تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: آیا مصرف زیاد آنتی بیوتیک ها می تواند باعث کم خونی یا بلعکس غلظت خون شود ؟!

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض آیا مصرف زیاد آنتی بیوتیک ها می تواند باعث کم خونی یا بلعکس غلظت خون شود ؟!

سلام به دوستان عزیز

من چند وقت پیش عفونت شدید دندان داشتم و بعد عمل جراحی طبق تجویز دکتر مقدار زیادی آنتی بیوتیک (از چند نوع!) استفاده کردم و بعد تموم شدن اونها یکی دو هفته بعد آنفولانزا گرفتم و به ناچارا بازهم به تجویز دکتر مقادر زیادی آنتی بیوتیک مصرف کردم !
    الان علائم نزدیک به کم خونی ( نمیدونم شایدم غلظت خون !) دارم ! دچار کرختی دائم انگشتای پاهام و ضعف و سستی بدن شدم . گاهی هم سنگینی سر و گاهی هم سر درد دارم ! ایناهم چون هم زمان با دوره آموزش خدمت سربازی شده حدود 10 کیلو کاهش وزن هم داشتم ! الانم گویا خیلی ضعیف شدم و باز هم سرما خوردم !

مشکل کار کجاست و دقیقا چیکار کنم ؟!

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

بله دوست عزیز آنتی بیوتیک ها تا حدودی باعث کم خونی میشن.
    زردی پوست هم دارید؟

کم خونی همولیتیک.
    Last edited by laxer; 23-04-2014 at 20:30.

3. این کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

منم شنیدم مصرف زیاد آنتی بیوتیکها باعث خشک شدن خون میشن هر وقت خودم مصرف میکنم بعدش احساس ضعف عمومی میکنم
    شما بهتره خودتون رو تقویت کنین عسل بخورین+جگر+پسته

5. این کاربر از روانپریش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

زردی پوست هم دارید؟
    والا تو خدمت سوخته پوستمون هیچی جز سیاهی معلوم نی ! اما هم زیر چشمام سیاه و گود شده هم بخش سفید چشمم کاملا سفید هست بدون کوچکترین سرخی !

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آنتی بیوتیک عوارض زیادی دارن. لطفا اسم آنتی بیوتیک های و بقیه داروهایی که مصرف کردین رو بنویسید. سابقه بیماری خاصی دارید ؟

*در مورد زردی اولین جایی که ظاهر میشه رو صلبیه چشم هست.البته در عوارض کبدی داروها کمتر زردی دیده میشه مگه اینکه خیلی شدید باشه مثلا استفاده از هورمون بدنسازی یا مصرف مقدار زیادی استامینوفن. بیشتر از نظر آزمایشگاهی آنزیم های کبدی افزایش پیدا میکنه.

8. این کاربر از hajoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

آنتی بیوتیک عوارض زیادی دارن. لطفا اسم آنتی بیوتیک های و بقیه داروهایی که مصرف کردین رو بنویسید. سابقه بیماری خاصی دارید ؟

*در مورد زردی اولین جایی که ظاهر میشه رو صلبیه چشم هست.البته در عوارض کبدی داروها کمتر زردی دیده میشه مگه اینکه خیلی شدید باشه مثلا استفاده از هورمون بدنسازی یا مصرف مقدار زیادی استامینوفن. بیشتر از نظر آزمایشگاهی آنزیم های کبدی افزایش پیدا میکنه.
    اول که برا عفونت دندونم بود ، شامل یه بسته کامل آموکسی کلاو بود + 3 آمپول سفازولین
    دوم برا آنفولانزا و عفونت ریه بود : 12 تا قرص آزیترومایسین+ یه آنتی بیتویک خاص که اسمش یادم نیست ! (فقط یادمه سرچ کردم و آنتی بیوتیک بود برای مجاری تنفسی!) + باز 3 تا سفازولین + یه آمپول خاص برا حساسیت! + سایر قرص های رایج سرماخوردگی
    و الان هم برا سرما خوردگی یه پی نی سیلین 6 3 3 و آموکسی سیلین و سرما خوردگی

یه مورد دیگه هم که هست تو بعضی قسمت های پاها و دستام احساس خارش دارم و ناچار به خاروندن اون قسمتام ! مثل مچه پا یا زانو ... و 3 4 تا انگشت پام کرخت و بی حس شده !

Last edited by mf.designing; 23-04-2014 at 23:09.

اگه نباشه جاش خالی می مونه DrH.motasami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز

من چند وقت پیش عفونت شدید دندان داشتم و بعد عمل جراحی طبق تجویز دکتر مقدار زیادی آنتی بیوتیک (از چند نوع!) استفاده کردم و بعد تموم شدن اونها یکی دو هفته بعد آنفولانزا گرفتم و به ناچارا بازهم به تجویز دکتر مقادر زیادی آنتی بیوتیک مصرف کردم !
    الان علائم نزدیک به کم خونی ( نمیدونم شایدم غلظت خون !) دارم ! دچار کرختی دائم انگشتای پاهام و ضعف و سستی بدن شدم . گاهی هم سنگینی سر و گاهی هم سر درد دارم ! ایناهم چون هم زمان با دوره آموزش خدمت سربازی شده حدود 10 کیلو کاهش وزن هم داشتم ! الانم گویا خیلی ضعیف شدم و باز هم سرما خوردم !

مشکل کار کجاست و دقیقا چیکار کنم ؟!

مصرف آنتی بیوتیک "به تنهایی" نمیتونه عامل چنین مواردی باشه.
    کاهش شدید وزن بدون نیاز به هیچ گونه تأمل بیشتری، نیاز حتمی به بررسی پزشکی داره،لطفا اقدام فرمایید.

11. این کاربر از DrH.motasami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام
    مصرف آنتی بیوتیک "به تنهایی" نمیتونه عامل چنین مواردی باشه.
    کاهش شدید وزن بدون نیاز به هیچ گونه تأمل بیشتری، نیاز حتمی به بررسی پزشکی داره،لطفا اقدام فرمایید.
    قطعا به زودی بعد درمان سرکاخوردگی پیش متخصص میرم برا آزمایش و رسیدگی. فقط خواستم با کمک دوستان یه پیش زمینه ذهنی داشته باشم

13. این کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •