تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: Wraning در بایوس و ریست شدن سیستم + عکس

پروفشنال hirsababak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

14 Wraning در بایوس و ریست شدن سیستم + عکس

سلام عرض ادب و احترام دارم یه سیستم دارم که وقتی روشنش میکنم اکثر اوقات مدام ریست میشه و چطور بشه بره داخل ویندوز داخل بایوسش 5 جا ارورر میده که عکسشو خدمتتون میزارم تنها مشخصاتی که ازش دارم مادربردش GA-A41MT-S2PT هست پیشاپیش از راهنمایی هاتون سپاسگذاری میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

سلام

یک عکس از صفحه health یا monitoring قرار دهید.|(اسم دقیقش را نمی دونم )(همان صفحه ای که دماها و ولتاژ ها را نشان می دهد.)

این نوشته های قرمز رنگ ارور نیستند و در هر صورت هنگام تغییر این تنظیمات نشان داده می شوند (هشدار هستند)

3. این کاربر از vissoto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hirsababak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

5. این کاربر از hirsababak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

این موارد ارور نیست و یک نوع هشدار است که در قسمت توضیحات اون گزینه میاد و در همه بایوس ها است

شما با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید و چک کنید باتری سالم باشه بهتره بایوس مین رو آپدیت کنید درست نشد دمای قطعات بررسی بشه جای رم عوض بشه اسلات رم تمیز بشه با یک رم دیگه تست بشه و با یک پاور دیگه سیستم رو بررسی کنید

درست نشد سیستم رو خاموش کنید کابل هارد رو بکنید و سیستم رو روشن کنید ببینید بازم سیستم دائم ریست میشه یا نه

یک بار هم سیستم رو خاموش کنید کابل atx رو بکنید و سیستم رو روشن کنید ببینید سیستم ریست میشه یا نه
    یک بار هم با در آوردن گرافیک این قضیه را تست کنید

7. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه N A V A R O's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سیستم مشکل دمایی ندارد. شما یک بار کلید F7 را بزنید .سپس کلید F10 را بزنید. (در صورت نشان دادن Y/N کلید Y را انتخاب کنید و

اینتر را بزنید. ببینید مشکل حل شده یا خیر . در غیر این صورت منتظر راهنمایی آقای EXTREME بمانید.(ناظر بخش مشکلات سخت افزاری )

یا برای ایشان پیام بگذارید.(از نظر شخصی بنده ایراد مربوط به رم های شما است).

9. این کاربر از N A V A R O بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •