تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: بررسی شخصیت کوروش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض بررسی شخصیت کوروش

با سلام و خسته نباشید به دوستان.اکثر ما نام و اوازه کوروش را شنیده ایم.قرار است در این تاپیک در مورد این شخصیت تاریخی تبادل نظر داشته باشیم.در باره این شخصیت تارخی سوالات و ابهاماتی وجود دارد.از جمله اینکه ابا به راستی
    کوروش فرد عادلی بوده است؟ایا جنگ های کوروش ماهیتی سلطه طلبانه داشته است ؟ ایا کوروش مانند بسیاری از
    رهبران تاریخی تشنه قدرت بود؟ایا ذوالقرنین همان کوروش کبیر است و اگر این طور است چه شواهدی برای اثبات این
    ادعا وجود دارد و سوالاتی پیرامون کوروش کبیر. تنها از دوستان خواهش می کنم که در اظهارنظرها به هیچ عنوان از
    الفاظ توهین امیز استفاده نکنند و موضوعات را به مسائل سیاسی و کشوری و اعتقادی مرتبط نسازند. تنها هدف از ایجاد
    این تاپیک به وجود اوردن فضایی دوستانه برای تبادل نظر دوستان در مورد بخشی از تاریخ و یا فردی از تاریخ می باشد و
    خواهشمندم که در نظرها از الفاظ اهانت امیز استفاده نکنید.

2. این کاربر از رضاس1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

در باره این شخصیت تاریخی سوالات و ابهاماتی وجود دارد.از جمله اینکه ایا به راستی
    کوروش فرد عادلی بوده است؟ایا جنگ های کوروش ماهیتی سلطه طلبانه داشته است ؟ ایا کوروش مانند بسیاری از
    رهبران تاریخی تشنه قدرت بود؟

یادم نمی آد این جمله رو توی روزنامه خوندم، مجله خوندم، وبلاگ بود یا ... ولی به دلم نشست:

فرمانده یونانی به کوروش کبیر:
    ما برای شرف و عزت می جنگیم ولی شما برای پول و ثروت.

جواب کوروش کبیر: هرکس برای نداشته هایش می جنگد!!!

4. 5 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1- 2 مطرح کردن هر گونه بحث و مطلب مذهبی ممنوع است.

همونطور که در قوانین عنوان شده بحث مذهبی ممنوعه و اگر قصد بررسی و پرداختن به این موضوع دارین تنها از نظر تاریخی باید بررسی بشه .

پست هایی که با عناوین مذهبی مطرح بشه و یا مرتبط با مذهب و قران باشه حذف خواهند شد .

6. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

عنوان تاپیک باید تغییر کنه و قسمت دوم اتوماتیک بحث مذهبی هست و نمیشه بدون پرداختن به موضوع قران دربارش بحث کرد

هرچند از لحاظ تاریخی هم هیچ ارتباط معنادار بین این دوشخصیت وجود نداره و ارتباط کوروش با ذوالقرنین زیاد مورد پذیرش نیست

8. 3 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

با تشکر از همه ی دوستان.حق با شماست.کلمه اخر عنوان تاپیک و اون قسمت ارتباط با ذوالقرنین اضافی بود.و همون طور که اشاره شد راجع به اظهار نظر در مورد مذاهب باید با احتیاط بحث شود.سوالی که از دوستان دارم اینه که واقعا چرا اسم کوروش خیلی مشهور شده؟مگه این اقای کوروش کی بوده؟در مورد شخصیت کوروش دو مورد متناقض رو شنیدم.یکی اینکه کوروش خیلی مرد قدرتمندی بود و کشورگشایی می کرد و در عین حال مرد عادلی بود(حداقل در زمان خود) و از طرفی هم شنیدم که کوروش هم مانند خیلی فرمانروایان دیگه کشورگشایی می کرد و مانند بقیه فرمانروایان روحیه ی جنگ افروزی داشت؟

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

با تشکر از همه ی دوستان.حق با شماست.کلمه اخر عنوان تاپیک و اون قسمت ارتباط با ذوالقرنین اضافی بود.و همون طور که اشاره شد راجع به اظهار نظر در مورد مذاهب باید با احتیاط بحث شود.سوالی که از دوستان دارم اینه که واقعا چرا اسم کوروش خیلی مشهور شده؟مگه این اقای کوروش کی بوده؟در مورد شخصیت کوروش دو مورد متناقض رو شنیدم.یکی اینکه کوروش خیلی مرد قدرتمندی بود و کشورگشایی می کرد و در عین حال مرد عادلی بود(حداقل در زمان خود) و از طرفی هم شنیدم که کوروش هم مانند خیلی فرمانروایان دیگه کشورگشایی می کرد و مانند بقیه فرمانروایان روحیه ی جنگ افروزی داشت؟
    ببخشید برادر

قصد طرفداری از کوروش رو ندارم ( فقط منطق )، ولی می خواستم بپرسم از نظر شما کشور گشایی کردن و روحیه جنگ افروزی داشتن، عیبه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

.

