف هم درصورتی هست که با کدِ مخصوصش شارژ کنین و در یک مدت معین اگر شارژ رو مصرف نکنین میپره . برای کسانی خوبه که زیاد حرف میزنند با موبایل
برای از کار انداختن دسترسی گوشی به اینترنت :
setting > wireless and network >mobile network> تیکِ use packat data رو بردارید .
دیگه گوشی نمیتونه به نت وصل بشه .
یا خیال خودتون رو راحت کنین و وارد access point بشین و delete کنین .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 03-05-2014 at 12:07.
حتما سرویسی چیزی فعال کردی . از بین پیامک های چرت و بیشماری که روزی هزار دفعه برات ارسال میشه ! ببین کدومشو فعال کردی !
این ایرانسل روزگارمو سیاه کرده ، صبح نصف شب ، بی خیال نمیشه ، یکی نیست بگه آخه اگه ما نخوایم این پیامکارو ببینیم باید چیکار کنیم !
با شارژ 100000 تومان اعتبار ، برنده ی 200 ریال اعتبار هدیه شوید !
مکالمه ی رایگان بین 3 صبح تا 4 صبح ! من نصف شبی به کی زنگ بزنم آخه ؟ اینم شد طرح ؟
دوس داری شارژ ایرانسل رو در چه راهی مصرف کنی ؟ توی مسابقه ما شرکت کن و یک دستگاه دسته بیل برنده شو !
اینا یک نمونه از طرح های اعصاب ایرانسل بود !
Last edited by pc-game; 03-05-2014 at 12:19.
آقا معلوم نیست این ایراسل باگ داره جریانش چیه منکه تست کردم گوشی رو شارژ کردم تا یک روز خاموشش کردم بررسی کردم همه طرحها هم غیر فعال بود حالا می بینم شارژه شده 460تومان من دیگه از ایرانسل استفاده نمی کنم این خبر زیر هم بخونید خلاصه
رمزگشایی از پریدن شبانه شارژ موبایلهای اعتباری/ مشترکان ناراضی؛ اپراتورها مدعی
بررسیها نشان میدهد شارژ برخی تلفنهای اعتباری، عمدتا در تاریکی شب و وقتی مشترکان در خواب هستند کم میشود.
- See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادش بخیر دو سال پیش هم همچین مشکلی واسه من با گوشی 1200 پیش اومده بود اما برعکس![]()
با 700 تماس بگیرین و مشکل رو به اپراتور گزارش کنین
بهتون کد پیگیری میده ... اگه حل نشد دوباره با 700 تماس بگیرید ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)