سلام من دانشجوی رشته مهندسی عمران ورودی92هستم/ولی به تکنولوژی دیجیتالی وکامپیوتری علاقه و کنجکاوی بسیاری دارم/متاسفانه دانش کامپیوتری من بسیار پایین است وفقط می توانم ویندوز نصب کنم وهیچ آشنایی با Mac و Linux ندارم واطلاعاتم کاملا صفر است/درحال حاظربسیار سردرگم شده ام کل تمرکز خود را ازدست داده ام و یک سری سوالات شاید عجیب ذهن مرا کاملا درگیرکرده وازاین که ان تاپیک طولانی شده معذرت می خواهم خواهش می کنم که آن را بخوانید وددرصورت داشتن وقت کافی مرا راهنمایی کنید :
برای مثال سوالاتی مانند:این که اگر رایانه یک وسیله الکترونیکی است که زمانی فقط اطلاعاتی نظیرمتن راذخیره وبازیابی می کرد هم اکنون چگونه صدا تصویر رنگ ها فیلم را ذخیره می کند/چگونه این سیستم به قدری هوشمند است که اطلاعات موجوددرهارد رابه صورت سیگنال به cpu ارسال می کند وcpu اطلاعات درحال پردازش را موقتادررم ذخیره می کند,حال این رابط گرافیکی چطور طراحی شده که این کارهارا توسط چند کلیک ساده انجام می دهد.پایه و اساس گرافیک کامپوتری چطورایجاد شده.اگربرنامه سازی مجموعه ای ازدستورالعمل های قابل فهم برای رایانه است پس چطورهمین دستورات نرم افزارهایی مثل مایا 3dmax وافترافکت را راه اندازی می کنند که می توان باآن ها انواع جلوه های ویژه وتیتراژفیلم های سینمایی بازی کامپیوتری وانیمیشن ساخت/این نرم افزارهای تحلیلی ومحاسباتی مانند نرم افزارهای مدریتی مهندسی بورس و اقتصاد ریاضیات چگونه همه پدیده های زندگی را شبه سازی می کنند مثلا نرم افزار fluent حرارت منتشرشده درلوله رابا رنگ های مختلف نشان می دهد.نرم افزارهای تحلیل تکنیکال ونرم افزارهای ریاضی ومحاسباتی چگونه ارزش سهام وپدیده های فیزیکی و توابع ریاضی را با گرافیکی عالی به صورت نمودار ترسیم می کنند/چگونه مرورگراینترنت صفحات وب رابارگذاری می کند/چگونه برنامه های سیستمی مانند سیستم عامل و درایور امکان بهره بری از سخت افزار راایجاد می کند.مفهوم اینکه فلان فیلم با فلان فرمت کیفیت بالا یا پایینی داردچست.چرابرخی نرم افزارهاروی یک سیستم عامل اجرا نمی شوند.ماشین مجازی جاوا که مستقل ازپلتفرم است چگونه برنامه ها را اجرامی کندیا جهارچوب دات نت چیست وساختار این برنامه هاچگونه است؟همین پلتفرم که ترکیبی ازپردازنده و سیستم عامل است چگونه ساخته شده است؟وماباچن کلیک وطی مراحلی ساده کارهای خود راانجام می دهیم غافل از این که رایانه چه پروسه ی پیچیده وچندلایه ای راچه ازلحاظ سخت افزاری وچه نرم افزاری طی می کندتااین اعمال انجام شود.
حال مشکل فقط این نیست دردنیای بی کران کامپیوتر من علاقه مندبه ساخت انواع نرم افزارهای مهندسی وتحلیلی وشبه سازهستم میخواهم همه پدیده های زندگی رادرغالب نرم افزارشبیه سازی کنم/ نرم افزارهای سه بعدی سازی و ویرایش تصویروانمیشن ساز بنویسم /بازی کامپیوتری بسازم/برای سیستم عامل های موبایل وpc انواع اپلیکیشن هارا تولید کنم/برای اینترنت موتورجستجو بسازم/
حتی کامپالر واسمبلر و برنامه های سیستمی مانند سیستم عامل ودرایور سخت افزار بنویسم یا حداقل ساختارآن ها رادرک کنم.ولی درمیان این همه زمینه مختلف حسابی گیج ومنگ مانده ام
که باید ازکجاآغازکنم وکدام تخصص آینده بهتری دارد.
درحالی که من حتی ازحل الگوریتم محاسبه ی دترمینان ماتریس N*Nعاجزم ولی این همه هدف بزرگ دارم.گاهی مایوس می شوم و احساس می کنم درحال درجازدن هستم.
هدف من این نیست که درهمه این زمینه ها متخصص شوم بلکه می خواهم عمق کامپیوتر رادرک کنم وروندتوسعه ی آن را به طور عملی ببینم/ودریک زمینه ازاین دنیای بی کران متخصص باشم وبتوانم برای پیشرفت این تکنولوژی تلاش کنم و ایده های جدید ارایه دهم.
حال به نظر شما من باید از چه نقطه ای شروع کنم.نه هدفها برایم مشخص اند ونه مسیر رسیدن به آن ها را می دانم فقط با یک سری اصطلاحات ناآشنا مواجه می شوم.
نمی خواهم که پاسخ سوالات مرا بدهید فقط این که می خواهم مسیر رابرایم مشخص کنید وراه ماهی گیری رابه من بیاموزید.این که چطور از سردرگمی رها شوم و برای رسیدن به تخصص دراین زمینه ها حرکت کنم.وساختار بقیه تکنولوژی های کامپیوتری را درک کنم.وروند توسعه کامپیوتر رابه صورت عمیق مطالعه کنم.
وسوال دیگراین که آیا متخصص واقعی کامپیوتر در تمامی زمینه ها دارای تجارب است برای مثال بازی کامپیوتری میسازد/برنامه های موبایل راتوسعه میدهد/امنیت سایت ها را ایجاد می کند.
وبا هر اصطاحی که درهر زمینه وجود داردآشنایی دارد؟ یا این که فقط یک زمینه را به صورت تخصصی انتخاب می کند وبه صورت عالی آن راادامه می دهد. /چون برخی دانشجویان ترم آخرکامیوتراین نظر را دارند که برای موفقیت باید درهرزمینه ای مجرب بود ولی افراد باتجربه این کاررا رد می کنند و عقیده دارند که باید فقط دریک زمینه فردی بسیار بسیارکارآزموده وحرفه ای بود بالاخره کدام راه صحیح است؟
ممنون از این که حوصله کردید و متن را مطالعه کردید/ پاسخ های ارزشمند شما برای من سرنوشت سازخواهد بود متشکرم