به این دلیل که ایشون در زمان خودشون به عنوان پادشاه عادل شناخته میشدند چیزی در اون دوره زمانی چند هزار سال پیش با توجه به برده داری در سایر کشورها امری مرسوم نبوده به گفته گزنفون ( البته فکر کنم ) شخص مهربانی هم بود در کل باید کوروش رو یک سیاستمدار زبره دونست کسی که در کشور گشایی هاش اون سرزمین ها رو غارت نمیکده به خدایگان اون سرزمین ها احترام میزاشته و هیچ کدوم از پادشاه های اون ممالکی
    که تسخیر کرده رو نکشته همه اون ها تبعید شدند و با حقوق شاهانه زندگی کردند ایشون معروف هستند به دلیل اولین امپراطوری رو در ایران بنا گذاشتند و دو قوم ماد و پارس رو تحت لقای ایران متحد کردند با توجه به شباهت هایی که دو قوم ماد و پارس داشتند خیلی از ممالک عهد قدیم اون ها رو یکی میدونستند

اما در کل به نظر شخصی من کوروش وجه تمایزش در این بود که بسیار سیاستمدار بوده با وجود اینکه اون ممالک روتحت سلطه خودش قرار میده در حقیقت مستعمره ایران میشدند اما برای هر کدوم از اون ها حاکم بومی تحت امر ایران قرار میده مردم اون کشورها رو غارت نمیکرده طوری که وقتی پایتخت بابل رو وارد شد مردم از اون استقبال کردند یعنی یک جورایی یک سیاست برد برد رو داشته طوری که هم اون مملکت رو تحت مستعمره خودش قرار میداده و هم جوری رفتار میکرده که مردم اون ممالک احساس نمیکردند تحت استعمار هستند و در هیچ کدوم از ممالکی که تحت سلطه قرار داد هرگز اشوبی و اعتراضی علیه کوروش انجام نشد

کوروش یک سیاستمدار فوق العاده باهوش و انسان بود این وجه تمایز اون با بقیه امپراطورها مثل نرون که شهر رو به اتیش کشید انسانیت و نوع دوستی کوروش بود

12. 4 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ببخشید برادر

قصد طرفداری از کوروش رو ندارم ( فقط منطق )، ولی می خواستم بپرسم از نظر شما کشور گشایی کردن و روحیه جنگ افروزی داشتن، عیبه؟
    کلا گشور گشایی انسان رو یاد تار و مار کردن عده ای از نیروهای مملکت تسخیر شده می اندازه.یعنی هر کی زورش بیش تره قلدری می کنه.یه جورایی وقتی یک انسان عادی و غیر الهی قصد کشورگشایی داره معمولا هدفش به دست اوردن قدرته و منظورم از روحیه جنگ افروزی در واقع تصاحب یک مملکت با استفاده از قدرت است.
    حالا سوالی که من از شما دارم این است که به گفته خودتان چرا کشورگشایی عیب نیست؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

کلا گشور گشایی انسان رو یاد تار و مار کردن عده ای از نیروهای مملکت تسخیر شده می اندازه.یعنی هر کی زورش بیش تره قلدری می کنه.یه جورایی وقتی یک انسان عادی و غیر الهی قصد کشورگشایی داره معمولا هدفش به دست اوردن قدرته و منظورم از روحیه جنگ افروزی در واقع تصاحب یک مملکت با استفاده از قدرت است.

.
    دوست عزیز پست بالای بنده رو در مورد کوروش که موضوع بحث این تاپیک هست بخونید همین موضوع روکاملا توضیح دادم

+

کشورگشایی معمولا به دلیل دارا بودن منافع استراتزیک ومنابع طبیعی کشور مورد تجاوز هست
    Last edited by بانو . ./; 23-04-2014 at 22:22.

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

حالا سوالی که من از شما دارم این است که به گفته خودتان چرا کشورگشایی عیب نیست؟؟
    کل جوابی رو من که من می خواستم به شما بدم، کاربر " بانو ../ " توی دو پست به شما دادن.

امیدوارم جوابتون رو گرفته باشین.

از کاربر " بانو ../ " هم متشکرم.

16. 2 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •